Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• МК Братство, 1943 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

53279837412161626531043.jpg

DRUGARI DOBRO PAZITE GDE PARKIRATE !!!

Strasno!!! A ja pre neki dan parkirao bzvz u klinickom u ns i ovaj iz obezbedjenja kaze nije dozvoljeno,a ja mu kazem podrugljivo da zove pauka!!! NIKADali nikad vise se tako necu saliti!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: Kymco xciting R300i

AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.............. :staa2: :staa2: :staa2: :staa2: :staa2: :staa2: :staa2: :staa2: :staa2: :staa2: :staa2: :staa2:

Majku im njihovu, pa kako bre sad ovo!!! Mora ce da se vezujemo druge nema, ovi ce jos malo i parking zone da nam uvedu!! :gaa: :gaa: :gaa: :gaa:

• Svrati ponekad, 229 postova
  • Motocikl: Suzuki V strom 650

Kada bih ih video da ovako akaju motor i da nisu ni stender podigli, prebio bi ih od prvog do poslednjeg!!! >:( >:(>:( >:(>:(

• BJB Maxi Scooter Club, 342 postova
  • Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo

verovatno bi presekli i sajlu.

nemam nista protiv da se uklanjaju automobili koji blokiraju prolaze i trotoare ali ovo malo skuterce kome ni volan nije zakljucan da zasluzuje da se zove ovoliki pauk mislim da je preterivanje.

ovo je za rubriku no comment.

• Integrisan, 9331 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

verovatno bi presekli i sajlu.

nemam nista protiv da se uklanjaju automobili koji blokiraju prolaze i trotoare ali ovo malo skuterce kome ni volan nije zakljucan da zasluzuje da se zove ovoliki pauk mislim da je preterivanje.

ovo je za rubriku no comment.

Ma ne bi ni pipnuli sajlu ali zato bi spakovali sa sve stubom, banderom, kioskom..... samo novce da uzmu :(

• Zainteresovan, 649 postova
  • Motocikl: yamaha FZ6 fazer

Malog je pre neki dan pricuvala srarija sestra... Sada cu stalno da se konektujem na kolegunu Afriku!

post-23316-0-97114100-1338326351_thumb.jpg

post-23316-0-77650900-1338326359_thumb.jpg

post-23316-0-53469100-1338326369_thumb.jpg

post-23316-0-83478600-1338326377_thumb.jpg

A nikome nije palo na pamet da je mozda crk'o? 1hej.gif

Nema sanse. I da jeste i da ima veze u Pauk servisu sigurno ne bi dosli u po bela dana da ga dizu iz centra grada. Cist bezobrazluk i izivljavanje. I da ga odnesu sigurno im ne bih platio, nasao bih neku rupu da izletim napolje. :lud:

• BJB Maxi Scooter Club, 174 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer

Daj bre Alex, i da je crko, stavi ga pod misku i odnese kuci.. 1nanana.gif

Prica mi ortak danas kako su mu juce napisali kaznu za parkiranje (5000,00 Din), stajao je na trotoaru na bulevaru... 0zbunjen.gif0zbunjen.gif

Prica mi ortak danas kako su mu juce napisali kaznu za parkiranje (5000,00 Din), stajao je na trotoaru na bulevaru... 0zbunjen.gif0zbunjen.gif

Kaznu za sta? Za motor? :staa:

• Ih što volem testo s makom.., 583 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc

ja ne mogu da verujem šta su počeli da rade...težak lopovluk! Ovome treba stati na put masovnim protestima!!!saseći u korenu dok je vreme...

Ma neka pise cata, znas kad ce da dobije pare!?!?! >:( debili, daj da ovu sluki posaljemo nekim novinama, da ih cimamo, da se pobunimo, ili kao neki protest sto rece neko pre mene...

• Zainteresovan, 605 postova

Пријатељи, ако дозволимо да нам ово раде (одношење, писање казни и сл.) а да не уследи било какав облик организованог протеста и отпора са наше стране, онда не видим сврху било какавог удруживања и организовања бајкера. Апсолутно сам спреман да тако нешто и организујем (да не буде оно "па хајде ти реци шта да радимо"), само не би желео да ми се после "спочитава" нека "политика" или слично! Ово иживљавање и јесте политичка одлука, да ли мислите да би комунални полицајци и друга "службена лица" радила то што раде, да немају наређење од својих Предпостављених? Постављам питање руководству форума и организације, да ли ће се поводом овога повести било каква акција на новоу организације или не? Ако не, да ли се противе, да се саморганизовање заинтересованих врши преко форума?

