alexanto 4824 Napisano Novembar 26, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Eto otvorena je tema o skupu maxi skuteraša u HR. Bilo bi lepo možda otići tamo organizovano... Eto teme za razmišljanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Novembar 26, 2010 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Skuterasi su ozbiljni ljudi, zreli i pametni. Zato i voze maksi skutere jel? Tako da, ne verujem da ce tu biti problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4824 Napisano Novembar 26, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Skuterasi su ozbiljni ljudi, zreli i pametni. Zato i voze maksi skutere jel? Tako da, ne verujem da ce tu biti problema. Tako je. Slažem se u potpunosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 28, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za da se i kod nas organizuje slican skup. Mislim da bi odziv isto bio odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 28, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Već tri godine uzastopce letujem u Dalmaciji, i do sada nisam imao problema (izuzev jedne ili dve sitne neprijatnosti jedva vredne pomena, kakvu bi mogao da doživim bilo gde u regionu). Ukoliko je organizator obavešten od dolasku grupe iz Srbije, ako je ispipao raspoloženje i generalno niko od očekivanih članova klubova nema neke zamerke, nemam ništa protiv ovakvog izleta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4824 Napisano Novembar 28, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam ja pokrenuo temu BJB maxi-scooter club mogu samo da nagovestim da će biti pokušaja okupljanja maxi-skuteraša u Srbiji. Ne mogu reći u kom obliku ali za početak bi bilo lepo da se bar organizujemo na neke vožnje s' proleća. Mislim da treba sa ovom idejom ići polako pa napredovati mic po mic nego najavljivati "halabuke" pa da ne bude ništa od toga... Ovaj skup u Osijeku je dobra prilika da se vidi kako to rade ljudi koji već imaju neka iskustva sa sličnim organizacijama. Čika Zuba mi je rekao da su momci iz HR skroz OK i da žele da ugoste goste iz Srbije. Možda sam preveliki optimista ali prosto ne vidim mogućnost za neke probleme tamo ako mi budemo normalni. Mislim da bi i organizator poveo računa da ne bude incidenata. Opet ponavljam: Vozio sam motor dosta po Hrvatskoj ( Baranja, Slavonija, Lika, Kordun, Primorje ) i nisam imao NIKAKVIH problema nigde. Sa druge strane, budala ima svuda - kod nas posebno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Novembar 28, 2010 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce vreme biti prevrtljivo tokom zime pa se nesto od planiranog realizovati. Ima li kandidata za neku zajednicku voznju preko granice? I jos samo ovo, nevezano za temu ali bitno, s obzirom da smo ugrozenija vrsta,samo da vas upozorim na los kvalitet disc lockova OnGuard procitajte: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/56288-disc-lock-onguard/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 29, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan @ Alexanto - Ja sam za. Trebalo bi organizovati neke male ture na prolece, pa da vidimo kako to ide. Ako vidimo da se broj polako povecava onda i mozemo organizovati neki veci skup. U svakom slucaju misli da cemo se lepo izvozati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 29, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Koleze,ide li neko od vas na BJB zurku,cini mi se da je u cetvrtak sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 29, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu doci, ne verujem da cu se zadrzavati nesto predugo, ali cu doci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4824 Napisano Novembar 29, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koleze,ide li neko od vas na BJB zurku,cini mi se da je u cetvrtak sad? Dolazim ! Da li sa boljom polovinom ili bez ali - dolazim. Lepo bi bilo da se i lično upoznamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 29, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja 90% dolazim,doduse sam verovatno,nema nikog iz okoline da ide,al` cemo se vidimo tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 30, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako budem mogao da se uklopim dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Novembar 30, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Taman da se lično upoznamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 7, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ko kod nas u Srbiji prodaje Apriliu Atlantis? Nasao sam da Aprilia modele prodaje SkuterCentar i PGS Motori ali nemaju u ponudi Atlantica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4824 Napisano Decembar 7, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ko kod nas u Srbiji prodaje Apriliu Atlantis? Nasao sam da Aprilia modele prodaje SkuterCentar i PGS Motori ali nemaju u ponudi Atlantica? Verovatno ide po narudžbini. Prodaje i Uni-Group NBG - Tošin bunar. Sutra idem kod njih na servis pa ću pitati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 7, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ide po narudžbini. Prodaje i Uni-Group NBG - Tošin bunar. Sutra idem kod njih na servis pa ću pitati. Aj pitaj, zanima me cena za model od 250 i od 500 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 10, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan @ Alexanto - Ima li nekih informacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4824 Napisano Decembar 10, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi danas. U sredu su bili u nekoj frci...Otišao neki bitan lik iz firme pa je haos. I ja čekam predračun za delove. Javljam čim dobijem info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4824 Napisano Decembar 10, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ Alexanto - Ima li nekih informacija? Bio danas u Markosu - NS. Prodaju Atlantica i 250 i 500. Modeli 2009. godište (nema razlike od 2010.) Atlantic 250 - 3840 eura Atlantic 500 - 4300 eura Reče prodavačica da motori stižu iz Mađarske. U Uni - Groupu ima samo Atlantic 250 i cena je 4100 eura. Model 500 nemaju. Mislim da je kod njih isto model 2009. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 11, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne treba da im spuste cene ako su 2009 godiste? Ja sam pronasao na nekom stranom sajtu atlantic 500 za 3900 eur 2010 godiste ako se izvozi jer ti vracaju porez. Znaci da izadje oko tih 4300 eur ali noviji model. Mislim nemam ja nikakvih problema sto je stariji ali kako vreme prolazi tako mora i cena da mu padne zar ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4824 Napisano Decembar 11, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne treba da im spuste cene ako su 2009 godiste? Ja sam pronasao na nekom stranom sajtu atlantic 500 za 3900 eur 2010 godiste ako se izvozi jer ti vracaju porez. Znaci da izadje oko tih 4300 eur ali noviji model. Mislim nemam ja nikakvih problema sto je stariji ali kako vreme prolazi tako mora i cena da mu padne zar ne Grešiš... ovaj, silno grešiš sinak... Taj sajt što si pronašao je malo pobrkao lončiće... Atlantic Sprint 500 je u HR 5.753 eura (Moto-Puls 9./2010.) Beverly 500 Cruiser u PGS motori košta 5900 eura. Sad je akcija 10 % popusta... Mislim da je cena od 4300 eura za Atlantic 500 extra ! A ta cenu što si video može biti za model 250 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 11, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan pa iskreno 4300 nije puno (eto razmisljanja za sledecu sezonu... kredit, lizing... ) al mislim da je cena polovnim, prevelika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 12, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam proverio 4.400 eur je nova 2010 u Nemackoj sa povracajem poreza. Znaci + 18% + 8% + 100 eur spedicija sto mu izadje oko 5.500 ali opet je manja cena nego u Hrvatskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Januar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima kao i sve najbolje za protekle praznike! Pridruzujem se Vasim buducim akcijama na prolece , a ako vreme dozvoli i ranije. Vas HOGAR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...