Nadalina 883 Napisano Jul 23, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Tim iz Moto Laboratorije je našao Zeki stabilno vozilo,da ne mora više da popravlja retrovizore Ma, skontao Zeka da su retrovizori zapravo precenjeni a i da devojcice oboooozavaju roze boju, sljokice i trakice, pa k`o veli, da pojaca ritam! :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I tako posle danonocnih voznji otkada je kod mene u vlasnistvu, doslo je vreme da se menja na ljutoj masini kais, rolnice, plocice i ulje u kocnicama... Gde cu sta cu, ajde kod naseg drugara Satelisa koji ima iskustva sa Piaggio masinama jer je i u njegovom Peugeot-u identicna masina. Parkirasmo ga nekako na diazilicu, dok u sedistu mirno sede i sa nestrpljenjem cekaju novi delovi koje sam nabavio da budu montirani u skuter... Poceo je Satelis marljivo da skida sraf po sraf, a unutra stanje solidno. Malo(vise) prasnjavo, al` s`obzirom da nije bilo nikada otvarano, a na satu stoji 16000km stanje je bilo zadovoljavajuce i ocekivano. Sve je skinuto i u fazi zamene i ciscenja sem rolera koji nov nisam mogao nigde da nabavim... Za taj deo do skoro nisam ni znao da postoji, ali eto sada kada sam pokusao da ga nadjem nema ga nigde. Izgleda da je neka trenutna oskudacija... Ali sva sreca ovaj moj je u vrlo dobrom stanju. Darka je namucio filter vazduha koji je prao vise puta, a crnilo iz njega nikako da prestane da izlazi... Posle zamenjenih plocica, kaisa, rolnica i ulja u kocnicama vreme je da se polako vraca sve na mesto... Sve je utegnuto i radi kao sat (sem zadnjih plocica koje skripe do bola, jer sam kupio neke lose pa cu morati opet da ih menjam <_<),a dobio sam i gratis pranje skutera za samo 6000 dinara... Cak nisam ni znao da sam uzeo lakse rolnice od fabrickih, ali sam razliku osetio pri prvom davanju gasa! Jos na to treba dodati da sam pre neke dve nedelje radio mali servis i izmenjao ulje u motoru/menjacu, filter ulja i par dana pre toga stavio nove gume, tako da je motor sada u tip top stanju! Sada samo gaaaas! Brm brm :moto3: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E pa dobro..kao sto neki vec znaju, uspeo sam da isklizam malo danas. Uhvatio me pljusak u Beogradskoj, prolazio sam pored Bucka, u mojoj traci je bio parkiran auto, ja da bih ga izbegao morao sam na sine. Desnu sinu sam preziveo uz solidno bezanje tockova, a desnu..nisam, pao sam, i klizao na dupetu 4-5 metara, dok je Atlantic nastavio da klizi jos nekih 15-ak metara.. Sva sreca pa se ugasio.. NIKO, da naglasim NIKO od prisutnih se nije udostojio da mi pomogne da ga podignem, iako sam pozivao ljude, bilo je mladih..medjutim nikoga nisam zanimao pa sam ga sam podigao, nekako. O steti nista necu da pricam, vec cu postaviti slike, ipak one govore vise od 1000 reci. Nadam se skorasnjem dovodjenju u prethodno - i mozda bolje stanje, do tada sam pesak. I sreca u nesreci je da sam ja prosao bukvalno bez ogrebotine, dok AA bas i nije, ali opet kad razmislim, koliko je klizao mogao je mnogo vise da se unakazi, no dobro..sad mogu samo da mislim. Evo slika.. To bi bilo to..i da, levi retrovizor mi stoji sada kao ukras na stolu. P.S. @MP3..meni ce farbanje i krpljenje svega ovoga sto se vidi na slikama izaci malo vise od 60eura.. Ali dobro, drugarski je drugarski.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Matori, ODLIČNO si prošao! :care: P. S. Rekoh ti već, Vespa je tvoj kad je poželiš! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, Hvala Shone! Da je malo veca..makar Izgledam kao da sedim na nosi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ti dobro?! Pretpostavljam da jesi cim si dosao na forum,a i stigao da uslikas AA Eto, skoro pa isto smo prosli jevrejima Inace, kidisem na ljude koji se parkiraju na sred ulice u Beogradskoj, Bulevaru Kralja Aleksandra i u Vojvode Stepe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja netaknut, jos samo da AA dovedemo u to stanje i svi srecni i zadovoljni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bice sve na mestu. Samo me interesuje (cetvrta slika) kako ce tu plastiku popraviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 27, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je motora,ali samo kad tebi nije nista! A auspuh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 27, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh citav - leva strana platila glavom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Jul 27, 2012 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan MP3@ cakum-pakum i samo gasss Alexa@ pitaj Culleta za krpljenje plastike ( njegov komsija bavi se time ), kada ga vec rasklapas mozemo da se pozabavimo svetlima na AA i resimo prekidanje istog kao i sediste, steta za sqt i mogu ti reci da ste oboje i vise nego dobro prosli s obzirom na opis pada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 27, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan i meni tako izgleda...tu i tamo po koja ogrebotinica, jedino što je ona plastika napukla, i to je to...Da se to srediti bez puno muke...sreća da se ti nisi povredio, svaki pad može biti opasan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan dobro je da tebi nije nista, motorinjo ce se srediti vec nekako... Nisu mi jasne dve stvari, zašto niko da pridje (pa nemaš svinjski grip nego si pao) > , i nije mi jasno kako je stradala leva strana motora :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Jul 27, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..hebes motor kad se tebi nije nista lose desilo...ovo su samo estetski problemi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobro je da tebi nije nista, motorinjo ce se srediti vec nekako... Nisu mi jasne dve stvari, zašto niko da pridje (pa nemaš svinjski grip nego si pao) > , i nije mi jasno kako je stradala leva strana motora :zbunjen: Pa isklizao sam levom stranom..tacnije samo mi je zbrisao tocak u desno i cao...A zasto niko nije prisao nije ni meni jasno... MP3, ne znam kako ce se to popraviti samo se nadam da hoce..jer bas bode oci. Sutra cu da zovem lika koji je Borisi sredjivao plastike kad je on klizao (bilo je stvarno ekstra uradjeno) pa da vidim sta cu i kako cu. Smoren sam za medalju, taman doslo lepo vreme a ja upropastih sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Jul 27, 2012 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Smoren sam za medalju, taman doslo lepo vreme a ja upropastih sve. Ma to je samo estetski...bitno da pali radi ide nemoj se sekiras 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jul 27, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno... nemogu da verujem, to sam isto doživeo kad mi se motor zimus izvrnuo u prikolici 80 zombija te gleda ko krava mrtvo tele i ništa ... To što su se uplašili tetoviranog dugonje koji pušta paru na uši, mogu da shvatim, ali kako meni umilnom niko da ne priskoči stvarno mi nije jasno ... :lol: Matori zamrljaj to malo i teraj kakvo pešačenje, bitno da je glava čitava 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan malo ga picni pa na ulicu, a zima zato i služi da se sredjuju makine :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 27, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Isto sam mu ja to sve rekla danas, al` ne vredi.... Muskarci - zasto jednostavno kad moze komplikovano! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jul 27, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Cccc.....pa gde na levi bok nesrećo da , ali dobro nije strašno, kliznuo je skoro identično kao meni ...sva tri majstora moram da upregnem ponovo....važno da tintaru nisi oljuštio.....dođi ujutru pa da krpimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jul 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja ne znam sta je ovo,cini mi se da moj motor trosi malo vise goriva 7,2l na 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jul 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan bilo na vodi ili tlu....skuter je uvek tu 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 28, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja ne znam sta je ovo,cini mi se da moj motor trosi malo vise goriva 7,2l na 100km Mislim da je za karburator verzuju to malo jaca potrosnja....ali nije u nenormalna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Jul 28, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..ja sam na dosta mesta citao da taj 500 kimco trosi kao sudopera...i da 1ol nije nikakav problem za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 28, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aleksa šteta je motora ali opravdanje da se ne vozi imaš samo ako ti je crk'o alnaser... Drugačije ne... Vožnja je bitna a skuter će da se popravi u hodu... a i ide zima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...