Jump to content

Moto Zajednica

Evo I Ja Da Se Predstavim

Recommended Posts

• BF3 killah, 301 postova
  • Motocikl: FZS 600

Ćao kolege, zovem se Filip, zovu me Fi, iz Beograda sam, tačnije sa Karaburme a.k.a. male Kolumbije:rolleyes:...

Naučio sam da vozim motor na dobrom starom apencu sa 13 godina, sa 20 kupujem CTX-a, kada mi je pukla guma na šljunku posle nekog rejva u kolibi blizu ciganmale ispod Pančevačkog mosta pametno sam ga ostavio vezanog za banderu dva dana, kada sam se vratio da promenim gumu, nisam našao ni motor, ni kacigu, samo banderu :lol:... Posle sam kupio mza 250 etz, koji sam vozio tri godine dok nisam izveo još jednu majstoriju - veoma pijan sam ga nagario na Brankovom, prošao kroz redove automobila na semaforu, digao ga slučajno na jedan točak i pao, mzejac mi je malko spljoštio nogu pa malčice nisam hodao dva meseca i onda sam navodno batalio motore... Međutim crv je nastavio da me izjeda i prošle sezone sam kupio Free-ja, koji me je baš smorio i sada sam uspeo da nagovorim devojku sa kojom živim da uzmemo enduraču, pod obavezom koju sam joj nametnuo - da mi nikada ne dozvoli da pijan sednem za volan 8). Eto, to je moja neslavna istorija i iskreno predstavljanje sa nadom da ću u budućnosti biti pametniji...

Pozdrav svim članovima zajednice, peace...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja