alexanto 4781 Napisano Februar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako: ovu raspravu na ovim stranicama nećemo nastavljati. Svi znamo šta se dogodilo a svi vrlo dobro znamo i kakav je dogovor bio prilikom pravljenja Evropskog zapisnika i svi vrlo dobro znamo da taj dogovor nije ispoštovan. Ovde nećemo raspravljati o naknadnoj pameti i razlozima za nepoštovanje tog dogovora. To njih dvojica treba da reše međusobno jer se kolega radukin ODMAH povukao i nije deo dogovora. Predlažem prvu sledeću MAXI vožnju ili pićence prilikom preuzimanja majica. Rasprava može da se preusmeri na PP bez vređanja a svaki sledeći post vezan za ovu raspravu će biti brisan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Sale imas plus i piće od mene...otislo bi ovo u nedogled, a prošlo je odavno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neka, nema veze, iskuliracu ovde. Resicemo van foruma. Nole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 10, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=5263892 e svasta sam video ali ovo jos ne.... na gileru runer majstor stavio malaguti 400cm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Februar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka mu cast..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 10, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka mu cast..... pitam se koji je tu odnos snage i tezine. samo napravi DRRRRRR...... i cao, nema ga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 10, 2012 Very Funny Rider, 1126 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo nista sto je stavio 400cc na runner-a... Nas kolega Jandro iz HR je pre par godina montirao Piaggio Master 500 na Runner-a. Isao je oko 195-200km/h..o ubrzanju da ne pricamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam razmisljao da na runnera nabacim 200ccm, ali zbog problema sa drugarima u plavom sam odustao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan pa i ja sam isto imao temu po pitanju iste stvari...zamena agregata, posto sam vozio kineza od 125. pa sam samo digao na 170ccm. dobio na snazi ali ne i na krajnjoj brzini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acabayk 1 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: barajevo Motocikl: PIAGGIO X9 250 Prijavi odgovor kao problematičan drustvo evo i moje masine,prva je slika kakav je bio kad sam ga kupio,a ostale kad sam ga zavrsio.ofarbao ga uradio servis,ugradio plin,zamenio gume,jos registracija ,lepo vreme i da se vozimo pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Pravi Ducati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi Ducati HAHAH...DA DA.... malo sam se potrudio da na prvi pogled ne izgleda kao kinez. ali sve ostalo ga odaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 12, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je nestrpljenje u iščekivanju nove sezone....devojka me častila za dan zaljubljenih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4781 Napisano Februar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ženi je što pre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan 'laaaaadno ti je to kupila devojka? Sama ili si to bas trazio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 12, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ma sad sam gotov....ni na jednu vožnju me neće samog pustiti ....normalno morao sam ODMAH u women secret da se revanširam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sad sam gotov....ni na jednu vožnju me neće samog pustiti ....normalno morao sam ODMAH u women secret da se revanširam moras jaci revans da joj das da imas aduta za posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 12, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Al si se revanširao, kupio bankar sebi još jedan poklon .... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4781 Napisano Februar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...baš sam hteo da primetim... Nema šta - pravi bankar - namazan do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 12, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ma kako god okreneš ....vrti se sve oko njih.....i ne mere bez njih , pa nek ide život....i da se mi vozamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Februar 13, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se sve vrti oko njih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 13, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma kako god okreneš ....vrti se sve oko njih.....i ne mere bez njih , pa nek ide život....i da se mi vozamo Bankar se zaljubio ,.... Bankar se zaljubio , na na na na Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 13, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Treba samo pametno izabrati....ako tu uopšte možeš biti pametan ....da ne bude posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je nestrpljenje u iščekivanju nove sezone....devojka me častila za dan zaljubljenih mene samo zanima zašto baš ovaj scooter na slici :P ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ooooooooooo neeeeeeeeeeeee, još jedan štediša koji ce da se hvali da ga vožnja košta 113 dinara i da je imao za još 148km :grr: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...