Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

Happy ti rodjendan POPE, sve najlepse i da docekamo vise taj plod postnovogodisnjeg MAXI okupljanja pa da se malo :muzicari: :muzicari: :cirka2: :cirka2:

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova
  • Motocikl: Versys buljavi

Ja ti želim Popoviću da ti izraste kosa do sledećeg rođendana, a vi dečaci planirajte ovog moto invalida kao suvozačicu za sledeću vožnju jer onaj moj mališan neće još bar 2 meseca biti u funkciji. :zvizduk:

• BJB Maxi Scooter Club, 469 postova
  • Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-)))

E pa Popoviću moj veliki prijatelju zelim ti sve najbolje i da jos dugo godina slavis rodjendane u zdravlju i veselju,da se jos dugo godina vozimo zajedno u zdravlju i veselju i da ne pravis sranja kao na proslim voznjama....:nanana:

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

Ja ti želim Popoviću da ti izraste kosa do sledećeg rođendana, a vi dečaci planirajte ovog moto invalida kao suvozačicu za sledeću vožnju jer onaj moj mališan neće još bar 2 meseca biti u funkciji. :zvizduk:

samo nemoj kod mene, sa novom makinom se i ja pre voznje prebrojim da vidim koliko uzbrdica imam usput :lol: :lol: :lol: ...

Zvao sam Bolta da se trkamo na 200m, kaze kad uzmes ozbiljniju makinu ti zovi ovako mu glupo i da prica o tome :lol: :lol: :lol:

• BJB Maxi Scooter Club, 469 postova
  • Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-)))

Djuro znas da cu ja uvek da te vozim,a ako nam se ne daj boze negde pokvari motor PU PU PU pomeri sa mesta mogu i da te nosim jer nisi tezak :nanana::nanana::nanana:

• Ljuti bankar, 507 postova
  • Motocikl: Motora bez....

Sve najbolje Pope srećan rođus i naravno isčekivana prinova, čestitke i Satelisu novopečenom ćaletu....slabo sam na forumu promakle mi stvari :zdravo:

• MK SO Zandarmerije, 608 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

od sutra(mada zvanicno od 27-mog) pocije u smed.palanci krstovdanski vasar,pa izvolte na mekike,secernu vunu,ringispil,prase,jagnje ,pljeskavice, lepe seljancice i ostalo :)

• Podržavam 1

• МК Братство, 1943 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

pa da ko mu kriv kad je odabrao pogresan motor...kad poraste bice i on AA i moci ce da ide van grada dotle nek vozi od semafora do semafora!!!1nanana.gif1nanana.gif1nanana.gif1jezik.gif1jezik.gif1jezik.gif

• Svrati ponekad, 311 postova
  • Motocikl: Gilera Nexus 500

@big rider Neki ljudi jednostavno ne razumeju salu... A sto se tice motora koji vozis to je samo pitanje licnog ukusa! Ja licno ne bih menjao istrosenu gumu sa BEV-a za 10 aprilija atlantik. Tebi se dopada AA , to je tvoja stvar i niko te ne osporava zbog toga!

• Podržavam 1

• МК Братство, 1943 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

E mislim da si klasican novosadjanin koji je jako opterecen sta on vozi ,sta drugi voze ,ko te je video u gradu na tvom gay beverly cruiseru koji dalje od Karlovaca nije otisao i kad god si pisao nesto uvek je tu bilo neke prozivke i podsmeha!!! A da ne pricam o tome sto sam te krajnje drugarski prihvatio i poslao ti broj na pp da se javis kad god hoces da se vozimo...nema te na forumu nekoliko meseci i onda ti prvi post bude pucanje u Atlantica...Krajnje infantilno ali razumljivo za jednog beverly fancy novosadjanina!!! E ovo je sala!!! Jel mozes da je prihvatis???!!!1moto3.gif

• Podržavam 4

• BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

@beverly500cruiser

Nema razloga za dizanje tenzije. Na šalu ti je odgovoreno šalom a sad je ti ne razumeš i duriš se. Ovo je deo Foruma gde promovišemo maxiskutere i kao vozači istih se lepo družimo. Ako se ikad priključiš našoj družini shvatićeš da se vrlo uvažavamo ali i bespoštedno zezamo i niko se ne ljuti. Naopako kad bi svi voleli isti model maxija...

• Svrati ponekad, 311 postova
  • Motocikl: Gilera Nexus 500

E mislim da si klasican novosadjanin koji je jako opterecen sta on vozi ,sta drugi voze ,ko te je video u gradu na tvom gay beverly cruiseru koji dalje od Karlovaca nije otisao i kad god si pisao nesto uvek je tu bilo neke prozivke i podsmeha!!! A da ne pricam o tome sto sam te krajnje drugarski prihvatio i poslao ti broj na pp da se javis kad god hoces da se vozimo...nema te na forumu nekoliko meseci i onda ti prvi post bude pucanje u Atlantica...Krajnje infantilno ali razumljivo za jednog beverly fancy novosadjanina!!! E ovo je sala!!! Jel mozes da je prihvatis???!!!1moto3.gif

hmmm.... Zanimljiva podkategorija, gay i ne gay skuteri 1aha.gif. Zaista ne razumem takav odgovor, pitam se cim je toliko isfrustiran, ozlojedjen kad ima potrebu da vredja ljude na forumu, mozda leci nene komplexe... A sto se tice Atlantica, to je bila samo glupa slicica, pogledaj samo svoje komentare na racun Bev-a, znaci li to da svi koji voze Bev sad treba da udare paljbu po tebi?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja