motor_che 417 Napisano Septembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Happy ti rodjendan POPE, sve najlepse i da docekamo vise taj plod postnovogodisnjeg MAXI okupljanja pa da se malo :muzicari: :cirka2: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Septembar 25, 2012 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan ti rođendan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti želim Popoviću da ti izraste kosa do sledećeg rođendana, a vi dečaci planirajte ovog moto invalida kao suvozačicu za sledeću vožnju jer onaj moj mališan neće još bar 2 meseca biti u funkciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Septembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan E pa Popoviću moj veliki prijatelju zelim ti sve najbolje i da jos dugo godina slavis rodjendane u zdravlju i veselju,da se jos dugo godina vozimo zajedno u zdravlju i veselju i da ne pravis sranja kao na proslim voznjama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti želim Popoviću da ti izraste kosa do sledećeg rođendana, a vi dečaci planirajte ovog moto invalida kao suvozačicu za sledeću vožnju jer onaj moj mališan neće još bar 2 meseca biti u funkciji. samo nemoj kod mene, sa novom makinom se i ja pre voznje prebrojim da vidim koliko uzbrdica imam usput :lol: ... Zvao sam Bolta da se trkamo na 200m, kaze kad uzmes ozbiljniju makinu ti zovi ovako mu glupo i da prica o tome :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Septembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Djuro znas da cu ja uvek da te vozim,a ako nam se ne daj boze negde pokvari motor PU PU PU pomeri sa mesta mogu i da te nosim jer nisi tezak :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Septembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan srecan rodjendan pope da u ovoj godiniizbegnes rampe po nasim putevim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Septembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Srećan rodjendan i ispunjenje svih želja. A posebno uklanjanje svih prepreka na putevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 25, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan SRECAN RODJENDAN POPEEEEEEEEEEEE!!! (DA DEREM SE NA SAV GLAS!!!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan srecan rodjendanac Popeeeee,sve naj ti zelim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 25, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje Pope srećan rođus i naravno isčekivana prinova, čestitke i Satelisu novopečenom ćaletu....slabo sam na forumu promakle mi stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 25, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala PUNO !!! Drugari, najbolji ste !!!!! A gospodža me takođe oduševila ... Recita da nije kraljica .... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 25, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan KOMPLIMENTI ZA GOSPODJIN TRUD!!! A jel ako da ja i'zem taj prednji tocak sa sve guvernal???!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan SRECAN RODJENDAN POPEEEE! :-) Ceka te jedan vrlo egzotican poklon iz Egipta, bice na CD-u. :-D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Au sto torta izgleda Pope samo jedno da si nam ziv i zdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Septembar 25, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan od sutra(mada zvanicno od 27-mog) pocije u smed.palanci krstovdanski vasar,pa izvolte na mekike,secernu vunu,ringispil,prase,jagnje ,pljeskavice, lepe seljancice i ostalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Potpis za beverliste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 25, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Potpis za beverliste ja mislim da je ovo za ban!!! otvoreno pokazivanje mrznje i netrpeljivosti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4986 Napisano Septembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je simpa... Mnogo smo jaki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 25, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pa da ko mu kriv kad je odabrao pogresan motor...kad poraste bice i on AA i moci ce da ide van grada dotle nek vozi od semafora do semafora!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Septembar 25, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan @big rider Neki ljudi jednostavno ne razumeju salu... A sto se tice motora koji vozis to je samo pitanje licnog ukusa! Ja licno ne bih menjao istrosenu gumu sa BEV-a za 10 aprilija atlantik. Tebi se dopada AA , to je tvoja stvar i niko te ne osporava zbog toga! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 25, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan E mislim da si klasican novosadjanin koji je jako opterecen sta on vozi ,sta drugi voze ,ko te je video u gradu na tvom gay beverly cruiseru koji dalje od Karlovaca nije otisao i kad god si pisao nesto uvek je tu bilo neke prozivke i podsmeha!!! A da ne pricam o tome sto sam te krajnje drugarski prihvatio i poslao ti broj na pp da se javis kad god hoces da se vozimo...nema te na forumu nekoliko meseci i onda ti prvi post bude pucanje u Atlantica...Krajnje infantilno ali razumljivo za jednog beverly fancy novosadjanina!!! E ovo je sala!!! Jel mozes da je prihvatis???!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4986 Napisano Septembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @beverly500cruiser Nema razloga za dizanje tenzije. Na šalu ti je odgovoreno šalom a sad je ti ne razumeš i duriš se. Ovo je deo Foruma gde promovišemo maxiskutere i kao vozači istih se lepo družimo. Ako se ikad priključiš našoj družini shvatićeš da se vrlo uvažavamo ali i bespoštedno zezamo i niko se ne ljuti. Naopako kad bi svi voleli isti model maxija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan E mislim da si klasican novosadjanin koji je jako opterecen sta on vozi ,sta drugi voze ,ko te je video u gradu na tvom gay beverly cruiseru koji dalje od Karlovaca nije otisao i kad god si pisao nesto uvek je tu bilo neke prozivke i podsmeha!!! A da ne pricam o tome sto sam te krajnje drugarski prihvatio i poslao ti broj na pp da se javis kad god hoces da se vozimo...nema te na forumu nekoliko meseci i onda ti prvi post bude pucanje u Atlantica...Krajnje infantilno ali razumljivo za jednog beverly fancy novosadjanina!!! E ovo je sala!!! Jel mozes da je prihvatis???!!! hmmm.... Zanimljiva podkategorija, gay i ne gay skuteri . Zaista ne razumem takav odgovor, pitam se cim je toliko isfrustiran, ozlojedjen kad ima potrebu da vredja ljude na forumu, mozda leci nene komplexe... A sto se tice Atlantica, to je bila samo glupa slicica, pogledaj samo svoje komentare na racun Bev-a, znaci li to da svi koji voze Bev sad treba da udare paljbu po tebi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...