panta_kg 687 Napisano Octobar 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan da vozi a drugi da crkne komšiluk. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Octobar 3, 2015 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala vi najlepse Drugi jest za komsiju, komsiju iz B. Jerkovic....zajebat neki lik skroz, mrgud opasan i nema sale s'njim. Oduvek su me privlacile Endurace ali na koji god da sam seo, pa falile su mi 2 hoklice (sta cu kad sam krsno momce ). NC je stvoren za nas nisko-profilne tako da se ja i vise nego pronadjoh na ovome moto skuteru (ne da saltam menjac pa da ga bem). Msm da nisam pogresio sa ovim izborom, ostaje mi isti (pa cak i veci) prostor za stvari, potrosnja ne prelazi 3.5L kako god da se cera, pouzdana masina, velki tocak, nema neku zastitu od vetra....no budzicemo ga da bidne bolji svrsi. ......sve u svemu.....kad ce bre taj April doc.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 3, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan sto ne volim namrgudjene tipove, a pogotovu na motorima. koji ga q vozis ako ti nije osmeh na licu??? e Dare svaka ti cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Octobar 3, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi! )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Octobar 10, 2015 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Secam se slike ja, pre jedno mesec - dva.... godine prolaze free photo hosting - bugiman i Bugi ( sadasnji Fanky ) - Neci na Hondi - tamo neki Satelis na Satelisu ( i dan danas ) - Culle i SYM GTS 125 - Hogar na Kymco 500 - Gos'n Drakulic na Bugiju ( brada stigla do pupka ) - dadinho na AA500 ( ostao samo ram ) - Sale i Vesna na Kymcu - motor_ce i SW - Zeka na SYM GTS 250 ( ex Saletov ) - SuperPop na Bugiju ( sadasnji Skols ) - Saletov AA ( tenk ) - BlackAder i Rumba na menjacu - Alex i Djurasin na Bevkama - Braconi na Yamahici - Crni i Slavka na Bugiju - Sharky na plavome AA - Novak na Medi3 - Carlo i X9 - Borisa i AA ( sadasnji Alexin ) ....... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Octobar 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popov Bugi je sada Skols Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Octobar 11, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Secam se slike ja, pre jedno mesec - dva.... godine prolaze А ми све млађи....и бржи... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 11, 2015 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan - SuperPop na Bugiju ( sadasnji Muljaz ) ....... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Octobar 11, 2015 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo.... ispravljena greska Alexa sa jedno 15kg manjka no sada sto ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2660 Napisano Octobar 12, 2015 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ukrali su mi noćas Auspuh akrapovic,Auspuh je za skuter sa dva db kilera,db kileri su ostali kod mene Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 12, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre,gde je bio parkiran??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2660 Napisano Octobar 12, 2015 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ispred zgrade,pokriven. Ne vidi se Auspuh sa ulice,samo neko ko zna Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Octobar 12, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ispred zgrade,pokriven. Ne vidi se Auspuh sa ulice,samo neko ko zna Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока E moj drug mozes se pozdraviti sa njim...nazalost. Pokusaj da pratis oglase,mada iskreno.sumnjam,taj vec ima kupca. :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2660 Napisano Octobar 12, 2015 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Znam,ali opet se nadam. Nisam ih video mnogo po gradu,baš ovaj model. Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Octobar 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Јао како би неком руку слатко одсекао,ал на Теразијама да сви виде. Срећно у потрази колега. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 12, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan ok,znamo kako izgleda pa javljamo ako se pojavi nesto novo, a ti stavi neku sliku za one koji ne znaju. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Octobar 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ....a ja do proleća neću kupovati Akrapovića za skuter . . . a ako primetim nešto odmah javljam !!! Likovi u Paraćinu I Ćupriji su imali polovne Akrapoviće za skuter sa dva DB kilera . . .raspitivao sam se prošle nedelje (ima ih na Kupujem-Prodajem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Octobar 12, 2015 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Znaci i kod nas je pocelo sa skidanjem srecno u potrazi..... garant je treci komsija skinuo, preglasno se cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Octobar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au jbt.....čitam i ne verujem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Octobar 13, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, na sta smo spali!! Nadam se da ces imati srece, ako nesto vidimo javljamo. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 13, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva sreca murija se necima ni za krupnije stvari a ne za auspuh od skutera nazalost je tako..iskreno da nemam garazu u ovoj zemlji nebi ni imao motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Octobar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Taj isti auspuh od skutera košta mnogo nažalost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 13, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Znam tebra da kosta mnogo to sam i hteo reci da panduri to ne razumeju i ni prstom da mrdnu...meni su ukrali kacigu od 500e kada sam isao da prijavim covek mi u lice kaze imamo mi preca posla od tvoje kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Octobar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Морам да вас питам па да упоредимо искуства. Већ пар пута сипам гориво на једној пумпи,и потрошња је немогућа(мала ),више ми је скутер трошио са страним горивом него са овим. У питању су Петрол пумпе. Није реклама ал ћу им тражити или лову или гориво Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 13, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Braco moze to biti vrlo lako, ja doduse nema bas nikakva iskustva ali sam cuo u par navrata pozitivne kritike za njihovo gorivo, eto ti si jos jedan. A kolika ti je razlika, daj neko poredjenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...