cobe 189 Napisano Jun 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim, ja poručio ... Kad stigne biću faca ko Zeka :lol: Znaci Cobe ne uzima Schubertha.. :lol: E pope izdao si me a ja porucio schubert i sta da radim sada sa tom kacigom ,a racunao sam da ti kupis ovu moju staru pohabanu kacigu :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jun 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekli u Exclusivu..Sa ulice pravo u lice...Izvinjavam se ostalima koje nisam video a ni slikao pošto sam poslednji došao na zakazano bockanje u venu.. Svaki komentar je suvišan... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 2, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan nego djuksi, sto ti ova sestrica kleci?? nisam cuo za takvu vrstu "intervencije"!!!!!to je nesto novo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jun 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Pa pala je na kolena od smeha koliko sam zacvileo kada me je bocnula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jun 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i da se ovako zvanično oprostim od mog Beverlyja koji me je danas napustio i otišao kod novog vlasnika. Nadam se da će ga služiti kao i mene a kad dečkonja položi krajem meseca za A voziće se sa nama. A lik koji mi je skinuo Piaggio kapicu sa prednjeg točka :zbunjen: , ako ovo čita, nek mi se javi da mu dam i drugu..da ima par .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jun 2, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan quote bata Cobe E pope izdao si me a ja porucio schubert i sta da radim sada sa tom kacigom ,a racunao sam da ti kupis ovu moju staru pohabanu kacigu :lol: Kad je takva stvar, daj ti meni tu sTaru poAbanu lominu od Skorpiona, a ja ću moj novi Caberg pokloniti dragom nam predsedniku ... i rešen problem , pa na pragnjetinu i ćEvape da proslavimo p.s Djuxy - Šmekeru, učimo od tebe ... (ne mislim na kapicu, već na Bloody Mary na kolenima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 2, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy, neka mu je sa srećom...lako je kad je nova raga u garaži, lakše se prežali stara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za novajlije, dobro nam dosli sad kad vas "banda" uvati u masinu nema vam beganja! Svaka cast drugarima na davanju krvi, sjajan gest na zalost nisam bio ovih par dana u mogucnosti da vam se pridruzim ali vas u stopu pratim i citam postove u dahu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan :( :( :( :( nikad ne davati skuter... videcete slike uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj sta li je bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pohvalim moju novu masinu koju sam testirao do Pozege i nazad. U petak sam otisao i danas se vratio. Kada sam isao vozio sam preko Divcibara, a u povratku preko Rudnika i Orsca. U krivinama lezi kao pegla. Maltretirao sam nekog bajkera na ozbiljnoj masini koji se jako trudio da mi pobegne, ali u svim krivinama je bio moj i nije imao kuda da bezi. Naravno, posle nekog vremena sevnuo je pravac i ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan cao drugari ja sam nov ovde pa samo da vidim sta treba da uradim da bi i ja bio član te vase takozvane " MAXI bande", vidim da se lepo družite pa bi i ja voleo da imam vremena da vam se priključim... Šta da radim, pomozite mi :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čika_velja 11 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD; Honda Africa Twin CRF1100 Prijavi odgovor kao problematičan e da sredio sam mu onu plastiku sto ide preko rezervoara sa turtle wax extreme cockpit & bumper tako pise na bocici.. zelena bocica kupio sam u tempu kod luke navodno je za automobile za tablu ali je zavrsila posao savrseno prakticno izgleda kao novo.. preklio je sve ogrebotine i vratilo crnu boju... ( ako nekom kojim slucajem zatreba da zna) Pre svega dobrodosli novi "banditi" u nas klan, a pitanjce za čika_velju je da li se skida sjaj nakon pranja vodom? Ja sam danas isprskao plastike nekim levim sprejom za instrument tablu i razlika je drasticna! Naravno u pozitivnom smislu. Posto je naprskano danas posle pranja, jos nisam imao priliku da vidim kako ce se ponasati u kontaktu sa vodom pa zato pitam. Ne skida se ... ponasa se kao da je masna povrsina kada pada kisa u smislu da se kapljice samo slivaju... za sada sam zadovoljan a proslo je skoro mesec dana od kada sam premazao time... Epa drugari ja u petak polozio! tako da sada nema prepreka prvo sledece okupljanje pridruzujem se Danas je bio bas lep dan za voznju pa sam skoknuo do kragujevca i nazad sve ukupno 250km uzivanja u lepoj nam sumadiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čika_velja 11 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD; Honda Africa Twin CRF1100 Prijavi odgovor kao problematičan :( :( :( :( nikad ne davati skuter... videcete slike uskoro... Kakve su prognoze? ima li nade da se popravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 3, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan :( :( :( :( nikad ne davati skuter... videcete slike uskoro... Kakve su prognoze? ima li nade da se popravi? o čemu se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jun 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan cao drugari ja sam nov ovde pa samo da vidim sta treba da uradim da bi i ja bio član te vase takozvane " MAXI bande", Za početak da kupiš original Dainese jaknu, i da izmanikiraš noktiće... Alooo Beograđaniii... pa de si pominjali te ja i ALex...samo da završim registraciju ovih dana pa se vidimo na brdu ...Može ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kolezi Satelisu SRECAN RODJENDAN.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano Jun 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2084 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan koleza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11626 Napisano Jun 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Srećan rođendan kolezi i da je ziv i zdrav sto godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Jun 4, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Srećan rođendan sve najbolje ti želim...a i u braku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jun 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa... pa ti juče nisi prijavio da ti je danas rođendan, eto mogli smo da te častomo poklon - čorbom kod "Muje" !! Jel da, da je bila extra, a i brzo nam je doneli ?? !!! Nema veze, može i ovako: SREĆAN ROĐENDAN !!!! :dobar: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 4, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan srecan rodjendan druzeeeeeeeee!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... smor je pricha ali moram da vam kazem ...danas na novom beogradu izmedju 11 i 12 mi je ukraden kymco xciting 500 .. u sred bela dana .. zakljuchan volan i zakljuchana brava .. moja predpostavka da je pomocu kombija odnet .. SMOR DO JAJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5172 Napisano Jun 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ˇ@ Satelis: Jes' da sam ti na PP čestitao ali red je i ovde: Sve najbolje druže i neka ti se sve želje ostvare!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...