BigRider 1659 Napisano Decembar 26, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan OOOOOOOOOOOOO hvala veliko boze dragi sto vec treci dan ja vozim.voozim!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dilema nova zimska jakna ili kaciga je rešena.. naravno u korist nove LS2 koja će skrivati moju bujnu kosu od radoznalih pogleda mladolikih cica. 6900 dindži nije puno, žao mi je što nisam izdržao da skupim još para za neki Scorpion, ali sve je bolje od postojećeg lončeta koje furam već 2 ili možda čak 3 godine. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Decembar 26, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Jao Đuro ....doobra....baš u mojoj kombinaciji boja....aj provozaj je malo da čujem utiske, cena je extra ...daj neki kontakt od prodavnice na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Decembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Dilema nova zimska jakna ili kaciga je rešena.. naravno u korist nove LS2 koja će skrivati moju bujnu kosu od radoznalih pogleda mladolikih cica. 6900 dindži nije puno, žao mi je što nisam izdržao da skupim još para za neki Scorpion, ali sve je bolje od postojećeg lončeta koje furam već 2 ili možda čak 3 godine. Svaka ti cast Djuro,a mozda nisi trebao,ona bi ti bila savrsena malo da pustis kosu i da se podgojis par kg Cestitam,u zdravlje da je nosis i da Bog da, da ti nikad ne zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je bas lepa da ce Bog da je zdravo nosis :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan To Biggyyy !!!!!Ja ubio stotku . Djuro legendo :D !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Culle. Bigi mrzim vas najstrašnije, dok dođem kući i prošetam džukca temperatura već ode u "minus" , a smor mi da noću blejim sam i još sa lošim gumama po vlažnome kolovozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 26, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan "bo te dzukac kad mora da ti kazem!!! provozaj se prvo pa posle dzukca po vlaznom kolovozu ili idi na psao sa AA !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 937 Napisano Decembar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 433 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy,ovo ti ne gine A Bo-bo će da stane i u neku manju prikolicu. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Decembar 26, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan fala bogu da si kupio kacigu...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ova 3 dana ko se vozio nije, bolje da ga nije! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee vozicemo se mi u subotu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Citiraću sebe od pre godinu i pooo... Srce kaže da al gume kažu neeee 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Decembar 27, 2012 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Djurasine raspali malo AA, zaboravi na gume i misli na LS2 i da imas glanc nove gume ne bi ti mnogo pomogle pored ovolke rizle na putu...zato gasss odoh malo da krivinarim kroz Jajince 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Ova 3 dana ko se vozio nije, bolje da ga nije! Ljudi ja sam juce sa posla kidno,kao imam nesto privatno da zavrsim.Ma kakvo zavrsavanje, seo na pticu i gasssssss!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod kaciga, da se i ja pohvalim. Posle kupovine mog prvog skutera, na red su dosle i ove dve, za mene i zenskinju uzete u Luisu na akciji. Sad mi ostaje jos akumulator i registracija. A tako mi se voooozi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Decembar 27, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo moja devojana se oduševila sa ovom cvetnom varijantom, kx4 je stvarno na dobrom popustu pošto je izašao novi model, probao sam je baš za vikend u Luisu i ne odgovara za moju tikvu, M mi landara a S ubi kako žulja čelo....u svakom slučaju sretno da se navozate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Borisa! Hehehehe, isto,kad sam joj pokazao,nije htela vise nijednu drugu da gleda. Ja sam nazalost uzeo na slepo. Obim glave mi je 56, nadam se da ce mi odgovarati. Kodji je tebi obim,pa ti S bila mala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Decembar 27, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Meni je tintara 56.5 ...mada ti to ništa ne znači, zavisi i od oblika glave. Ja sam bio na sekund da kupim M tu kx4i naiđe jedna cica što radi i kaže daj da vidim kako ti stoji na glavi. I uze da mi klima glavu levo desno, gore dole i kaže jok velika. I stvarno posle kontam dobra mi je u radnji na glavi, ne žulja,fino komotna, a šta posle par dana vožnje kad se "razgazi" i krene da se klimata pri udarima vazduha, plus ja nosim cvike, stvarno ne odgovara i nije za menei nema tu zajebancije puno. Onda probam S i kao dobra je, al đavola posle dva minuta na glavi ubi me u predelu čela i odustanem.....Naravno ova devojka što radi neće da me pusti, daje mi da probam još par modela, Caberg Duke recimo je fantastična kaciga i paše mi samo tako al bila samo crna....i jbg ni nju ne uzmem. E da na kraju probam neku Shoei flip up....znači devet svetlosnih godina je od svih ovih po kvalitetu i udobnosti i čuči na glavi kao da je rođena sa njom....al kad sam vido cenu ....i tako ne uzmem ništa, sem podkape....sad mi žao što nisam uzeo onog Caberga izlepio bih neke folije da ne bude čisto crna......naleteće već neka do proleća ....napisah roman sad...pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uf,valjda ce tih pola cm i oblik glave da me izvuce Stize mi za 10 dana,pa cemo videti. Kazi mi je l' duke udobnija od KX4? Znam da je laksa,hteo sam nju naruciti,ali mi nije bilo svejedno dati 50e vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Mini maxi druzenje u Smederevu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Decembar 27, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Uf,valjda ce tih pola cm i oblik glave da me izvuce Stize mi za 10 dana,pa cemo videti. Kazi mi je l' duke udobnija od KX4? Znam da je laksa,hteo sam nju naruciti,ali mi nije bilo svejedno dati 50e vise. Duke je mogu reći slobodno za klasu bolja i udobnija kaciga, barem je meni tako legla, sad bih je uzeo bez razmišljanja, ozbiljnije deluje od Probiker-a, pitaj Popa čini mi se da je on ima....nema ih više u M veličinama preko neta da se naruče, džaba sad da pametujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13127 Napisano Decembar 28, 2012 Ne silazi, 7458 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mini maxi druzenje u Smederevu Veceras sam se poprilicno iznenadio. Setajuci sa devojkom, vidim dva momka, nose kacige. Gledam u Culleta, rekao bih da je on ali nisam siguran dok ne rece: ''Alekre jesi to ti''? Sasvim slucajno, neplanirano okupi se maxi druzina Bas je prijalo, lepo smo se ispricali, ujedno sam upoznao i Lakija tako da cu od sada imati drustvo kad krenemo u voznje jer smo komsije preko mosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 28, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Kad i gde se okupljamo za sutra?Iz nasih krajeva dolazimo Fanky,Satelis i ja (koliko ja znam) ,a iz ugarskog dela dolaze Đurašin i MotorČe i naravno iz daleka El Prezidente. P.S. Sutra nema kise al' temperatura nece preci 3 C u piku i postoji mogucnost za jutarnji mraz . Promenio Decembar 28, 2012 član Culle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 28, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam planirao doci al sam bolestan k'o ker!!! Al jos se ne zna ako me popusti eto mene na AK u pola 10!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...