Mare70a 1399 Napisano Februar 16, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i obecao,evo slike sedista uradjenog kod Bobana u Zemunu. Extra odradjeno,materijali vrhunski. Smorilo me staro kako izgleda pa reko da promenim malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel mozes da napises koja je bila cena ovog zadovoljstva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 16, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan 5.500 dinara,komplet.Ruke,materijal extra Italijanski za motore.Izgleda bolje od originala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indimenti 0 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на одговорима,мислим знам и ја да је као машина бољи,али лепши ми је некако мадисон и има супер опрему,буквално је сређен од врха до дна,тако да не бих имао неко улагање,а и линија му је супер,једино ето што ме сад плаши то око висине,дефинитивно немам 180 ,мада за једну сезону ваљда ћу се снаћи,крајња жеља је Х8,па ме интересује колико износи најјача машина,400 или 500 кубика? И да ли сте размишљали о скуповима у реп.Српској? Милим да се одржавају под Козаром,али не бих се кладио да су само скутераши... Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5038 Napisano Februar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Najjači Piaggio X8 nosi agregat Master 400 ccm. Ako bude nekih okupljanja - nije to tako daleko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 17, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kymco i nema vise od 500cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5038 Napisano Februar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisi u pravu. Možda ga naš uvoznik nema ali Kymco je izbacio restilizovani Xciting od 500 ccm sa direktnim ubrizgavanjem, zajedno sa modelom Xciting 300 i. Razlikuje se od "starog" najviše po tome što ima dva fara u prednjoj masci. Vizuelno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 639 Napisano Februar 17, 2011 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 469 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i obecao,evo slike sedista uradjenog kod Bobana u Zemunu. Extra odradjeno,materijali vrhunski. Smorilo me staro kako izgleda pa reko da promenim malo. Lepo ti ga je uradio, nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Februar 18, 2011 MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kymco i nema vise od 500cc Izgleda da će uskoro ipak nešto imati... MyRoad 700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespasian Beograd 74 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa, Vespa, Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i obecao,evo slike sedista uradjenog kod Bobana u Zemunu. Extra odradjeno,materijali vrhunski. Smorilo me staro kako izgleda pa reko da promenim malo. izgleda u pm! dobra kombinacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 639 Napisano Februar 24, 2011 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 469 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco i nema vise od 500cc Izgleda da će uskoro ipak nešto imati... MyRoad 700 Super je 700 kuba ali samo za put, mislim da je za grad previse..pre bih uzeo TDM u toj varijanti ili dobrog V-stroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Februar 24, 2011 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan sve preko 500 kubika za skuter je glupost, realno. em mnogo troši, em performanse nisu ni blizu agregata te kubikaže koji imaju klasičan menjač. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Mart 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ocel biti nekog okupljanja u skorije vreme pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5038 Napisano Mart 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sledeća subota deluje kao savršen dan... Neki skup na Fruškoj Gori da vidimo kol'ko nas je za početak, pa mali krug okolo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 28, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2. Aprila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Mart 28, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam tu.. Kad je planiran onaj skup u Osjeku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5038 Napisano Mart 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 21. i 22. maj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Mart 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan mogli bi u nedelju 3 aprila do Fruske Gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5038 Napisano Mart 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Radim u nedelju. Lep provod želim ako se skupite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 31, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,ovim putem se odjavljujem iz kluba ljubitelja maxsasha. Prodao sam vxr-a i ponovio se Kawom KLE 500. Nekako mi vise lezi DJURA ENDURA. To ne znaci da necu obilaziti ovaj web klub i ucestvocvati u raznim diskusijama. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 31, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan DA stavimo neko vreme i mesto pa ko se pojavi dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano April 1, 2011 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan mogli bi u nedelju 3 aprila do Fruske Gore vrlo rado kolega ali ona moja mazga jos nije gotova. Nego da pitam jel zna neko nekog dorog plasticara, posto vozite plastikanere mislim da je ovo najbolje mesto na kojem da pitam. otisle su mi dva nosaca i i napukla mi je plastika na metu za drzanje nogu u ispruzenom polozaju na Suzuki burgman ( da napomenem da ta plastika nije kao ova spoljasnja vec kao ona od kanistera) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dylan150 1 Napisano April 1, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan DA stavimo neko vreme i mesto pa ko se pojavi dobrodosao Koja su to mjesta(ceste) na Fruškoj Gori koja treba obići -preporuke ? (nisam nikad bio pa da znam ) Pitanje je čisto informativno ne u vezi konkretnog okupljanja (vidim vreme će biti neko trulo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5038 Napisano April 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Poduži je to spisak...15-tak manastira, Sremski Karlovci, Zmajevac, Letenka, Testera, nekoliko jezera, gomila spomenika... I gde god da odeš - svugde lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dylan150 1 Napisano April 1, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poduži je to spisak...15-tak manastira, Sremski Karlovci, Zmajevac, Letenka, Testera, nekoliko jezera, gomila spomenika... I gde god da odeš - svugde lepo... Ja se i danas "naskuterisao" po Bačkoj >>Bogojevo>>Odžaci (kava parče pice)>>Kula>>Vrbas>>B Petrovac>>B Palanka (coca cola + pizza velika ) >>Ilok pa kući U vezi F Gore Malo sam gledao po netu i otprilike našao sam neke rute koje ću obić uskoro. Još jedno podpitanje; da li su ceste kroz šume (u hladovini)...? Mislim dal je još uvijek hladno ? Danas je bilo tako tako - više volim kad je temperatura koji stupanj veća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...