markulja 386 Napisano Januar 29, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Narode, odavno me nije bilo, al evo vracam se Propustio sam mnoge voznje, druzenje van i na forumu, al obecavam da cu od sada biti redovniji Ovom prilikom cestitam svima sve propustene rodjendane, zenidbe, rodjenja, krstenja i sve ostalo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se prijavim , vec naslucujem lepo vreme, a gde je lepo vreme tu su i voznje. Pozdrav svima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari ako ne otopli uskoro moze i ovako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Februar 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi bilo žao da tu lepotu akam po snegu. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan dolazi mi drugar sinoc kod Dragane na rodjendan i kaže uzeo sam dobrog exaitinga 500R, moj komentar "saću da zovem Šipija da ga pitam što ti je uvalio pokvarenu makinu", a njemu oči :staa: Šip ne se sekiraj makina ti je u dobrim rukama 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Februar 3, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo jel ima neko da zna za neku kombinaciju za A dozvolu, bilo sta da bude lakse do dozvole, imamo novog clana mog druga samo mu fali A. Javite. Maxi Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Februar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo jel ima neko da zna za neku kombinaciju za A dozvolu, bilo sta da bude lakse do dozvole, imamo novog clana mog druga samo mu fali A. Javite. Maxi Pozdrav! Има, одеш,платиш,одвозаш часове положиш теорију и праксу и нек дође да се вози са нама Мислим да је то најлакша комбинација тренутно,све остале су проблем 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo jel ima neko da zna za neku kombinaciju za A dozvolu, bilo sta da bude lakse do dozvole, imamo novog clana mog druga samo mu fali A. Javite. Maxi Pozdrav! Има, одеш,платиш,одвозаш часове положиш теорију и праксу и нек дође да се вози са нама Мислим да је то најлакша комбинација тренутно,све остале су проблем Da li da pitas javno da ti drugar ucini krivicno delo. Pa ovde se promovise legala u smislu da svaki bajker zazasluzi svoji vozacku a ne da na prevaru dodje do nje Ima nas momaka u plavom ovde pazi sta pitas, tacnije nek pazi onaj ko odgovara Bracabgd - nemislim na tebe nego me mrzi da trazim gde je postavio ovo pitanje pa mi lakse samo da citiram ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Februar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre Rade majku mu, ja sam mislio da si ti naš. Nisam za sticanje bilo čega nekakvom prevarom al sad si me razočarao tom rečenicom "...ima nas u plavom...". Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Februar 4, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre rade sto si bre namcor??? Ti si policajac i STA SAD? Ovde smo svi zbog jedne stvari a ne da se ku***mo ko je ko! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Februar 4, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se kompletnom forumu na pitanju koje zaista nije bilo primereno. Sa druge strane Iskljucivo je razlog vezan za nazovimo novog pametnog zakona momaka u plavom, koji obeshrabruje potencijalne nove ljubitelje dva tocka. Maxi Pozdrav! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Februar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja ko će nama najviše kazni da piše za gradske prekršaje (preticanje, brzina, eventualno neki semafor, jednosmerna).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan A nebojte se vi mene, daleko od toga da cu mojim forumasima sutra da pisem nesto. Ovo mu dodje samo kao savet i upozorenje. Ovaj forum posecuju i neki ljudi koji prate desavanja samo! Zato bolje da sad ja to kozam. Inace ne kur...im se jer nisam takav i sve vas volim... dobro ovo je sad malo gej ali razumete nadam se sustinu. Pa sta sad a kad smo se vracali iz restorana sa deda mrazeva ja sam pozurio pre vas zato sto sam znao gde je patrola i stao da pricam sa njima da vas ne smaraju, jer su imali naredbu da kontrolisu motoriste taj dan.... AlexaBGD- i jesam vas zato sam i ukazao na pitanje koje se ne postavlja javno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se kompletnom forumu na pitanju koje zaista nije bilo primereno. Sa druge strane Iskljucivo je razlog vezan za nazovimo novog pametnog zakona momaka u plavom, koji obeshrabruje potencijalne nove ljubitelje dva tocka. Maxi Pozdrav! Molim te nemoj mi zameriti nije mi cilj bio da te uvredim Sto se tice tog obeshrabrenja ,onaj ko voli motore taj ce se i potruditi da dodje do dozvole!!! A i zakone ne donosi policija vec ih samo sprovodi Netreba da kazem da sam uvek tu za vas drugare, promenio sam motor al druzina je najbolja na koju sam naisao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16199 Napisano Februar 4, 2013 Integrisan, 9352 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Auu bre Alex pa gori si od moje strina Mare...vas dvoje mrtva trka oko mirodjija i corbe Al nas kolega ocrniiiiiiii 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja ko će nama najviše kazni da piše za gradske prekršaje (preticanje, brzina, eventualno neki semafor, jednosmerna).. A pa sad ti bas nabroja teske prekrsaje, al kad ti meni obecas da neces vise ja ti oprostima kaznu i to se zove : COMMUNITY POLICING :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 4, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Prvo me je razocarao Carlito sa svojim pitanjem...ovako javno!!! A onda ga usra i Rade!!! Al' ajd' ljudski je prastati ...pa Vam ovog puta necu zameriti posto ste se dmah ispravili...Al Rade je u drugom postu rekao nesto sto treba svi da znate,a to je da smo na oku ne samo momaka u plavom nego i nekih drugih sluzbi,mislim na sve sajtove ...to valda znate...tako da shshshshhshshsh...neko nas posmatr!a!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 4, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A za Bracin post kad bih mogao dao bih mu ovoliki plus + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Februar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Auu bre Alex pa gori si od moje strina Mare...vas dvoje mrtva trka oko mirodjija i corbe Al nas kolega ocrniiiiiiii Bolje tako nego da ćutim i klimam glavom na sve što mi se servira. @ Rade sada si se izvukao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Februar 4, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Нећу да испадне, да браним Алексу, што је мој Дорћолац али морам донекле да се сложим са њим. Наравно не мислим да је уважени колега/ОСЛ мисли стварно да некоме "прети", желео је да укаже да се такве ствари не "оглашавају" на јавним местима. И са тиме је потпуно у праву. Али пошто је Карлито упутио извињење за свој помало несмотрен потез, Биги спустио лопту а Браца јако тачно дефинисао, како ствари треба да се раде у складу са прописима, онда "мојне" да се расправљате без везе. Иначе, морам да приметим да смо сви постали нервозни и "брзи на тастатури", много нам недостаје вожња! Али шта да вам кажем другари, "начели" смо фебруар, март је за 3 недеље, а онда из Бигијевих уста у Божије уши, гас, гас, гааааассссс! Сад, ако ја превише мудрујем, праштајте. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Februar 4, 2013 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Previše mudruješ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Februar 4, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Previše mudruješ Мудро збориш! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Februar 4, 2013 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A vidi kakvo suMce napolju, divota. Držiš li da bih trebao da obiđeš jedan krug? Mene napao grip i mogu samo da vas gledam čerez pendžer. ...tužno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan OK onda smo se svi slozili i sad je sve ok... NERVOZAN sam majstor i moj motor postali najbolji ortaci i nkako da ga pusti vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16199 Napisano Februar 6, 2013 Integrisan, 9352 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stigao Luisov katalog ( besplatno ) ko zeli katalog i zanimaciju za zimu moze naruciti... OVDE... samo se popune licni podaci. cisto da mi ne bude dosadno dok sam boLesan sa 1081-dnom stranom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...