Kuzma63 139 Napisano Mart 6, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sprema nam se lepo vreme, jedva cekem da osedlam magare...bice.... https://www.facebook.com/video.php?v=10152960773421743&set=vb.155927831742&type=2&theater 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Mart 6, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Mart 9, 2015 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje u NS kupiti flip up kacigu, zenski model? Po mogucnosti LS2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 11, 2015 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jel onaj Pazini motors (tako nesto) ima ls2? Svojevremeno sam ih pitao za vizir za moju ls2 i rekli su da ih imaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ih, imaju samo muski model. Hvala ti na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 17, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas gospodo obavestim da je najbolji maxi ponovo u oglasima :-) http://www.polovniautomobili.com/motori/6014579/aprilia-scarabeo-500ie Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4983 Napisano Mart 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa vid'o čovek da se zajebunio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Mart 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da valja ne bi se prodavao po peti put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeza 20 Napisano Mart 18, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Tracer 7 Prijavi odgovor kao problematičan Pa taj je na oglasima od letos !!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Mart 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ... jel ovaj Scarabeo za izbegavanje? . . .moj prijatelj planira da kupi nešto takvo ... čisto da mu skrenem pažnju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4983 Napisano Mart 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako može da podnese pogled na njegovu prelepu spoljašnjost - slobodno. Mašina je odlična (bar dok je bio kod Pop-a) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Mart 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Док је био код Попа Скарабеј је био пушка,и ја сам гледао један али ми је побегао ,али само у путној варијанти са коферима,без кофера јок,јер нема места испод седишта Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Mart 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan jel ostalo nesto od djure ili ste ga pocepali,naskroz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeza 20 Napisano Mart 18, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Tracer 7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga gledao jesenas, deluje mi potroseno i nasminkano.Malo mesta za visoke vozace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 18, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Definiši pls potrošeno i našminkano. Da li se to odnosi na mehaniku ili estetiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeza 20 Napisano Mart 18, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Tracer 7 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi taj skuter nije legao.Savovi po sedistu su protruleli i popustili, rucice kocnica poguljene i izbledele.Nesecam se tacno svega sta je bilo,motor je isao lepo ali mi nije delovao top stanje.Videlo se da je dosta vremena proveo na suncu i kisi. Kasnije sam video na ovom forumu koliko je u njega ulozeno volje, vremena i finansija ali taj motor ipak nije bio za mene. Ovo je moje misljenje, mozda se neko nece sloziti ali tako sam ja doziveo ovaj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jučerašnji dan je doneo neke klasične bajkerske radosti... Matematičkom progresijom ovo čudo je, što bi naš narod rekao, ušlo do balčaka.. i na kraju se sve završilo ovako.. happy end Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 665 Napisano Mart 22, 2015 Zainteresovan, 357 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pohvalim Ivana - viziri.Pre neki dan montirali i odlicno je ispalo, malo je bilo zajebancije oko prepravke nosaca posto vizir nije bio standardan ali uspeli smo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momacksrb 1 Napisano Mart 24, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan +burgman 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao sa tim Japanskim sokoćalom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Mart 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jučerašnji dan je doneo neke klasične bajkerske radosti... Matematičkom progresijom ovo čudo je, što bi naš narod rekao, ušlo do balčaka.. i na kraju se sve završilo ovako.. happy end http://s11.postimg.cc/5tjotlhlf/20150321_175638_Night.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Mart 31, 2015 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Braćo skuteraši ako niste primetili, počelo je sa kursevima bezbedne vožnje http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108174-kursevi-bezbedne-vo%C5%BEnje-2015/ Prijavite se i učestvujte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Mart 31, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan .... pa sad . . jesmo li ipak ... braća...ili samo pobratimi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Mart 31, 2015 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Laki bre, jes' da si novi ovde ali pogledaj slike sa poslednjeg druženja u Žablju pa će ti sve biti jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Mart 31, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ... ma sve je meni jasno . . . odavno . . . I da nije tako verovatno ne bih ni bio na ovim stranicama :) Žao mi je što nisam bio u mogućnosti da dođem na druženje u Žabalj . . .ali lepo druženje je bilo I na Sajmu motora prošle nedelje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...