SuperPOP 1231 Napisano Februar 28, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari nadahnut idejom kolege Creative biker-a potrošio sam jedno kvalitetno popodne sa dragim dvotočkašem .... ako vas interesuje šta smo radili kliknite na LINK LINK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nije loše Popoviću, nije loše...Sedi 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Februar 28, 2012 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da si opravio dobar nosač za GPS nego kojekakve andramolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4783 Napisano Februar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6011 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za trud 5-ica...dobro 4+ Za upotrebljivost ...smeta mi što se vidi zasun od instrument table. Pokriva 1/4 do 1/3 kadra...druga stvar je snimak kroz vizir - u više od pola slučajeva će ti biti neupotrebljiv (prelamanje sunčevih zrakova) a ako ga da izvineš digneš (fotić) deformisaće ti sliku... Zanima me da li vidiš instrumente kad si u "Djenka modu"...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan On obicno ne gleda u instrumente.. a sad i ne pomislja na to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 28, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li vidiš instrumente kad si u "Djenka modu"...? Xe-Xe baš sam ga opravio ... ko Đenka, al verovo ili ne uopšte ne smeta, vidim instrumente, al ne vidim šta piše jer nisam bio kod čika Rajka da ubacimo LED fenjer nemesto ovih sijalica što žmire. Nema ratluka nigde, ovi sa tarabama i trafikama pokupili sve zalihe , a kako ću čika Rajku na oči bez ratluka ... NE IDE @Arakis Bolje da si opravio dobar nosač za GPS nego kojekakve andramolje Koji će mi GPS ... Ja imam mog predsednika, mog vođu, mog urednika i samo njega pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4783 Napisano Februar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6011 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...to je zato što imam GPS na motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 28, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan I zato što si naš drug ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1935 Napisano Februar 29, 2012 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko iskustva za poliranjem vizira na motoru? citam sve teme sto sam nasao i postupke pa me interesuje jel neko nekada to radio! problem je sto mi uvece kada mi neko dolazi u susret svetla se rasipaju pa ne mogu da vidim nista! Ja sam moje vizire x puta polirao i nisam imao problem. Uvek mi je bilo bolje nego pre poliranja. Ovi gore sto pricaju verovatno govore o nekom ko nije imao strpljenja da to uradi kako treba. Naravno, ne moze da bude nikad kao novo, ali dosta pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko iskustva za poliranjem vizira na motoru? citam sve teme sto sam nasao i postupke pa me interesuje jel neko nekada to radio! problem je sto mi uvece kada mi neko dolazi u susret svetla se rasipaju pa ne mogu da vidim nista! Ja sam moje vizire x puta polirao i nisam imao problem. Uvek mi je bilo bolje nego pre poliranja. Ovi gore sto pricaju verovatno govore o nekom ko nije imao strpljenja da to uradi kako treba. Naravno, ne moze da bude nikad kao novo, ali dosta pomogne jel si radio samo sa polir pastama ili i sa vodenim smirglama? video sam da kao preporuka ide prvo sa vodenom smirglom pa onda sa polira pastom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko iskustva za poliranjem vizira na motoru? Evo ti savet dečkonje sa Piaggio foruma ''Gledam na internetu vizir za moju Suomy kacigu i imam sta da vidim 70e kosta obican vizir, i tako ja odlucim da probam da ispoliram ovaj moj. Otisao u farbaru i kupio polir pastu, smirglu (p1000, p1200, p1500, p2000, p2500, p3000) i krpu za poliranje, i tako krenem da radim. Prvo sam ceo vizir oprao pa onda krenuo sa smirglanjem i jedno 2 sata sam smirglao (ko bude radio videce kako je) zatim opet oprao vizir i ostavio ga da se osusi, i na kraju jos 2 sata poliranja, mogu vam reci da desnu ruku ne osecam '' Mislim....jak si dečko.... u formi, šta je malo šmirglanja za tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1935 Napisano Februar 29, 2012 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan jel si radio samo sa polir pastama ili i sa vodenim smirglama? video sam da kao preporuka ide prvo sa vodenom smirglom pa onda sa polira pastom. Radio sam i sa smirglom i sa polir pastama. Bitno je samo da smirglom trljas na pred nazad, nikako u krug i polako. Malo snage, malo zivaca i dodjes do zadovoljavajucih rezultata. Ima na forumu vec pisano o postupcima rada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan jel si radio samo sa polir pastama ili i sa vodenim smirglama? video sam da kao preporuka ide prvo sa vodenom smirglom pa onda sa polira pastom. Radio sam i sa smirglom i sa polir pastama. Bitno je samo da smirglom trljas na pred nazad, nikako u krug i polako. Malo snage, malo zivaca i dodjes do zadovoljavajucih rezultata. Ima na forumu vec pisano o postupcima rada citao sam o tome ono sto sam nasao samo jos da nadjem neku masin za poliranje ili nesto da smislim da improvizujem jel je veliki vizir za rucno poliranje ali ako ne smislim bice to dobar trening za rame! hvala u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan jel si radio samo sa polir pastama ili i sa vodenim smirglama? video sam da kao preporuka ide prvo sa vodenom smirglom pa onda sa polira pastom. Radio sam i sa smirglom i sa polir pastama. Bitno je samo da smirglom trljas na pred nazad, nikako u krug i polako. Malo snage, malo zivaca i dodjes do zadovoljavajucih rezultata. Ima na forumu vec pisano o postupcima rada citao sam o tome ono sto sam nasao samo jos da nadjem neku masin za poliranje ili nesto da smislim da improvizujem jel je veliki vizir za rucno poliranje ali ako ne smislim bice to dobar trening za rame! hvala u svakom slucaju! Ponesi sve to na posao i kada ti neko dodje na trening ti mu daj smirglu u ruke i teraj ga da radi.. da spoji lepo i korisno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukisa 6 Napisano Februar 29, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki Burgman 400 prva ljubav,a sada KLE-mpavi 500 :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,hoce li biti skoro neke kratke voznjice tipa upoznavanje ili sl.kontam da se vi manje vise svi znate,ali citajuci po forumu vidim da ste bas ok momci pa reko da se ne zavrsi ovako na nekom dopisivanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4783 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6011 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Auu komšo - ne huli... Pa ko se druži ako se MAXI ekipa ne druži...Od nove godine smo već imali dva druženja: U Orašcu i prilikom raspodele majica. Prilikom raspodele majica je pao načelni dogovor da se na prvu vožnju ide na Đerdap - barem do Golupca a možda padne i neki drugi predlog. Samo ti prati ovaj podforum i za druženje ne brigaj - samo se pojavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukisa 6 Napisano Februar 29, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki Burgman 400 prva ljubav,a sada KLE-mpavi 500 :) Prijavi odgovor kao problematičan samo pitam...vidim ja da ste slozni i da volite da uzivate u lepotama voznje na dva tocka,nego sam nestrpljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan svi smo nestrpljivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4783 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6011 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan samo pitam...vidim ja da ste slozni i da volite da uzivate u lepotama voznje na dva tocka,nego sam nestrpljiv Vidi: barem jedna Maxi vožnja (a biće više) pre drugog MAXI susreta u Žablju 23. i 24. juna, MAXI osvajanje Transfagarašana u avgustu i vrlo verovatno dvodnevna Maxi vožnja po srpskim Alpima (Zlatibor, Kopaonik, Tara). Sve to prošarano sa još par jednodnevnih Maxi vožnji...Malo li je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukisa 6 Napisano Februar 29, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki Burgman 400 prva ljubav,a sada KLE-mpavi 500 :) Prijavi odgovor kao problematičan Brrr taman posla... lepi planovi za sezonu,moram da pripremim zenu na sve to,a boga mi i babu i dedu da cuvaju klinca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan SAOPSTENJE ZA MAXI DRUGARE Dragi moji drugari, neka muka i potreba me naterali da se na nadam se kratko oprostim od mog mezimca silkana :'( :'( :'( moram da ga prodam ali se nadam da ce se vrlo brzo vratiti isti ili slican na moju adresu, naravno to ne znaci da cu ja zaboraviti na moje drugare i da necu ici na voznjice (makar i tim drugim vozilom > > koje mi je hitno potrebno i moram da kupim)... posto mi stoji knedla u grlu dok ovo pisem bicu kratak... za one koji ga slucajno nisu videli, evo par fotki... i jedna za Saleta kesu, cisto da vidi sta jase MAXI POZDRAV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 29, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,hoce li biti skoro neke kratke voznjice tipa upoznavanje ili sl.kontam da se vi manje vise svi znate,ali citajuci po forumu vidim da ste bas ok momci pa reko da se ne zavrsi ovako na nekom dopisivanju... ja kategoricki tvrdim, da od ovih ludaka ovde, ne poznajem ni jednog! prodajes motorce????daj ne zezaj?kolko para??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan 33 zelembaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 29, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan da mi ovi moji pacijenti ne placaju na "dodjem ti", ili na visegodisnje rate, ja bi bio zainteresovan..... ovako mogu samo da gledam kako lepe masine prelaze iz ruke u ruku-----.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 29, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Joj ... Zeko, naterao si mi suze u oči .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...