bugiman 729 Napisano Jul 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da kazem sem jako jako dobro iskustvo!!! I IMAO SI SRECE VISE NEGO PAMETI!!! To da .....skola za sledeci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jul 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan A jel još uvek se na tom dešavanju deli gorivo za dž. ili sam ja nešto umislio.. Besplatno je tocenje u bg-u i kragujevcu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jul 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da kazem sem jako jako dobro iskustvo!!! I IMAO SI SRECE VISE NEGO PAMETI!!! To da .....skola za sledeci put mladost - ludost 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jul 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da kazem sem jako jako dobro iskustvo!!! I IMAO SI SRECE VISE NEGO PAMETI!!! To da .....skola za sledeci put mladost - ludost Kad poratem bicu Zoki... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Jul 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dok sam čitao nije mi bilo svejedno ...al ona slika u "kavezu"... neprocenjivo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Jul 2, 2012 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bugi@ sta reci, imao si srece vise nego pameti slika iz kaveza je....jjooojj nikako ne bi voleo da sam na tvom mestu AlexaBGD@ prikljucujem se odlasku do Roberta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan @bugi koji si ti avanturista,ne verujem,a sve istina :D ,i na kraju ti pomognu ljudi koje prvi put vidiš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jul 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da kazem sem jako jako dobro iskustvo!!! I IMAO SI SRECE VISE NEGO PAMETI!!! To da .....skola za sledeci put mladost - ludost Kad poratem bicu Zoki... naravno batice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne rece ti da ti Atlantic nesto ne lezi bas? Elem, narucio sam auspuh kod Roberta, bice gotovo u toku nedelje, pa me zanima da li ima raspolozenih da mi prave drustvo u putu do Ade i nazad? pitaj koliko bi kostao neki dobar auspuh za moj motorcikl da napravi covek ili je to univerzalno za sve motore ....nisam bas upucen u to najbolje hvala unapred da sredi tvoj postojeci 6500rsd, da ga ulicka upicka i da se cuje ko glavonjin zapaljen silkan ako znas o cemu pricam i koji je to zvuk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne rece ti da ti Atlantic nesto ne lezi bas? Elem, narucio sam auspuh kod Roberta, bice gotovo u toku nedelje, pa me zanima da li ima raspolozenih da mi prave drustvo u putu do Ade i nazad? pitaj koliko bi kostao neki dobar auspuh za moj motorcikl da napravi covek ili je to univerzalno za sve motore ....nisam bas upucen u to najbolje hvala unapred da sredi tvoj postojeci 6500rsd, da ga ulicka upicka i da se cuje ko glavonjin zapaljen silkan ako znas o cemu pricam i koji je to zvuk... Znam o cemu pricas ali mislim da je to totalno neptreban izdatak na ovu zimu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 2, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kontao da zima služi za to da se motori lickaju za sledeću sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 2, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje se postavlja, dal je neko rob svog motora, ili je motor njegov rob! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Jul 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da vidimo ko ce ici sa mnom.. 1. Zeka Peka 2. alexanto 3. Satelis 4. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 2, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Koji dan idete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Jul 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Javice mi Robert dva dana ranije, nadam se da ce to biti petak. Posto je rekao da ce mi zavrsiti do kraja nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jul 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan A do kada bi se vratili posto radim pa cisto da vidim da li mi se isplati uopste da razmisljam o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 3, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Taman ako ga stavis u petak da ga onda isprobas u nedelju kako grmi po F.Gori!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Jul 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nova vest je da cu morati rano ujutru da idem, zbog njegovog loseg zdravstvenog stanja. Jos samo da mi javi za dan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Jul 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je opaka motorasica Nadalina pocela da shvata prednost maxija u vidu izlezavanja na istom.. I taman sam bio pun sebe kako je to sve super udobno, i onda nailazimo na Sashu (bez Vesne), koji izjavljuje da je njen motor najlepsi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 3, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A, sta da kazem - nije da skuter nije udoban, al` nekako nije to to! p.s. Mada, mozda i cinjenica da ne mogu da pomerim takva cuda sa copave ima neku ulogu... A, ne moz` ni da lezeci predjes k`o covek, lepo i brzo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jul 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ... sa druge strane - voziš se ko gospodža, u štiklama i haljinici, nema šaltanja dvesta puta od semafora do semafora, nema prekomernog znojenja i pratećih čarobnih mirisa jer se makina greje ko TA peć Živeli skuteri! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 3, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uz rizik da ću da ispadnem šovinista moraću da se složim sa stavom kolege iz posta iznad... Putovati skuterom je mnooooooooooogo udobnije i opuštenije nego putovati nekim touring-om ili R-om... (imao sam priliku probati sve, tačno znam šta govorim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 3, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ... sa druge strane - voziš se ko gospodža, u štiklama i haljinici, nema šaltanja dvesta puta od semafora do semafora, nema prekomernog znojenja i pratećih čarobnih mirisa jer se makina greje ko TA peć U stiklama i haljinici vozim i sad, tako daaaa - nije ti argument na mestu! A, saltanje - to je zabavno! Al` da je skuter udobniji - jeste! I, mozes da spakujes kompletnu garderobu, i letnju i zimsku, u njega - bez po` muke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 3, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan i, mozes da spakujes kompletnu garderobu, i letnju i zimsku, u njega - bez po` muke! pa sad...tu i tamo...može ali nemaš više ni za rukavice mesta..Izuzimam one ludake koji na maxijima imaju bočne kofere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jul 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan i, mozes da spakujes kompletnu garderobu, i letnju i zimsku, u njega - bez po` muke! pa sad...tu i tamo...može ali nemaš više ni za rukavice mesta..Izuzimam one ludake koji na maxijima imaju bočne kofere... Mislim da pogled govori sve..... Jadan ti kada te se VELIKI VODJA docepa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...