Satelis 16121 Napisano Jul 5, 2012 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije idem ujutru za Adu, jel ima kandidata sem Alexanta? Isao bi drage volje sa vama, posao ne dozvoljava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 5, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa zar nije subota u opciji?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Bas danas kad smo se vracali iz BRE-a, video sam jos jedan plavi AA. Ali bez kofera! Sta ces ti Dorcolac na Vracaru?A kao sentimentalno si vezan za Munze? Sta radi dorcolac u Zemunu, pa SKLEKOVE :care: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 5, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A, Zemunac na Dorcolu? Trafike!!! Elem, moze on da vozi sto Aprilija, sporeta i traktora al` evo sta srce zeli! Vas maxi AlexaBGD! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuu djubrence malo! Sa tobom se, od sada, vozim samo u MSC majici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 5, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Uh, divim se sebi kako sam srocio prethodni post! Najverovatnije idem ujutru za Adu, jel ima kandidata sem Alexanta? Nadalina, lep ti taj avatar!! vrlo rado da je subota u planu...Rado bih pogledao kake to auspuhe ima taj deran tamo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Jul 5, 2012 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan vrlo rado da je subota u planu...Rado bih pogledao kake to auspuhe ima taj deran tamo.. Bio u januaru mesecu, utisak o radionici ( masine, alati i td ) modeli je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 5, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan zato bih i skočio, a taman da ne budem kao kupac pa da samo šacujem sa strane šta sve ima... Kad idete sutra?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4940 Napisano Jul 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ne idemo - Robert se ne javlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 5, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi savet, idem na more sa masinom a nemam dovoljno za kofer, pa sam mislio da stavim bocne torbe Givi t474, ali se plasim da to ne landara dok vozim. Jel ima neko iskustva, ili savet! Maxi pozdrav Carlito. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan da li mislis da je neko tamo seo i napravio nesto sto ce da landara, stavljaj bocnjake i pravac more... Ja sam trenutno na drugom kompu pa nemam, ali prozuji malo po forumu pa ces naci razne slike nas putnika sa bocnim koferima!!! SRECAN PUT!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4940 Napisano Jul 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve te bočne torbe imaju trake za zatezanje i ako ih dobro privežeš - nikakvih problema nećeš imati. Srećan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh montiran, alexanto je cuo i prvi moze da kaze utiske. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 6, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh montiran, alexanto je cuo i prvi moze da kaze utiske. :-) daj ti nama slike i snimak neki pa da mi kažemo utiske.. Jel možeš da biraš koliko će jako da prdi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkat 2 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da ih pitaš - kod njih ovo čudo neće biti bar još dve godine. I taj GTS 300i EVO imaju, slovima JEDAN model koji prikazuju po sajmovima. Kad se pojavio model Citycom 300, ja sam ih zvao da pitam a sa druge strane žice se čulo skoro Muuu...Nisu imali pojma šta je to... Ovo je model Maxsym 400 koji ima i starijeg (većeg) brata Maxsym-a 600. Spoljašnjost je identična. http://www.gorgolis.gr/maxsym.htm BIcu dobar Cika Deda Mraze , majke mi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4940 Napisano Jul 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel možeš da biraš koliko će jako da prdi? Nažalost ne... Možeš da biraš da li želiš skroz otvoreni izduv ili sa komorom. Taj je mnogo prihvatljiviji za uši ali za moj pojam i dalje bučan... A baš sam se nadao da ću ponoviti Atlantica sa novim solundarom... U odnosu na izduv koji je Alexa imao na Beverly-ju ovaj je muzika za uši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 7, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh montiran, alexanto je cuo i prvi moze da kaze utiske. :-) Cestitam, Alex, sad se cujes skoro k`o motor! Elem, bez zezanja, super se cuje skuterce sad - tj, cuje se. A, nekako mislim da je to po BG poprilicno bitna stavka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Jul 7, 2012 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan A, nekako mislim da je to po BG poprilicno bitna stavka. Sad da li je Bg ili neki drugi city manje-vise bitno, bitno je da te 4voro tockasi cuju kad vec ne vide ( citaj ne gledaju ) Alexa dajjjj koju sliku, nemoj biti stipsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nadalina :) U onoj tvojoj ulicici se cuje kao KTM i to neki bas zajeban! Satelise, isti je kao tvoj - hexagonal, samo nije mogao da stavi karbon kapicu zbog temperature pa je dosla obicna crna. Evo ga ! Imam tek te dve slike, uslikane u povratku kad me je uhvatio pljusak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Jul 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sem zvuka i izgleda da li ti se čini da si dobio i kojeg konja il je po tom pitanju sve isto, tj nikako ne ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Jul 7, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan AKO SE OVAKO CUJE,MENE MI SE DOPADA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 7, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan He..to je RS-ov bivsi motor, njega nikad nisam cuo uzivo tako da ne mogu da kazem, ali cuje se stvarno dobro. Ne moze ipak na snimku da bude toliko dobro kao live. Triggeru, nista specijalno nisam primetio sem da malo brze dostize maksimalnu brzinu (testirao u povratku na E-75) start je mnogo laksi, ne trese vise toliko. Sinoc me je covek oterao u PM jer sam svaki put odvrtao gas do kraja kad sam kretao (da vidim odziv), njemu je to u kolima pored malo zasmetalo. Promenio Jul 7, 2012 član AlexaBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Jul 7, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan kad je na snimku ovako lepo uzivo nece biti problema...svidja mi se zvuk na malom gasu..posle kad slozi ..onako:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Jul 7, 2012 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Alexa lepo izgleda i nek te jos lepse sluzi, bas me zanima kakav je zvuk na 500tci znas i sam kako se cuje kod mene, koja je razlika ako moze da se opise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan jedini problem ovakvih auspuha su "letece saksije nervoznih komsija-ica" oce da sto oni nemaju takav :lol: ... U zadovoljstvu da te sluzi, i da na voznjama budes uvek zadnji :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...