tommy.n 152 Napisano Maj 19, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio vi se za'ebavate a vi stvarno... Ali dobro, svaki povod za voznju je dobar pa makar i ovakav, ici kod nekog za koga 1000% znas da ga neces naci... A u utorak je grmaljavina na programu... Ali vama nista ne predstavlja problem... Ja da idem sa vama, cemu da se nadam kad' vas Culle jedva prati a on iako vozi slabiju makinu, brzi je od mene... E jbga bugiman... Promenio Maj 19, 2012 član tommyn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 90% cu moci u utorak sa vama, ali necu jos da se stavim na spisak dok ne bude 100% sigurno. Taman da probam makinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ti vide grmljavinu za utorak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan A koji je AA 500 svetlo plavi bio na moto skupu u Obrenovcu danas, tj juce ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bice kise u utorak i to bas bas dosta... http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E jbga..ne znam onda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste me lepo uradili Zeko, Alexa.. Ja sam mislio vi se zajebavate, a vi stvarno isli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve jedno za utorak, kupuju se kisna odela za Djerdap tako da opet nema problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 20, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Zakasnio si Pastrmko, mi već krenuli. Evo sada pravimo pauzu na pumpi vidimo se uskoro Koja sam ja budala :lol: ja sam mislio da je onaj spisak za čestitke pa se upisao, kao i ja čestitam rođendan! Auuuuu Mars napada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe... Manje vina, manje vina! Presjednice, ziv bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan generalni, sa malim zakasnjenjem da si nam ziv i zdrav i da slavis do 105 i opet! A za ostalu druzinu u utorak se mozda pridruzim ali sutra definitivno javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Reklo bi se po prognozi da od utorka nema nista, bice stvarno katastrofalno vreme. Jedino ako je neko za da se ide sutra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Maj 20, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan kasnim ali srecan rodjendan,zdravlje pa sve ostalo,i d ih docekas jos puno u zdravlju sa porodicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4188 Napisano Maj 20, 2012 Nemanja Stojanović, 1411 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da ostavimo za vikend bolje? Taman da predsednik ima vremena da napravi još jednu tortu, pošto ako nas opet bude 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se kako kolega razmislja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan nego....a kad cete da mu kazete istunu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 20, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan The truth is out there......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan El Prezidente-a nam nema ceo dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da ostavimo za vikend bolje? Taman da predsednik ima vremena da napravi još jednu tortu, pošto ako nas opet bude 12 Pa za vikend se ide za Djerdap koliko sam shvatio..a mozda i nisam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto srecan ti rodjendan sa malo vecim zakasnjenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan El Prezidente-a nam nema ceo dan... Ovog momenta uđoh u kuću posle dva dana lomatanja po svadbama... Prehlađen sam i umoran k'o pas... Oslobađam vas obaveza da u utorak dolazite ponovo u Žabalj mada sam ljut k'o ris što ste došli kad sam lepo napisao da nisam tu... Skenjan sam totalno jer želja mi je bila da vas ugostim... Pošto predviđaju kišu i grmljavinu narednih par dana, ostavićemo sledeće viđenje za nedelju 27. kad je planirana MAXI vožnja do Đerdapa. Umesto torte, dobićete gurabije ili bakine kolače. MAXI pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan urednice ti nikako da svatis.....a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesam malko ograničen, što jes' - jes'... 'Ajd' me prosvetli malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa mala maxi mosa oko dolaska u zabalj....hihi .....sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam ograničen više nego što sam mislio... Šta znači mala mosa? Pošto znam da ste bili, ne shvatam poentu mose. Kad sam ja bio tvojih godina a ima tome ihahaj, mosa je bila termin kad nekog zezneš, fintiraš... Ako je mosa u tome da se dođe u Žabalj kad se zna da nisam tu, onda je mosa uspela skroz - zeznuli ste me. Moj je problem što mene ta mosa ne čini srećnim... ali to je već druga i duuuga priča... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...