Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• Malo Zlo, 753 postova

Tim iz Moto Laboratorije je našao Zeki stabilno vozilo,da ne mora više da popravlja retrovizore

Ma, skontao Zeka da su retrovizori zapravo precenjeni a i da devojcice oboooozavaju roze boju, sljokice i trakice, pa k`o veli, da pojaca ritam! :moto3: :moto3: :moto3:

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 229 postova
  • Motocikl: Suzuki V strom 650

I tako posle danonocnih voznji otkada je kod mene u vlasnistvu, doslo je vreme da se menja na ljutoj masini kais, rolnice, plocice i ulje u kocnicama...

Gde cu sta cu, ajde kod naseg drugara Satelisa koji ima iskustva sa Piaggio masinama jer je i u njegovom Peugeot-u identicna masina. :)

Parkirasmo ga nekako na diazilicu, dok u sedistu mirno sede i sa nestrpljenjem cekaju novi delovi koje sam nabavio da budu montirani u skuter... :D

391192_3994993950041_852192177_n.jpg

Poceo je Satelis marljivo da skida sraf po sraf, a unutra stanje solidno. Malo(vise) prasnjavo, al` s`obzirom da nije bilo nikada otvarano, a na satu stoji 16000km stanje je bilo zadovoljavajuce i ocekivano. :)

391286_3994995750086_269995553_n.jpg

Sve je skinuto i u fazi zamene i ciscenja sem rolera koji nov nisam mogao nigde da nabavim... Za taj deo do skoro nisam ni znao da postoji, ali eto sada kada sam pokusao da ga nadjem nema ga nigde. Izgleda da je neka trenutna oskudacija... :neznam: Ali sva sreca ovaj moj je u vrlo dobrom stanju. :D

578647_3995005550331_441818068_n.jpg

Darka je namucio filter vazduha koji je prao vise puta, a crnilo iz njega nikako da prestane da izlazi... :staa2:

306857_3994997230123_1174359298_n.jpg

Posle zamenjenih plocica, kaisa, rolnica i ulja u kocnicama vreme je da se polako vraca sve na mesto...

483949_3994998830163_23514059_n.jpg

Sve je utegnuto i radi kao sat (sem zadnjih plocica koje skripe do bola, jer sam kupio neke lose pa cu morati opet da ih menjam <_<<_<),a dobio sam i gratis pranje skutera za samo 6000 dinara... Cak nisam ni znao da sam uzeo lakse rolnice od fabrickih, ali sam razliku osetio pri prvom davanju gasa! :jee:

562865_3995164434303_315387730_n.jpg

Jos na to treba dodati da sam pre neke dve nedelje radio mali servis i izmenjao ulje u motoru/menjacu, filter ulja i par dana pre toga stavio nove gume, tako da je motor sada u tip top stanju!

Sada samo gaaaas! :zdravo: Brm brm :moto3: :moto3:

• Podržavam 5

• BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

E pa dobro..kao sto neki vec znaju, uspeo sam da isklizam malo danas.

Uhvatio me pljusak u Beogradskoj, prolazio sam pored Bucka, u mojoj traci je bio parkiran auto, ja da bih ga izbegao morao sam na sine.

Desnu sinu sam preziveo uz solidno bezanje tockova, a desnu..nisam, pao sam, i klizao na dupetu 4-5 metara, dok je Atlantic nastavio da klizi jos nekih 15-ak metara..0plac.gif0plac.gif0plac.gif

Sva sreca pa se ugasio..

NIKO, da naglasim NIKO od prisutnih se nije udostojio da mi pomogne da ga podignem, iako sam pozivao ljude, bilo je mladih..medjutim nikoga nisam zanimao pa sam ga sam podigao, nekako. 0ljut2.gif

O steti nista necu da pricam, vec cu postaviti slike, ipak one govore vise od 1000 reci.

Nadam se skorasnjem dovodjenju u prethodno - i mozda bolje stanje, do tada sam pesak.

I sreca u nesreci je da sam ja prosao bukvalno bez ogrebotine, dok AA bas i nije, ali opet kad razmislim, koliko je klizao mogao je mnogo vise da se unakazi, no dobro..sad mogu samo da mislim.

Evo slika..

311ngd0.jpg

alln2x.jpg

1zd0peb.jpg

xaq9s9.jpg

qqrbjk.jpg

2dv8sv4.jpg

281u1op.jpg

To bi bilo to..i da, levi retrovizor mi stoji sada kao ukras na stolu. 0tuzan.gif

P.S. @MP3..meni ce farbanje i krpljenje svega ovoga sto se vidi na slikama izaci malo vise od 60eura..:)

Ali dobro, drugarski je drugarski..1jezik.gif

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 229 postova
  • Motocikl: Suzuki V strom 650

Jel si ti dobro?! :zbunjen: Pretpostavljam da jesi cim si dosao na forum,a i stigao da uslikas AA :nanana:

Eto, skoro pa isto smo prosli jevrejima :)

Inace, kidisem na ljude koji se parkiraju na sred ulice u Beogradskoj, Bulevaru Kralja Aleksandra i u Vojvode Stepe... >:(

• Podržavam 1

• Integrisan, 9334 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

MP3@ cakum-pakum i samo gasss 1moto3.gif

Alexa@ pitaj Culleta za krpljenje plastike ( njegov komsija bavi se time ), kada ga vec rasklapas mozemo da se pozabavimo svetlima na AA i resimo prekidanje istog kao i sediste, steta za sqt i mogu ti reci da ste oboje i vise nego dobro prosli s obzirom na opis pada moto2.gif

• Ih što volem testo s makom.., 583 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc

i meni tako izgleda...tu i tamo po koja ogrebotinica, jedino što je ona plastika napukla, i to je to...Da se to srediti bez puno muke...sreća da se ti nisi povredio, svaki pad može biti opasan!

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

dobro je da tebi nije nista, motorinjo ce se srediti vec nekako...

Nisu mi jasne dve stvari, zašto niko da pridje (pa nemaš svinjski grip nego si pao) >:( >:(>:( , i nije mi jasno kako je stradala leva strana motora :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen:

• BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

dobro je da tebi nije nista, motorinjo ce se srediti vec nekako...

Nisu mi jasne dve stvari, zašto niko da pridje (pa nemaš svinjski grip nego si pao) >:( >:(>:( , i nije mi jasno kako je stradala leva strana motora :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen:

Pa isklizao sam levom stranom..tacnije samo mi je zbrisao tocak u desno i cao...A zasto niko nije prisao nije ni meni jasno...

MP3, ne znam kako ce se to popraviti samo se nadam da hoce..jer bas bode oci.

Sutra cu da zovem lika koji je Borisi sredjivao plastike kad je on klizao (bilo je stvarno ekstra uradjeno) pa da vidim sta cu i kako cu.

Smoren sam za medalju, taman doslo lepo vreme a ja upropastih sve. 0ljut2.gif

• Very Funny Rider, 1128 postova
  • Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07

Smoren sam za medalju, taman doslo lepo vreme a ja upropastih sve. 0ljut2.gif

Ma to je samo estetski...bitno da pali radi ide :) nemoj se sekiras ;)

• Podržavam 1

• R A M P A Š, 987 postova
  • Motocikl: I opet... Suzuki :)

Neverovatno... nemogu da verujem, to sam isto doživeo kad mi se motor zimus izvrnuo u prikolici 80 zombija te gleda ko krava mrtvo tele i ništa ... To što su se uplašili tetoviranog dugonje :besan: koji pušta paru na uši, mogu da shvatim, ali kako :neznam: meni umilnom niko da ne priskoči stvarno mi nije jasno ...

:lol: :lol: :lol:

Matori zamrljaj to malo i teraj kakvo pešačenje, bitno da je glava čitava :takoje:

• Podržavam 2

• Ljuti bankar, 507 postova
  • Motocikl: Motora bez....

Cccc.....pa gde na levi bok nesrećo da :moto2:, ali dobro nije strašno, kliznuo je skoro identično kao meni ...sva tri majstora moram da upregnem ponovo....važno da tintaru nisi oljuštio.....dođi ujutru pa da krpimo

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 786 postova

Ljudi ja ne znam sta je ovo,cini mi se da moj motor trosi malo vise goriva 7,2l na 100km 0stabre.gif1staa.gif

Mislim da je za karburator verzuju to malo jaca potrosnja....ali nije u nenormalna!

• Јахач змајева, 1537 postova

Aleksa šteta je motora ali opravdanje da se ne vozi imaš samo ako ti je crk'o alnaser... Drugačije ne... 1lol.gif

Vožnja je bitna a skuter će da se popravi u hodu... a i ide zima... 0takoje.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja