NeCi 176 Napisano Jun 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan bugi ugradicemo mi tebi i krila nista ne brini :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jun 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1340747398[/url]' post='1328543']bugi ugradicemo mi tebi i krila nista ne brini :moto3: Moze moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 26, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan šta mu bi Djuxy, šta mu bi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan šta mu bi Djuxy, šta mu bi? Što bi rekli stariji...Bije na masu... Regler naravno, a to je kvar koji je postao već standardan i prepoznatljiv kod atlantica, još i Rumbin skuterčić koji je tamo već odavnoo, jedva sam izdržao prvih 10 min. pošalica na naš račun.... Hvala tebi na slikama koje si postavio kada si menjao releje, odmah sam znao gde da ga tražim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan šta mu bi Djuxy, šta mu bi? Što bi rekli stariji...Bije na masu... Regler naravno, a to je kvar koji je postao već standardan i prepoznatljiv kod atlantica :lol::lol::lol: znaci drzim se za stomak :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Jun 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vi sa Silkanima se pokrijte usima, ceo rezervoar vam ispari posle 250 km! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Vi sa Silkanima se pokrijte usima, ceo rezervoar vam ispari posle 250 km! ja garantujem da atlantic kada bi se vozio kao sto ja vozim silwera trosio isto goriva ,ako ne i vise ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 27, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta oce bre ovi japanci namerili se na nas opasno!!! Aj Bas da ga testiramo sledeci put!!! Kad se obojici upali rezerva sipamo 10l i vozimo isto pa da vidimo ko ce da predje vise!!! MOZE??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jun 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan hoce neko parce 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moze meni jedno ali ovo sto je bilo ispod auspuha,jbg volim reshije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jun 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan moze meni jedno ali ovo sto je bilo ispod auspuha,jbg volim reshije dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Sta oce bre ovi japanci namerili se na nas opasno!!! Aj Bas da ga testiramo sledeci put!!! Kad se obojici upali rezerva sipamo 10l i vozimo isto pa da vidimo ko ce da predje vise!!! MOZE??? ne moze tako ,nego sipamo na pumpi do cepa vozimo se i opet sipamo na pumpi pa vidimo koja je razlika u potrosnji .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 27, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan al se navrzli ovi na potrošnju...Bugi svaka čast na torti tj onoj ko je napravi takvu... i srećan rođ ! ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jun 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan al se navrzli ovi na potrošnju...Bugi svaka čast na torti tj onoj ko je napravi takvu... i srećan rođ ! ! auspuh sam ja smislio....a ostalo poslasticarnica...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 27, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta oce bre ovi japanci namerili se na nas opasno!!! Aj Bas da ga testiramo sledeci put!!! Kad se obojici upali rezerva sipamo 10l i vozimo isto pa da vidimo ko ce da predje vise!!! MOZE??? ne moze tako ,nego sipamo na pumpi do cepa vozimo se i opet sipamo na pumpi pa vidimo koja je razlika u potrosnji .... Dogovoreno!!! Na sledecoj maxi voznji na kojoj budemo prisutni pravimo test!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jun 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan au rodjaci sta vam je vise sa tom potrosnjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 27, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve izgoreli po glave!!! Ja s tem nem nista!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Jun 27, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Extra je torta i srecan rodjenadan!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jun 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1340832697[/url]' post='1329141']Extra je torta i srecan rodjenadan!!! Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Jun 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari i koleZe, puno pozdrava od alexanto ekipe iz sunčane Budve. Ako Bog da sutra predveče sam kući pa slede slikice... MAXI pozdrav svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Jun 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gazda lepo se provedi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Jun 28, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... evo novih informacija u vezi ukradenog xcitinga mog .. motor je zavrshio u nishu za 800e .. kolege nishlije ako budu imali vremena i volje da se raspitaju malo .. na motoru su prekucani brojevi i vodi se kao stranac .. takve su informacije doshle do mene ... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 28, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav alexantovicima!!!Predsednice pojedi jedan sendvic u Sole miu umesto mene!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Jun 29, 2012 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ... evo novih informacija u vezi ukradenog xcitinga mog .. motor je zavrshio u nishu za 800e .. kolege nishlije ako budu imali vremena i volje da se raspitaju malo .. na motoru su prekucani brojevi i vodi se kao stranac .. takve su informacije doshle do mene ... pozdrav Da li je u voznom stanju? Ako jeste bilo bi lepo da se skupimo i pomognemo kolezi u potrazi, neko ga vija po ulicama nama pred nos ( nije Nis bas pred nos ali nema veze ). Lepo je vreme tako da ga je moguce spaziti negde Aleksanto@ uuuhhhh more ....ima jedna (meni) dobra pesma.... tropski bar, pivo mi daj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Jun 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve što je lepo kratko traje... Evo nas u povratku, pauzica na Zlatiboru da odtrnemo dupeta pa kući lagano... Što se mene tiče, mora taman koliko treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...