Djuxy 1752 Napisano Jun 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan I ja baš sve to isto ko i Cobe @ Cobe prijatelju, brate, rođače, nisam te iskulirao juče nego si me zvao dok sam bio kod drugara (ja u paranoji a on vojvođanska laganica) a ovako je tekao naš razgovor : Gde si Kika (cmok, cmok) Di si Speedy (u vojsci su me tako zvali al o tome neki drugi put) Brate imam problem bla...bla...Imaš kabl da prvo probamo da ga upalimo Čekaj da prvo popijemo nešto nismo se videli sto godina... Čekaj brate da prvo rešimo ovo sa motorom pa ćemo da pijemo... Pooolako neće problem pobeći daj da prvo popijemo nešto ...Hoćete pivo...Nećemo hvala vozimo, može kiseela voda na brzinu.....A kakvu ćete kiselu slabije ili jače gaziranu... I tu me je "ubio" u pojam Kako da čovek ne voli vojvođane ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Jun 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bugi, puno zdravlja i sreće a ostalo ima kod Kineza!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bugi. kad si srecan . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A sad pitanje jutra... Da li da onog mog motorčića vodim kod čika električara (što bi bilo extremno cimanje i rizik) ii da odmah ustanovim da je regler za zamenu i da pristupim nabavci novog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jun 25, 2012 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znaš li sam da premeriš napon akumulatora, otpor namotaja? Ako imaš neki unimer objasniću ti kako da sve premeriš i biće ti mnoge stvari jasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jun 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi slatko da ovo napišem... Rajko imaš PM... Vidim ja da ću da ga dopunim prekrstim se i doteram do vas...ako stanem usput ima da ga a onda sebe .... Al sve su to moto muke, preživeću.. i kad ga popravim ima opet da i da jurim Zeku po krivinama ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jun 25, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Uz sve muke, bila je dobra zajebancija!!! Još jedna zahvalnost drugarima koji su me pratili i pomogli da se dočepamo Beograda.. P.S. Neko je pomagao tehnički a neko da nam teški trenuci prođu u zajebanciji i pošalicama .. Atlantic se inače zadnji put ugasio i tražio struju kod Botaničke bašte.... Sreća u celoj priči je da sam zbog problema sa motorom video druga koga nisam video tačno 16 godina. Važno je da provedosmo dva divna dana kod vođe. I molio bih ove sa Silverima da ne zadirkuju nas sa Atlanticima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jun 25, 2012 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi slatko da ovo napišem... Rajko imaš PM... Vidim ja da ću da ga dopunim prekrstim se i doteram do vas...ako stanem usput ima da ga a onda sebe .... Al sve su to moto muke, preživeću.. i kad ga popravim ima opet da i da jurim Zeku po krivinama ... Juče sam oko 19h svratio do Alexanta, popili kafu i sokić i reče mi da si negde u Šajkašu. Međutim, nisam vas video u povratku, izgleda da ste uspeli da kresnete sokoćalo Svrati ovih dana, napuni dobro accu i ćeraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Jun 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi slatko da ovo napišem... Rajko imaš PM... Vidim ja da ću da ga dopunim prekrstim se i doteram do vas...ako stanem usput ima da ga a onda sebe .... Al sve su to moto muke, preživeću.. i kad ga popravim ima opet da i da jurim Zeku po krivinama ... Zeku bolje juri po zaustavnim mestima pored puta...i ponesi rezervne retrovizore!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jun 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi slatko da ovo napišem... Rajko imaš PM... Vidim ja da ću da ga dopunim prekrstim se i doteram do vas...ako stanem usput ima da ga a onda sebe .... Al sve su to moto muke, preživeću.. i kad ga popravim ima opet da i da jurim Zeku po krivinama ... Zeku bolje juri po zaustavnim mestima pored puta...i ponesi rezervne retrovizore!!! A zato je on onako "čežnjivo" gledao ona ogledala u dvorcu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jun 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Bugi i puuuunooooo km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Jun 25, 2012 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nakon jucerasnje voznje sa ovoliko litara predjena kilometraza je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 25, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan ma neverovatno...gurao si ga jedno 100 km-a?? Ej a ja danas sipao i ispade mi potrošnja 3.74, ma nema šeme..garant sam nešto sjebo...Još sam polivao u jednom trenutku ispred Tase 160 kmh...čisto da ga oprašim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Jun 26, 2012 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam pomislio da je plovak zaglavio, idem ka pumpi i razmisljam dal da sipam ma reko necu dok ne upali rezervu nema sipanja...upaljac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 26, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan toliko ti je trosio pitans zato sto sam te ja mojim AA gurao od Zablja do NS !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 26, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan toliko ti je trosio pitans zato sto sam te ja mojim AA gurao od Zablja do NS !!! hahaha...a jbga nemam ja tu brzinu na ručici gasa kao ti, ispaljuješ kao metak, sve kaiš cvili od muke.. opet sam sipao do čepa i sad merim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 26, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro razumen ja to treba prvo biti sprint pa kad porastes bices AA GT Classic!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan da sve bude bas MaXi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Op(o)ravljena Sprint kantica... Arakis+Djuxy (mali od šrafova) vs. Sprint+plastike+regler=1:0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 26, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jun 26, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, braaaaavo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jun 26, 2012 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :jee3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jun 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan da sve bude bas MaXi svaka cast za sliku...ja i ovaj iznad imam iste boje....meni samo fale ( nedostaju ) krila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jun 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Op(o)ravljena Sprint kantica... Arakis+Djuxy (mali od šrafova) vs. Sprint+plastike+regler=1:0 :care::takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...