kneža 77 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan A sto sam ja merio i premeravao atlantika a ti sad predje u drugi tabor, ne moze to tako Neka te sluzi dobro i puno sigurnih kilometara da napravis sa njim. I sam sam razmisljao o njemu pre nego sto sam kupio ovo sokocalo. Atlantica sam ganjao par mjeseci i uvjek nesto ispadne kako ne treba. Majesty mi je izletio sasvim slucajno i nadam se da se nisam prevario. Samo danas sam presao 100-tinjak KM i za sada sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i slika moga novog ljubimca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexi500 6 Napisano Maj 16, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd-selo Sremcica Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za maxi bandu od novog clana bjbikersa i nadam se i novog clana maxi bande ako me primite. Pa da se predstavim ja sam Dejan iz Sremcice pokraj Beograda od skora sam vlasnik Piaggio bevery 500 ie 2004 god .Posto sam vozio pre toga vespu lx50 2007 god pune 4 god iako me lepo sluzila resih da kupim nesto malo jace a beverly mi je zapao za oko pre mnogo godina resio sam samo taj i nijedan drugi.Mozda sam pogresio ali sad sta je tu je. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Maj 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bev je k'o bombonica a ti nam dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16158 Napisano Maj 17, 2013 Integrisan, 9336 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @kneza @Dexi500 izgledaju kao da su sisli sa trake ili ti salon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Maj 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za nove kolege masine izgledaju extra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan A sto sam ja merio i premeravao atlantika a ti sad predje u drugi tabor, ne moze to tako Neka te sluzi dobro i puno sigurnih kilometara da napravis sa njim. I sam sam razmisljao o njemu pre nego sto sam kupio ovo sokocalo. Atlantica sam ganjao par mjeseci i uvjek nesto ispadne kako ne treba. Majesty mi je izletio sasvim slucajno i nadam se da se nisam prevario. Samo danas sam presao 100-tinjak KM i za sada sam zadovoljan. nisi se prevario sigurno Majesty je prava masina i dokazana na nasim putovanjima :-)) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Maj 17, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli, i puno sretnih kilometara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 17, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan da li da uzmem ovo kinesko sokocalo 125ccm garancija 3 godine i 890eur http://www.moto.rs/f...0/607/281.7.jpg sky motors leader 125 inace ima uticnicu 12 volti, ampermetar , obrtka , signalizer kad zvoni mobilni, disk napred i nazad. Jedino sto je 125 al kapiram da mogu na duzu voznju sa njim da li ga uzeti?????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16158 Napisano Maj 17, 2013 Integrisan, 9336 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako kuva kafu i ladi pivo uzimaj kinez ko kinez, racunaj na sitne i ucestale probleme koji se resavaju za relativno male pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Maj 17, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj to da uzimas!!! kineska govna su dobra na slici, jos 125??? pa gde ces na duze sa snjim? do avale?.... nista ispod 200cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 17, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan jaooo gde da nadjem neki maxi za do 1000eur Sad imam 500eur a ostatak skupljjam polako ili jos bolje moze i neka stotka preko 1000 al na rate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kneza Sokocalo super izgleda, plus moja omiljena boja Dexi Pozdrav novi kolega, malo pre sam bio u Sremcici pa pobegoh od kise. Inace zet mi je iz sremcice i zove se isto Dejan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexi500 6 Napisano Maj 17, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd-selo Sremcica Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svim kolegama na dobrodoslici i radujem se zajednickoj voznji i druzenju svama, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexi500 6 Napisano Maj 17, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd-selo Sremcica Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kneza Sokocalo super izgleda, plus moja omiljena boja Dexi Pozdrav novi kolega, malo pre sam bio u Sremcici pa pobegoh od kise. Inace zet mi je iz sremcice i zove se isto Dejan Kad budes opet u mom kraju slobodno navrati.tel.064/1193955 Nadam se da si lepo stigao do kuce . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi izvukao sam se, jedino me u Pancevu malo okupa al nista strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuu sto mi se svidja ovaj Majesty 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na cestitkama i dobrodoslici. Ako Bog da srece, zdravlja i novca pa da se i upoznamo na nekoj od voznji ili na nekom suretu. Maxi pozdrav za sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ustadoh jutros i videh bice lep dan, hm gde bih mogao da se malo provozam. Poceh da ceprkam po forumu da bi nasao neko putešestvije a da nije mnogo daleko, i nabasah na jedno, evo slike pa sami vidite gde sam to bio. Lepo ubijeno nekih 180 km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Dexi500 Dobrodosao, vise nisam jedini u ekipi aa Bev 500! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexi500 6 Napisano Maj 18, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd-selo Sremcica Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Dexi500 Dobrodosao, vise nisam jedini u ekipi aa Bev 500! Hvala Srdjane, nadam se da nećemo smetati društvu posto nas bije glas da vozimo pozerske mašine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini, necemo im smetati, skroz je ok ekipa, i te prozivke na racun pozerskih masina su samo sala koju su smislili oni koji voze AA, videces super je druzenje...Bio sam na nekoliko voznji i druzenja i veruj mi svaki put jedva cekam sledece okupljanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Ustadoh jutros i videh bice lep dan, hm gde bih mogao da se malo provozam. Poceh da ceprkam po forumu da bi nasao neko putešestvije a da nije mnogo daleko, i nabasah na jedno, evo slike pa sami vidite gde sam to bio. Lepo ubijeno nekih 180 km Manastir Tresije- Kosmaj upravo se vratio. Sjajna voznja dobar put,lepi predili,lep manastir... Za svaku preporuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexi500 6 Napisano Maj 18, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd-selo Sremcica Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini, necemo im smetati, skroz je ok ekipa, i te prozivke na racun pozerskih masina su samo sala koju su smislili oni koji voze AA, videces super je druzenje...Bio sam na nekoliko voznji i druzenja i veruj mi svaki put jedva cekam sledece okupljanje! Ma znam ja to, to je bila samo mala šala na naš račun. I ja jedva čekam prvi maxi susret samo da završim papirologiju oko registracije tj prenosa motora ,pošto sam juče bio u Novom Sadu odjavio ali nisam uspeo da platim prenos jer " ljubazni" mladić na šalteru u vašoj opštini kaže tek u ponedeljak možemo da obradimo predmet jer je kolega na šalteru 23 u zaostatku 2 dana .Kad smo otišli da molimo kolegu na šalteru 23 dok je kuckao poruke na mobilnom izračunao mi je koliko je porez ali opet nemože ništa pre ponedeljka jer ima puno posla. Ali dobro čekaćemo i taj ponedeljak ko zna zašto je to dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...