Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

Auuuuu sto smo nesto klonuli, pa gde ste bre drugari, jel vas zene uvatile pod svoje pa nema ni kompjutera, majke mi imam osecaj kao da se nas desetoro vrtimo po MSC, zima jos nije pocela, nista Direktore samo ti mozes da nas skupis, aj malo da cujemo zivu rec :zvizduk:

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Evo malo žive reči... Danas po ovom divnom vremenu otplivah Atlanticom za NS. Urađen servis na 60 000 km. Zamenjeno ulje u motoru i reduktoru i pretrčan prenos - zamenjeni klizači na zvonu varijatora. Proverene kočnice i izmerena kompresija: 12,6 - 12,7 bara. Nije ni loše za jednog starkelju.

Povod za čačkanje osim intervala je i prvi deo pripreme za put na Rab sledeći vikend. alexanto ekipa i bugiman jezde na maxi susret na Jadranski otok. U toku sledeće nedelje poseta Labosu da čika Rajko ubudži nove LED maglenke i da Pedja dotegne lagere kormana (valjda). To je drugi deo servisne pripreme Atlantica za put na primorje...

Oktobar je već tu a obzirom da u septembru nismo imali ni jednu MAXI vožnju, taj propust moramo ispraviti. Mozgajte lagano gde bi se mogli provozati i družiti. Možda već prvu nedelju oktobra...

MAXI pozdrav svima! :zdravo:

• МК Братство, 1943 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

A da Vas pitam gos'n predsednice...da li da bude kraca ili duza voznja??? Ja za duzu imam predlog da odemo u Leskovac prespavamo tamo i da se lepo naj'emo rostilja i polako nazad,m??!!1moto3.gif1moto3.gif1moto3.gif

Za spavanje ja mogu da ugostim 7,8 ljudi...

• BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova
  • Motocikl: Burgman 400 2007

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

Ja moram da kazem jednu sjajnu vest koja me je toliko obradovala da se osecam kao da se meni licno desila, imam razlog za par piva veceras

NAS DARE (SATELIS) POSTAO CALE :muzicari::cirka1::jee2::Sloper:

Dare izvini sto sam umesto tebe objavio ovu sjajnu vest ali jednostavno mi je toliko drago da moram da podelim sa auditorijumom

• Podržavam 4

• МК Братство, 1943 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

Ja moram da kazem jednu sjajnu vest koja me je toliko obradovala da se osecam kao da se meni licno desila, imam razlog za par piva veceras

NAS DARE (SATELIS) POSTAO CALE :muzicari::cirka1::jee2::Sloper:

Dare izvini sto sam umesto tebe objavio ovu sjajnu vest ali jednostavno mi je toliko drago da moram da podelim sa auditorijumom

CESTITAMO TATKU NOVORODJENCHE!!! DA JE ZIVO ZDRAVO I VESELO!!!muzicari.gifgoodluck.gif2jee1.gif1zdravo.gif2jee3.gif2jee3.gif2jee4.gif2jee4.gif2cirka1.gif2cirka1.gif2cirka1.gif

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

Ostavi vas covek na par dana i lepih vesti na sve strane :ljubav: :ljubav: :ljubav: ...

Čestitke i najlepše želje mladim mamama i blesavim tatama :muzicari: :muzicari: , ako je neko od novopečenih raspoložen za neku turu četvorotočkašima po košutnjaku nek se javi slobodno :lol: :lol: :lol: ...

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

"BORBA ZA BEBE" neka se obrate MSC-u da im mi objasnimo kako se to radi, mislim da smo najjači klub ove godine po "BORBI" :care: :care: :care: :care:

a nije ovo kraj, ima tu jos da se pije ove godinee :zvizduk: :zvizduk: :zvizduk:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja