Srdjan NS 71 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Dare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Septembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke. Nego pod hitno kupuj ovakve bisage pa na drum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 21, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan "BORBA ZA BEBE" neka se obrate MSC-u da im mi objasnimo kako se to radi, mislim da smo najjači klub ove godine po "BORBI" :care: :care: a nije ovo kraj, ima tu jos da se pije ove godinee :zvizduk: Nije, nije ... 28. sept. na scenu stupa mali Alexa PopBiker III .... Čestitke Čaletu !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Septembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan cestitamo da je zivo i zdravo pa uskoro da u MSC bude jos lepih vesti ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 21, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @beverlycruiser: Pa to tako i treba da se cuje! A sto se ne javi kad si bio pored mene?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Septembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan predlazem https://www.google.c...iw=1280&bih=686 vodopad u Gostilju u okolini zlatibora,gde cemo proci kroz Ovcarbanjsku klisuru. odlican predlog za voznju i ja sam za [osebno mi se svidja ovaj prolazak kroz klisuru mislim da tu ima dosta lepog da se vidi...da pokazem! Sto se mene tice predlog mozemo prebaciti u odgovarajucu temu i dogovoriti se malo detaljnije! Maxii pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Septembar 22, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Dare,čestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daximus 1 Napisano Septembar 22, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Darko. Neka je živo i zdravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Septembar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Dare :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan @big rider: Bio sam autom u levoj traci a ti u krajnjoj desnoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 22, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @big rider: Bio sam autom u levoj traci a ti u krajnjoj desnoj. aaaaa onda ok!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Septembar 22, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan HVALA SVIMA KOLKO GOD NAS IMA MSC MALI SATELIS KURONJA RODJEN JE JUCE OKO POLA 12h, MAMA I BEBAC SU DOBRO A JA IDEM JOS KOJI PUT DA ZALIJEM 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Septembar 23, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se cestitkama novopecenom tati. A kuronja neka je ziv i zdrav 200 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Septembar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan HVALA SVIMA KOLKO GOD NAS IMA MSC MALI SATELIS KURONJA RODJEN JE JUCE OKO POLA 12h, MAMA I BEBAC SU DOBRO A JA IDEM JOS KOJI PUT DA ZALIJEM Cestitam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Septembar 23, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan jeli momci jel neko od vas bio u smederevskoj palanci danas...oko podne,jedan crveni maxi,pijadjo ili malaguti tako nesto,i nekoliko endura..javih se ja,javise se oni...isli su ka kudreckom jezeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Septembar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan da li se nesto zna oko voznje do zlatibora o kojoj je bilo price u temi? kad, sta, kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 24, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan jos nista slabo nas je na forumu ovih dana ...ali eto da krenemo pa nek panta kg otvori temu za tu voznju,jer je on dao predlog,pa da se dogovorimo oko datuma...ja mogu u nedelju14.10. ili 21.10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Septembar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ajde dogovarajte se oko datuma da bi ja na poslu pokusao da dobijem slobodan dan za tu voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Septembar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce se vozio tuda odlicna turica,ja cu ici sigurno mislim da je panta pomenuo prva sedmica oktobra ali dogovoricemo se kome kako odgovara!Juce sam napravio malo vecu voznju ali svracao sam na vodopade ulaznica sinbolicna 100kinti samo za odrzavanje! Kako god da se dogovorimo ja sam na spisku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Septembar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve čestitke tati i mami, da je živ i zdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Septembar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Skoro uradjen servis....priprema za rab....zamenjene i zadnje plocice....juce proveren CVT......jos samo da dodje petak 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Septembar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas nam je divan dan, divan dan, našem SuperPOP-u Rođendan, Rođendan, Živeo, živeo i srećan nam bio, živeo živeo i srećan nam bio !!! ŽIVEO !!! Dragi moj prijatelju, neka ti se sve želje ispune a što naumiš to i da ostvariš!!! :muzicari: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Septembar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ziv bio POP-e :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Septembar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan sve najlepse POP-e )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Septembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Pope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...