Dachman88 20 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Fala vi, hvala pazljivo sam birao, ovo mi je prvi maxi skuter. lep si skuter izabrao, čuvaj ga i pažljivo vozi.. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zeko. ..Da me nisi zvao ja bih se ko poslednji idijjot pojavio u 10h na pumpi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano April 7, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su dosli danas na otvaranje sezone, bilo je odlicno! Kolona za respect! Iscekujem slike maxi druzine sa skupa! Pozdrav svima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan i ja konacno stigao kuci, citam da je bilo bas dobro i bas mi je krivo sto nisam mogao da vam se pridruzim ali nadam se da cu sledeci put biti prisutan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan drugari zao mi je sto nestigoh da se vratim iz subotice na vreme, ali ima i dobrih vesti maxi kolona bogatija za jos 1 burgmana 400 stizu slike... VASE SLIKE SU VRRRRRRRRHHHHH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj u avataru - "našao maxi" :jee: Daj slidže!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovde da ti cestitam panto.. Da te lepo sluzi i kad dodje vreme prodas i zamenis za bolji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se cestitkama u zdravlje da ga vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano April 7, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima slika??? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Od Pantinog Bugija ili sa Otvaranja sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo neke na brzaka slikane u subotici prilikom preuzimanja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 'Ladno smo se sreli na putu...Vi za SU mi za BG... He, he, Fazer k'o bicikli spram Bugija. Neka te služi kako si zamislio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ladno smo se sreli na putu...Vi za SU mi za BG... He, he, Fazer k'o bicikli spram Bugija. Neka te služi kako si zamislio! da bre ja sam vas video ali u trenu kad ste prolazili kraj nas,mislim poznao sam vas po crnom viziru jer ipak brzina je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 8, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam kolega , odličan izbor Pimetio sam da su mu ručice upravljača zabačene unazad, ako ti udaraju u kolena to rešavaš u milisekundi imaš rešenje u ljubiteljima burgmana i šta god treba pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Eee drugari skuterisi uzeo sam kacigu probiker imali neko iskustva sa ovim kacigama,kakve su meni se cini da nije losa a u pitanju je model flip-up KX-4 http://www.louis.de/_306255bcb11e12f4fcf55874e2a5c09f56/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=215007 Pozdravcinnaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda jeste pitanje za temu kacige iz louisa ali cista da vidim vase misljenje posto mi je ovo prva kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano April 8, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Od Pantinog Bugija ili sa Otvaranja sezone? Od otvaranja :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano April 8, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima slike sa otvaranja sezone, posebno sa crno belom scorpion kacigom, nek mi pusti na mail carlo2512@gmail.com Bicu od srca zahvalan. Pozdrav Maxi druzini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Od Pantinog Bugija ili sa Otvaranja sezone? Od otvaranja :-) Imaš ovde u temi o okupljanju i u temi u podforumu Akcije motociklista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam kolega , odličan izbor Pimetio sam da su mu ručice upravljača zabačene unazad, ako ti udaraju u kolena to rešavaš u milisekundi imaš rešenje u ljubiteljima burgmana i šta god treba pitaj hvala drugare,lepotan rasturen "malo" zbog zaribale sajle za rucnu i jos o neceg sto mogu usput srediti score je nekoliko nazuljanih plastika i jos par naprslina na istim koje nisam primetio.ali sve se da srediti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 8, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da te razocaravam.....ali mislim da prednji blatobran nije od tog modela... Promenio April 8, 2012 član alexanto citiran prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moguce da je nesto cackano,to mu je sto mu je...u sustini ide dobro i vuce po meni odlicno,nije kriv mislim na viljusku i vesanja,ne vuce nigde. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 8, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma jbs plastike bitan je motor.....bitno da je to ok...i da se slatko navozas Promenio April 8, 2012 član alexanto citiran prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano April 8, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Panto...Cestitke..Lep skuter Da te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam panto da se lepo navozas rucna uglavnom zariba na polugi pozadi na celjusti kad razradis koristi je stalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...