alexanto 4826 Napisano Januar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel primate mene i dalje? Nemam vise skuter ali ono :'( Prvo da vratiš natpis Skuterista ispod avatara... :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 11, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ER-5 veliko motorce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1964 Napisano Januar 11, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate bolje ti je isla habana od tog er-5. I lepse se cula. Na er-u nesto pistuce iz auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 12, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jel primate mene i dalje? Nemam vise skuter ali ono :'( Opa, nisam znao da si se ponovio.... ...nek te sa srecom sluzi i da se jednog dana vratis i na skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 12, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma da mi njega izbacimo iz skuter caffe-a :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Januar 12, 2011 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre banditi, pa zar samo malo vukao i branio cast skuterista po forumu Iskren da budem, ja sam hteo da uzmem Burgmana 400, ali kada sam skontao koje su cene odrzavanja i koliko su servisi cesti, odustao sam. Pre svega sto nemam kesa da ga propisno odrzavam a svi su presli oko 50000km i neke su stvari su vec stigle za zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1964 Napisano Januar 12, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzivaj ti na tome i kad zaradis prve pristojne pare vrati se ko covek na skuter. I ja cu isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 12, 2011 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzivaj ti na tome i kad zaradis prve pristojne pare vrati se ko covek na skuter. I ja cu isto I tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4826 Napisano Januar 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre banditi, pa zar samo malo vukao i branio cast skuterista po forumu Sve to stoji, ali prvo da vratiš "skuterista" pod avatar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 13, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je uzeo ER5 ili zato sto je odmah izbacio "skuterista" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 13, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Sve to stoji, ali prvo da vratiš "skuterista" pod avatar... Evo ja sam promenio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 13, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 15, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Sve nas je vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E jos sam da mi neko kaze kako se to radi pa da i ja promenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4826 Napisano Januar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Gore desno na ekranu klikneš na svoj Nick. Ideš na Podešavanja. Kad uđeš klikneš na Profile. Pod Profile information imaš polje Member Title. Tu ukucaš šta hoćeš. Poželjno je BJB maxiscooter club... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 15, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Gore desno na ekranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4826 Napisano Januar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Januar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Gore desno na ekranu klikneš na svoj Nick. Ideš na Podešavanja. Kad uđeš klikneš na Profile. Pod Profile information imaš polje Member Title. Tu ukucaš šta hoćeš. Poželjno je BJB maxiscooter club... Kod mene ne postoji opcija "Member Title"? Da li postoji jos neki nacin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4826 Napisano Januar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u pitanju broj postova koje imaš. Verovatno kada ti se ispod avatara pojavi Advanced member... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Januar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u pitanju broj postova koje imaš. Verovatno kada ti se ispod avatara pojavi Advanced member... O.K. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene mrka kapa... Izgleda da ne moze tek tako da se udje u BJB maxiscooter club. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4826 Napisano Januar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E pa sad, nije to makar šta...Primićemo Vas na pripravnički staž pa polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo, nemoj da nas terate da trcimo bosi po vatri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 16, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan E pa sad, nije to makar šta...Primićemo Vas na pripravnički staž pa polako... Nije ti losa ideja! ali prvo da odrade ovo Samo, nemoj da nas terate da trcimo bosi po vatri. Mislim da niste dobro protumacili "how to" Znaci u gornjem desnom uglu imate svoj nick, kliknite na njega (levim tasterom) i pojavice vam se opcije: - Moj profil - Podesavanje - Moj sadrzaj - Prijatelji i tako dalje. Kliknite na Podesavanje. Otvorice vam se nova strana, gde vam pise: Settings/Profile/Forums/Galerija/Chat kliknite na Profile i odmah ce vam se otvoriti podmeni Izmena profila. Tu dole u opcijama imate Profile Information i tu menjate naziv. Evo i slike kad otvorite Podesavanje/Profile meni, da se lakse snadjete: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eo Prijatelju, da ne bude da sam Duduk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...