Djuxy 1752 Napisano Novembar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti treba pomoć tu su dragari sa foruma... Veliko hvala DaliboruBP i Fanketu što su se iscimali i nabavili mi neke lekiće kojih nema po Beogradskim apotekama... Vaš sam dužnik. Hvala drugari još jednom !!! (znakići uzvika powered by BigRider) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Novembar 18, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Стром се продаје од данас....па видећемо. Није продаја по сваку цену. Ако не оде средићу га и остаје код мене још неко наредно време! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Novembar 20, 2014 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti treba pomoć tu su dragari sa foruma... Veliko hvala DaliboruBP i Fanketu što su se iscimali i nabavili mi neke lekiće kojih nema po Beogradskim apotekama... Vaš sam dužnik. Hvala drugari još jednom !!! (znakići uzvika powered by BigRider) Djuro brate , pomoc je bezuslovna! Tako da, sta god treba , zovi... P.S. Hvala za uplatu depilacije grudi, tacnije MSC MAJICE! ( Za kolege koje ne znaju, ludi mi Djura uplacivao majicu, pa u svrhy uplate umesto "majica msc" stavio "depilacija grudi!" ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4983 Napisano Novembar 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Baš me čudi to od Djure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Secas li se Djuro kiša je lila nad Olimpom onog dana A ti si išao nasmejan srećan, mokar, razdragan po kiši, Secas li se Djuro nad Olimpom lila je kiša neprestana sreo sam te u Milana Rakica osmehnuo si se I ja ti osmeh uzvratio . . . . . . . . . . . . . . . 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 21, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kakav gej momenat ... Zamislite garavog vatrogasca kako nežno gleda mladog Đurišića, a njemu kiša skriva suze radosnice 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 29, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Део НС екипе МСК Србија вам се вечерас придружије на хуманитарној БЈБ журци 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 30, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Лепо дружење вечерас беше!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Novembar 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bila dobra pizza u Caribicu posle onih 25 ćevapa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1015 Napisano Decembar 2, 2014 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih otvarao novu temu evo ovde samo da napravim jedno kratko re-predstavljanje. Posto se manje-vise svi znamo, resih da promenim svoj nadimak iz Tony Clifton u Bojan_Jgd jer se, jelte tako zovem a prvobitni nadimak sam stavio iz cistog fazona. Meni nista ne pretstavlja pa mi je nekada i cudno kada me neko pozove uzivo po njemu. Eto toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti meni kralj... Kad ćeš u Severne krajeve ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1015 Napisano Decembar 2, 2014 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Naidjoh na neke komplikacije ali se nadam da se daju resiti. Mozda to bude i u skorijem roku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Decembar 3, 2014 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sutra oko 16h idemo Kuzma i moja malenkost po odela za dedamrazijadu, pokupicemo u Moto Land-u, ko os sa nama nek se javi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 3, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Snovi sve blize javi NJENO VELIČANSTVO GP ochocientos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4983 Napisano Decembar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad idemo da probamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 292 Napisano Decembar 4, 2014 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan ja probao moje odelo ... jbg - mnogo sam punačak ( da ne kažem deb'o ) al ipak mogu da ga navučem no ako bude loše vreme ( deblja jakna ) lepršaću ko crvena krpa na olujnom vetru ... no kako bilo od dedamrazijade ne odustajem - mnogo mi je jaka ta priča ... vidimo se tamo edit : oops - ja mislio da pričaš o probanju odela za dedamrazijadu a tek onda sam video Culle-tov post ... bolje bi mi bilo da spavam nego što ovako kasno noću kuckam po tastaturi i brljavim ... @Culle - srećno Promenio Decembar 4, 2014 član matori351 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan S vremena na vreme uzimam srećke pa kad zabode idemo odma' ,a ako se to ne desi ondak do 2016-te,2017-te nadam se najiskrenije. Realna,lepa prihvatljiva cena za takav skuter, sem ako nije neki leš, mada sem onog kozmetickog ostecenja mi ne deluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Decembar 4, 2014 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Culle Nema dalje, i ja mastam o GP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4983 Napisano Decembar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vam pojačam vlažne snove u ove zimske dane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Decembar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj kulencetu da ucinimo za rodjendan... kako nas ima bar 4200 clanova MSC-a, svako po jedan evric i eto gilerice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 133 Napisano Decembar 4, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan A ovako nesto? link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Decembar 4, 2014 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Arso slazem se... prvi dajem 5 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4983 Napisano Decembar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, ako damo po 5 evrića imaće GS najnovijeg da kupi a ondaK će da nas otkači kao skuteraške cave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...