Rumba 591 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Eto, i ja se pod matore dane uèlanih u redove vlasnika motora! Yamaha Varadero, 125 ccm, 1999 godište. Nije neki "potezaè" ali za mene dugogodišnjeg apstinenta valjda dovoljno. Sad sledi sreðivanje, poliranje pa na laganu vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 8, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Eto' date=' i ja se pod matore dane uèlanih u redove vlasnika motora! Yamaha [b']Varadero[/b], 125 ccm, 1999 godište. Nije neki "potezaè" ali za mene dugogodišnjeg apstinenta valjda dovoljno. Sad sledi sreðivanje, poliranje pa na laganu vožnju. Hteo si reæi virago, nego ti se omaklo... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 8, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema veze...vi'sh da je pod stresom! :wink: A i ko ne bi bio...tako je,choveche...glanc pa u vozznju! Za danas kazzu 29 C. Neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Važno je da je V. Bravo za motor! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 8, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Eto' date=' i ja se pod matore dane uèlanih u redove vlasnika motora! Yamaha Varadero, 125 ccm, 1999 godište. Nije neki "potezaè" ali za mene dugogodišnjeg apstinenta valjda dovoljno. Sad sledi sreðivanje, poliranje pa na laganu vožnju.[/quote'] I postavljanje slika u licnu galeriju.... Cestitke za Varadera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan To kako motor "poteze" apsolutno nije i u kakvoj proporciji s tim koliko ga volis. Cestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke na Motoru... Zelim puno puno kilometara!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, naravno je Virago, jebote, ni ime motoru ne znam. Stvarno æu morati da se kaznim jednim "vanrednim" poliranjem! A za vikend, lagana vožnja! Što se slika za galeriju tièe, kad ka "ulickam", napraviæu par komada. Još jednom hvala svima na podršci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srecom i u zdravlju da se navozas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan pusti ti potezace, ovako ce ti se samo fino i bezbrizno potezati osmjeh na licu da ga skinut ne mozes, eheh svaka cast i srecan nek je samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Polagano, ali suda stigneš. Zna i da potegne, ne sjekraj se. sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan samo lagano i uzivaj dok se ne uvozas i vratis u formu a kasnije neku jacu V makinu pa ima da potezes ko pravi. Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Maj 8, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima' date=' naravno je Virago, jebote, ni ime motoru ne znam. Stvarno æu morati da se kaznim jednim "vanrednim" poliranjem! A za vikend, lagana vožnja! Što se slika za galeriju tièe, kad ka "ulickam", napraviæu par komada. Još jednom hvala svima na podršci.[/quote'] ma moze i viragodero samo da je motor i nek te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Maj 8, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, da te dugo i dobro sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...