Поздрав,

Румба

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Ako je ovo počelo da se primenjuje, slažem se da treba reagovati burno i masovno ali (uvek ono ali) neozbiljno je protest graditi na osnovu ove fotografije. Vrlo je moguće da je situacija nastala na slici, rezultat saobraćajne nezgode i da je to razlog "uklanjanja" skutera paukom. Vlasnik u Urgentnom, motor mora da se skloni na sigurno jer nema ko da dođe po njega... :neznam: Opet kažem (pišem) to je samo jedan od mogućih razloga uklanjanja motora. Ako se ova hajdučija pokaže istinitom, treba reagovati! :takoje:

• BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova
  • Motocikl: Versys buljavi

Drugari imate temu u opštim temama a mislim da se ovi (čitaj komunalna policija) za sad drže samo strogog centra Bg-a, bar sam tako skapirao čitajući iskustva forumaša...

Naravno Zeka i je tu napisao post.. :takoje: Zeka je najbrži :nanana:

• Podržavam 1

• Integrisan, 9331 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Slazem se, ako su vlasti odlucile da nas kaznjavaju, uklanjaju sa ulica i trotoara toj bolesti treba stati na put 3tuca.gifrat2.gif svi ko jedan rat1.gifrat1.gifrat1.gifmalo im sto nas deru na sve strane pa im jos i ovo treba.

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: Syma

Ne treba biti bas bezobrazan, staviti ga negde gde bode oci ili smeta ali motora i skutera je sve vise... Da li treba po starom nasem obicaju da se prepuni casa pre nego sto se reaguje... Neka za sada odvoje 2%, 5%, bem li ga koliko treba, parking mesta u centru pa onda neka naplacuju kazne...

Meni sa Symi neko otkinuo vec napuklu plastiku sa auspuha, bio na copi, u tom polozaju bas strci i neko je zakacio necim, nogom, torbom, biciklom ali ima i moje greske, stavio sam na prolaz ili negde gde ne treba... Treba urediti drzavu, da se zna sta i kako ali ne kao sa zimskim gumama gde smo bili veci katolici od pape i veci skijasi od austrijanaca i sta ispade onda od toga... Pa onda kaznjavati i...

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Yamaha X-Max 250

Ja mislim da bi svakako trebalo reagovati i, ako ništa drugo, zahtevati parkirališta predviđena za motore (a ne one malobrojne predviđene, pre svega, za bicikle) koja ne postoje u Beogradu. Ako mi ne dozvoljavaš da se vežem za banderu, daj mi gde da to uradim! Ne treba izmišljati toplu vodu, treba videti kako je to regulisano u Rimu ili Parizu (u Parizu na svakom koraku imaš privez za mašinu, besplatan, ali nose ako staneš negde drugde).

Ako je ovo počelo da se primenjuje, slažem se da treba reagovati burno i masovno ali (uvek ono ali) neozbiljno je protest graditi na osnovu ove fotografije. Vrlo je moguće da je situacija nastala na slici, rezultat saobraćajne nezgode i da je to razlog "uklanjanja" skutera paukom. Vlasnik u Urgentnom, motor mora da se skloni na sigurno jer nema ko da dođe po njega... :neznam: Opet kažem (pišem) to je samo jedan od mogućih razloga uklanjanja motora. Ako se ova hajdučija pokaže istinitom, treba reagovati! :takoje:

Ok za odnosenje, mozda je stvarno neki razlog postojao (cisto sumnjam da zoves pauka za skuter od 50ccm kad mozes u gepek da ga stavis :lol: ) ali sta da radimo za pisanje kazni sto parkiramo na trotoaru (dadinho ranije napisao)?!?!? :zbunjen: to je vec izivljavanje, za tako nesto mora da se reaguje u suprotnom pisace nam po 15 kazni dnevno...

Moram da se malo požalim jer će te vi me razumeti, a opet i pišem ovo da se neko ne bi ispalio kao ja...:grr:

Već 20 dana mi je novi skuter neregistrovan jer sam ostao bez keša....odvojio sam pare bar za prenos pred kraj ovog meseca a registraciju odložio za sledeći..

Odem ti ja danas u poresku upravu a tek će ti izuzetno ljubazna bakica na šalteru...Lepi su ti ovi ugovori sine a gde ti je kubikaža na njima, neće ti ovo ovako primiti u policiji ? :pisac:

I sad opet juri bivšeg vlasnika, pa ponovo overa ugovora pa onda opet slobodan dan da se uradi prenos....pa onda psihičke pripreme za blejanje po supu ....

I tako...

Vidi broj motora obavezno, nema ga u saobracajnoj, a u ugovoru mora... :/

I to sam saznao ali tek od službenika u drugoj opštini po redu ...ne smem više da ovo komentarišem da opet sebi ne bih digao pritisak koliko sam ispao glup.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja