Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 342 postova
  • Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo

DJUXY CARE!!!! :moto3: :moto3: :moto3: :moto3:

Bogami si me lepo nasmejao mogu da zamislim tu sliku kako se nerviras oko svega. sledeci put ne skidaj rukavice! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ...tu sam često..., 254 postova
  • Motocikl: nema...pojela maca...

Dragi drugari podnosim izveštaj, bio sam u Kulini za vikend sa ostatkom BJB ekipe. Bilo je extra! Prvi dan malo rasuta vožnja, gust saobraćaj ali smo izdržali. Prvi put sam bio na tako velikoj grupnoj vožnji, 34 motora a ja jedini sa Maxi Scooter-om :zvizduk: Na početku u subotu...trema...pa kako ću ja sa ovim "velikima" :ups: hoće li me motor podržati ili ne...dovoljno je reći da sam se u jednom trenutku prepao da će da me izda. Ali me je plavi zmaj podržao i izdržao celim agregatom, svih 600km i to bez ikakvih posledica. :moto3::lol::care: Peglali smo krivine kao nezdravi. Drugi dan, svi smo vozili kao jedan. Vrhunski je osećaj koji većina vas poznaje a za mene je bio nešto novo. Dom u Kulini je nešto što je ostavilo vrlo jak utisak na sve nas, meni su u jednom trenutku oči bile pune suza. Ljudi tamo koji borave, a koji su ometeni u razvoju...njihove sreće kada su nas videli, neki su nas grlili, neki su se samo rukovali, a svi su nekako na svoj način bili nasmejani. Predstava koju su izveli uz pomoć zaposlenih u domu je predstavljala mix osećanja koja nas vraćaju delom u detinjstvo, delom nas vraćaju u realnost u kojoj živimo... a sve u istom momentu, pomešano za tako kratak period daje užitak koji samo mi motociklisti imamo privilegiju da iskusimo. Jedva čekam neku novu vožnju, neko novo druženje... :takoje::care::moto3: naročito sa jatom kojem nadam se pripadam, a to je naravno Maxi Scooter Club.

A da...slike kad se napune baterije na aparatu da mogu da ga uključim i prebacim na komp pa i ovde. :lol:

• Podržavam 6

• BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Bravo SharkY care! Postavi i ovde koju fotku. A za to da li pripadaš MSC evo ti dokaZ: Hajde sa nama u Vršac 2. maja da Zeku Peku uključimo u Atlantic sektu. :takoje: Ima tema pa se dopiši...

• MK SO Zandarmerije, 608 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

nek mu je sa srecom! a sta to cujem,i zeka ce da se atlantikuje...vidim ja da ce da se pravi 1 sekcija u okviru kluba :)

@Sharky mislim da smo se sreli kod Ralje kad ste se vracali

Extra :moto3: ja nisam upućen ali jesmo prolazili tuda. Jesi bio motorom?

• Integrisan, 9304 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Drugari hvala na zeljama i cestitkama :care: svadba prosla super, kapnula je i koja parica...sve u svemu ja prezadovoljan :takoje:

vidimo se 2. maja :moto3:

• Podržavam 2

• BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Drugari hvala na zeljama i cestitkama :care: svadba prosla super, kapnula je i koja parica...sve u svemu ja prezadovoljan :takoje:

Cestitam i ja.Sto da ti bude bolje nego nama ozenjenima1nanana.gif

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 863 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP

Ko sutra ne bude znao gde ce nek' se provoza do Mionice (85km) bicu tamo sa drustvom u vikendici :) .

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

Culle iz nekog razloga ne moze da dodje do kompa pa je mene zamolio da ostavim njegov broj za sutrasnji odlazak do Mionice, ako neko hoce.

+381 66 5096987

Culle

• BJB Maxi Scooter Club, 469 postova
  • Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-)))

Cestitam i ja.Sto da ti bude bolje nego nama ozenjenima :nanana:

čestitamo .... a to što neko priča da je to nešto teško videćeš da nisu u pravu :takoje:

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

Borisa googlaj samo "bicikl 500" :P

rece Sale koji je do pre deset dana vozio poniku i pitali se ljudi sta mu to iz dupeta viri :P :P :P:lol: :lol: :lol:

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

Sve cestitke novopecenom mladozenji, uprvu je drug nam Cobe nije to toliko strasno kad se naviknes CESTITAM jos jednom...

• BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

Motor_che..jes Beverly mali, al Sprint se dosta razlikuje od Classica po gabaritima..nemo' da mesas babe i zabe.

Bravo SharkY care! Postavi i ovde koju fotku. A za to da li pripadaš MSC evo ti dokaZ: Hajde sa nama u Vršac 2. maja da Zeku Peku uključimo u Atlantic sektu. :takoje: Ima tema pa se dopiši...

Glupo mi da kačim fotke koje sam slikao...nisu nešto. Ali zato Skittles je škljocao ko blesav, a dečko zna šta radi sa fotoaparatom. Bolje da bacite pogled na njegove slike... evo linka:

https://plus.google.com/photos/107952321900777839748/albums/5736927395367215777?banner=pwa

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja