rohirrim 187 Napisano April 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan DJUXY CARE!!!! :moto3: :moto3: Bogami si me lepo nasmejao mogu da zamislim tu sliku kako se nerviras oko svega. sledeci put ne skidaj rukavice! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano April 30, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari podnosim izveštaj, bio sam u Kulini za vikend sa ostatkom BJB ekipe. Bilo je extra! Prvi dan malo rasuta vožnja, gust saobraćaj ali smo izdržali. Prvi put sam bio na tako velikoj grupnoj vožnji, 34 motora a ja jedini sa Maxi Scooter-om Na početku u subotu...trema...pa kako ću ja sa ovim "velikima" hoće li me motor podržati ili ne...dovoljno je reći da sam se u jednom trenutku prepao da će da me izda. Ali me je plavi zmaj podržao i izdržao celim agregatom, svih 600km i to bez ikakvih posledica. Peglali smo krivine kao nezdravi. Drugi dan, svi smo vozili kao jedan. Vrhunski je osećaj koji većina vas poznaje a za mene je bio nešto novo. Dom u Kulini je nešto što je ostavilo vrlo jak utisak na sve nas, meni su u jednom trenutku oči bile pune suza. Ljudi tamo koji borave, a koji su ometeni u razvoju...njihove sreće kada su nas videli, neki su nas grlili, neki su se samo rukovali, a svi su nekako na svoj način bili nasmejani. Predstava koju su izveli uz pomoć zaposlenih u domu je predstavljala mix osećanja koja nas vraćaju delom u detinjstvo, delom nas vraćaju u realnost u kojoj živimo... a sve u istom momentu, pomešano za tako kratak period daje užitak koji samo mi motociklisti imamo privilegiju da iskusimo. Jedva čekam neku novu vožnju, neko novo druženje... naročito sa jatom kojem nadam se pripadam, a to je naravno Maxi Scooter Club. A da...slike kad se napune baterije na aparatu da mogu da ga uključim i prebacim na komp pa i ovde. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4910 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo SharkY care! Postavi i ovde koju fotku. A za to da li pripadaš MSC evo ti dokaZ: Hajde sa nama u Vršac 2. maja da Zeku Peku uključimo u Atlantic sektu. Ima tema pa se dopiši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 30, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan e da ljudi, nas drugar Satelis se ozenio....neka mu je srecnooooooooooo!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano April 30, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan nek mu je sa srecom! a sta to cujem,i zeka ce da se atlantikuje...vidim ja da ce da se pravi 1 sekcija u okviru kluba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4910 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mu već čestitao ali nije na odmet još jedared: Sve najbolje druže moj (naš)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 30, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky mislim da smo se sreli kod Ralje kad ste se vracali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano April 30, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky mislim da smo se sreli kod Ralje kad ste se vracali Extra ja nisam upućen ali jesmo prolazili tuda. Jesi bio motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano April 30, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Za kolegu Satelis-a.....nek ti je sa srećom!!!!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano April 30, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Srećno Satelis! Da se volite, mazite i pazite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano April 30, 2012 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala na zeljama i cestitkama svadba prosla super, kapnula je i koja parica...sve u svemu ja prezadovoljan vidimo se 2. maja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala na zeljama i cestitkama svadba prosla super, kapnula je i koja parica...sve u svemu ja prezadovoljan vidimo se 2. maja Cestitam i ja.Sto da ti bude bolje nego nama ozenjenima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi red bio da se mlada prikljuci bandi makar kao suvozacica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ko sutra ne bude znao gde ce nek' se provoza do Mionice (85km) bicu tamo sa drustvom u vikendici . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan srecno kolega Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Culle iz nekog razloga ne moze da dodje do kompa pa je mene zamolio da ostavim njegov broj za sutrasnji odlazak do Mionice, ako neko hoce. +381 66 5096987 Culle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 30, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja ujutru idem u Krcedin, na Zekin salas...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala na zeljama i cestitkama svadba prosla super, kapnula je i koja parica...sve u svemu ja prezadovoljan vidimo se 2. maja Cestitam i ja.Sto da ti bude bolje nego nama ozenjenima čestitamo .... a to što neko priča da je to nešto teško videćeš da nisu u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Maj 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Borisa googlaj samo "bicikl 500" rece Sale koji je do pre deset dana vozio poniku i pitali se ljudi sta mu to iz dupeta viri :P :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Maj 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke novopecenom mladozenji, uprvu je drug nam Cobe nije to toliko strasno kad se naviknes CESTITAM jos jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Motor_che..jes Beverly mali, al Sprint se dosta razlikuje od Classica po gabaritima..nemo' da mesas babe i zabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Maj 1, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan e da ljudi, nas drugar Satelis se ozenio....neka mu je srecnooooooooooo!!!!!!!!!! Srecno kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sa srecom drugare...dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 1, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Bravo SharkY care! Postavi i ovde koju fotku. A za to da li pripadaš MSC evo ti dokaZ: Hajde sa nama u Vršac 2. maja da Zeku Peku uključimo u Atlantic sektu. Ima tema pa se dopiši... Glupo mi da kačim fotke koje sam slikao...nisu nešto. Ali zato Skittles je škljocao ko blesav, a dečko zna šta radi sa fotoaparatom. Bolje da bacite pogled na njegove slike... evo linka: https://plus.google.com/photos/107952321900777839748/albums/5736927395367215777?banner=pwa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Maj 1, 2012 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala jos jedared hvala svima koliko vas MAXI ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...