BigRider 1659 Napisano Maj 29, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan DRUGARI DOBRO PAZITE GDE PARKIRATE !!! Strasno!!! A ja pre neki dan parkirao bzvz u klinickom u ns i ovaj iz obezbedjenja kaze nije dozvoljeno,a ja mu kazem podrugljivo da zove pauka!!! NIKADali nikad vise se tako necu saliti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Maj 29, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan OVO JE SKANDALOZNO!!! DRUGARI DOBRO PAZITE GDE PARKIRATE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Maj 29, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kljuc u sajle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan DRUGARI DOBRO PAZITE GDE PARKIRATE !!! AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.............. :staa2: :staa2: :staa2: :staa2: :staa2: :staa2: Majku im njihovu, pa kako bre sad ovo!!! Mora ce da se vezujemo druge nema, ovi ce jos malo i parking zone da nam uvedu!! :gaa: :gaa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bih ih video da ovako akaju motor i da nisu ni stender podigli, prebio bi ih od prvog do poslednjeg!!! > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan verovatno bi presekli i sajlu. nemam nista protiv da se uklanjaju automobili koji blokiraju prolaze i trotoare ali ovo malo skuterce kome ni volan nije zakljucan da zasluzuje da se zove ovoliki pauk mislim da je preterivanje. ovo je za rubriku no comment. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16099 Napisano Maj 29, 2012 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan verovatno bi presekli i sajlu. nemam nista protiv da se uklanjaju automobili koji blokiraju prolaze i trotoare ali ovo malo skuterce kome ni volan nije zakljucan da zasluzuje da se zove ovoliki pauk mislim da je preterivanje. ovo je za rubriku no comment. Ma ne bi ni pipnuli sajlu ali zato bi spakovali sa sve stubom, banderom, kioskom..... samo novce da uzmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Maj 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan DRUGARI DOBRO PAZITE GDE PARKIRATE !!! A nikome nije palo na pamet da je mozda crk'o? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Maj 29, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Malog je pre neki dan pricuvala srarija sestra... Sada cu stalno da se konektujem na kolegunu Afriku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan DRUGARI DOBRO PAZITE GDE PARKIRATE !!! A nikome nije palo na pamet da je mozda crk'o? Nema sanse. I da jeste i da ima veze u Pauk servisu sigurno ne bi dosli u po bela dana da ga dizu iz centra grada. Cist bezobrazluk i izivljavanje. I da ga odnesu sigurno im ne bih platio, nasao bih neku rupu da izletim napolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre Alex, i da je crko, stavi ga pod misku i odnese kuci.. Prica mi ortak danas kako su mu juce napisali kaznu za parkiranje (5000,00 Din), stajao je na trotoaru na bulevaru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre Alex, i da je crko, stavi ga pod misku i odnese kuci.. Prica mi ortak danas kako su mu juce napisali kaznu za parkiranje (5000,00 Din), stajao je na trotoaru na bulevaru... Kaznu za sta? Za motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 29, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan ja ne mogu da verujem šta su počeli da rade...težak lopovluk! Ovome treba stati na put masovnim protestima!!!saseći u korenu dok je vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da, da.. Kaznu za motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre Alex, i da je crko, stavi ga pod misku i odnese kuci.. Prica mi ortak danas kako su mu juce napisali kaznu za parkiranje (5000,00 Din), stajao je na trotoaru na bulevaru... Ma neka pise cata, znas kad ce da dobije pare!?!?! debili, daj da ovu sluki posaljemo nekim novinama, da ih cimamo, da se pobunimo, ili kao neki protest sto rece neko pre mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 30, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Пријатељи, ако дозволимо да нам ово раде (одношење, писање казни и сл.) а да не уследи било какав облик организованог протеста и отпора са наше стране, онда не видим сврху било какавог удруживања и организовања бајкера. Апсолутно сам спреман да тако нешто и организујем (да не буде оно "па хајде ти реци шта да радимо"), само не би желео да ми се после "спочитава" нека "политика" или слично! Ово иживљавање и јесте политичка одлука, да ли мислите да би комунални полицајци и друга "службена лица" радила то што раде, да немају наређење од својих Предпостављених? Постављам питање руководству форума и организације, да ли ће се поводом овога повести било каква акција на новоу организације или не? Ако не, да ли се противе, да се саморганизовање заинтересованих врши преко форума? Поздрав, Румба 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4937 Napisano Maj 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovo počelo da se primenjuje, slažem se da treba reagovati burno i masovno ali (uvek ono ali) neozbiljno je protest graditi na osnovu ove fotografije. Vrlo je moguće da je situacija nastala na slici, rezultat saobraćajne nezgode i da je to razlog "uklanjanja" skutera paukom. Vlasnik u Urgentnom, motor mora da se skloni na sigurno jer nema ko da dođe po njega... Opet kažem (pišem) to je samo jedan od mogućih razloga uklanjanja motora. Ako se ova hajdučija pokaže istinitom, treba reagovati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imate temu u opštim temama a mislim da se ovi (čitaj komunalna policija) za sad drže samo strogog centra Bg-a, bar sam tako skapirao čitajući iskustva forumaša... Naravno Zeka i je tu napisao post.. Zeka je najbrži 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16099 Napisano Maj 30, 2012 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, ako su vlasti odlucile da nas kaznjavaju, uklanjaju sa ulica i trotoara toj bolesti treba stati na put svi ko jedan malo im sto nas deru na sve strane pa im jos i ovo treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba biti bas bezobrazan, staviti ga negde gde bode oci ili smeta ali motora i skutera je sve vise... Da li treba po starom nasem obicaju da se prepuni casa pre nego sto se reaguje... Neka za sada odvoje 2%, 5%, bem li ga koliko treba, parking mesta u centru pa onda neka naplacuju kazne... Meni sa Symi neko otkinuo vec napuklu plastiku sa auspuha, bio na copi, u tom polozaju bas strci i neko je zakacio necim, nogom, torbom, biciklom ali ima i moje greske, stavio sam na prolaz ili negde gde ne treba... Treba urediti drzavu, da se zna sta i kako ali ne kao sa zimskim gumama gde smo bili veci katolici od pape i veci skijasi od austrijanaca i sta ispade onda od toga... Pa onda kaznjavati i... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale kum 0 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-Max 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi svakako trebalo reagovati i, ako ništa drugo, zahtevati parkirališta predviđena za motore (a ne one malobrojne predviđene, pre svega, za bicikle) koja ne postoje u Beogradu. Ako mi ne dozvoljavaš da se vežem za banderu, daj mi gde da to uradim! Ne treba izmišljati toplu vodu, treba videti kako je to regulisano u Rimu ili Parizu (u Parizu na svakom koraku imaš privez za mašinu, besplatan, ali nose ako staneš negde drugde). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovo počelo da se primenjuje, slažem se da treba reagovati burno i masovno ali (uvek ono ali) neozbiljno je protest graditi na osnovu ove fotografije. Vrlo je moguće da je situacija nastala na slici, rezultat saobraćajne nezgode i da je to razlog "uklanjanja" skutera paukom. Vlasnik u Urgentnom, motor mora da se skloni na sigurno jer nema ko da dođe po njega... Opet kažem (pišem) to je samo jedan od mogućih razloga uklanjanja motora. Ako se ova hajdučija pokaže istinitom, treba reagovati! Ok za odnosenje, mozda je stvarno neki razlog postojao (cisto sumnjam da zoves pauka za skuter od 50ccm kad mozes u gepek da ga stavis ) ali sta da radimo za pisanje kazni sto parkiramo na trotoaru (dadinho ranije napisao)?!?!? to je vec izivljavanje, za tako nesto mora da se reaguje u suprotnom pisace nam po 15 kazni dnevno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se malo požalim jer će te vi me razumeti, a opet i pišem ovo da se neko ne bi ispalio kao ja... Već 20 dana mi je novi skuter neregistrovan jer sam ostao bez keša....odvojio sam pare bar za prenos pred kraj ovog meseca a registraciju odložio za sledeći.. Odem ti ja danas u poresku upravu a tek će ti izuzetno ljubazna bakica na šalteru...Lepi su ti ovi ugovori sine a gde ti je kubikaža na njima, neće ti ovo ovako primiti u policiji ? I sad opet juri bivšeg vlasnika, pa ponovo overa ugovora pa onda opet slobodan dan da se uradi prenos....pa onda psihičke pripreme za blejanje po supu .... I tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Vidi broj motora obavezno, nema ga u saobracajnoj, a u ugovoru mora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Vidi broj motora obavezno, nema ga u saobracajnoj, a u ugovoru mora... I to sam saznao ali tek od službenika u drugoj opštini po redu ...ne smem više da ovo komentarišem da opet sebi ne bih digao pritisak koliko sam ispao glup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...