Laki_90 620 Napisano Mart 2, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/99950-aprilia-atlantic-500ie/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Mart 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, prvo cestitke Braci na kupovini motora da te sluzi kako si zamislio i da predjes na njemu puno bezbednih kilometara!! Da li neko od vas ima iskustva sa ATHENA kaisevima kakvi su i vredili to uzimati?? Maxi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan bato,ako hoces bezbrizno da se vozis samo fabrika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 4, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/dainese-gorotex-xxl-jakna-11008655-oglas.htm?filter_id= Ево ако неко тражи добру а јефтину јакну! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li se u okviru maxiscoot foruma otvoriti recimo deo za trampu opreme, delova raznih sitnica vezanih za motore...usluga?!? Bilo bi oblika primer: nudim moto pantalone, opis... menjao bi za to i to... vrednost okvirna ta i ta itd... mozda bez pominjanja vrednosti.. Meni zvuci zanimljivo da bude cista trampa.. 1 za 1 u zavisnosti od ponude i prihvatanja iste. Valja li ideja cemu ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Mart 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je dobra ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 5, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan @Arsa Dobri Arso, imamo za to nasu BERZU. Moje skromno misljenjeje da trampa moze i tamo da se obavi Ali htedoh nesto drugo da priupitam rukovodstvo .... Ocemo li organizovano na moto passion ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4987 Napisano Mart 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za trampe može da se koristi MAXI berza uz uslove iz uvodnog posta teme. Što se tiče moto-passiona ide teme za sat - dva u vožnjama i druženjima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Za trampe može da se koristi MAXI berza uz uslove iz uvodnog posta teme. Tamo pise da: ***Nemojte oglašavati: jakne, kacige, obuću, pantalone i slično, za to imate podforum Prodajem.*** Ja bi bas da ovakve stvari da menjamo-trampimo Ma svakakve ponude... tipa menjam ipod nano za zadnju gumu.. itd Bojim se da bi mesanjem zatrpali samu berzu hrpom komentara i naneli stetu preglednosti i samoj prodaji koju smatram bas bitnom onome ko je resio da se oglasi i nesto proda za novac. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4987 Napisano Mart 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Istina, malo sam u gužvi pa nisam ni pogledao a nisam skapirao da baš na tako široku razmenu misliš Ajde videću šta može po tom pitanju da se uradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 6, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kakva antidepresiv terapija danas .... Nanovo odgledane sve slike i video snimci alpske maxi avanture Toplo preporucujem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristio bih ove stranice da se Mladom ali prerano oćelavljenom Popoviću zahvalim na malom ali od srca poklonu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4987 Napisano Mart 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo što se pazite vas dvojica :ljubav: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Mart 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan "menjam polovne bajkerske ćega za ako moze jos polovnije" ili "menjam skuter presao 60000 za tri od po 20000" :zvizduk: ... Braco svaka cast, sad kad si seo na Žabara nikad više nećeš ni poželeti japančugu :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 7, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan @ Djuxy Sensitive samo najblaže za njegove nežne ručice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah ludaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Mart 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Braco svaka cast, sad kad si seo na Žabara nikad više nećeš ni poželeti japančugu :zvizduk: Хвала Не би баш тако био искључив,време ће показати Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 9, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ... и ја имам своју ХИЉАДАРКУ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Mart 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čirlidersice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Mart 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ново превозно средство је данас добило нове табле.Сутра код ДР Дарета на финално сређивање,нову обућу и онда 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan sabic kawasaki er6-n 1 Napisano Mart 12, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW C650 sport Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima, zna li neko gde mogu nabaviti slova za oznaku za atlantic (ona sto stoji sa strane) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 12, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na kupindu u odeljku Nalepnic-Folije kao i na Kupujem prodajem. Cini mi se da sam bas za Atlantika video da imaju oznake,vise modela. Edit:Evo ga link pa pogledaj http://www.kupindo.com/Folije-i-nalepnice/13901133_aprilia-atlantic-nalepnice-za-motor-stickeri-3d-set Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Dejan mislio na ova slova Jedino uvoznici (sumnjam da je jeftino), ili neki slupani na oglasima...mada nije isključeno da Motoklinika možda ima... Ja bih lično, ako je neka prejaka cena odradio srebrni 3D stiker u istom obliku. U svakom slučaju kontaktiraj ovog lika čiji ti je telefon Mare70 dao, on će te nabolje posavetovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Mart 15, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc je pala voznja do Krusevca mogu vam reci da sam ocekivao da cu se smrznuti ko p....ali temperatura je za ovo doba godine bila extra....isto me iznenadilo sto je auto put bio pun vozila....nije bilo motora sem mene svi su me gledali sa cudjenjem ) Ps postao sam ujak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 15, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo Bugi!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...