RS 132 Napisano Novembar 2, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima 12... ja cekam da se neko prijavi pa eto i mene !!! Ušili nas Burgmani - za sad... U krivini su nasi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Novembar 2, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan a za sta se prijavljuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Novembar 2, 2010 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se prikljucujem, prijavljujem za sta god to bilo. Najpre pozdrav Podforumu i ucesnicima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Novembar 2, 2010 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da ovde navracaju MAXIskuterasi, da podstetim da se jos trazi 2007 Aprilia Atlantic 250 tamno siva, obe SAVA gume, ogrebana sa desne strane napred! Nalazacu avionska karta po izboru 063 325 526 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 2, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam upućen, jel to ukraden motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 2, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ukraden je jos letos cini mi se...ima tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 2, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je tema http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/48842-ukradena-aprilia-atlantic-2007-ako-je-neko-video-napustenu-nek-javi/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Novembar 3, 2010 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 3, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog maxi skuter iz bmw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 4, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalan je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Novembar 4, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Tako smo mi prosle godine, dok sam imao Burgmana, pokusavali da se okupimo, ne samo maxi, ko god je hteo od skuterasa, i isto tako milion ljudi se zapljunulo al nista ne bi od svega toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4825 Napisano Novembar 4, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tako smo mi prosle godine, dok sam imao Burgmana, pokusavali da se okupimo, ne samo maxi, ko god je hteo od skuterasa, i isto tako milion ljudi se zapljunulo al nista ne bi od svega toga... Treba biti uporan...Neka za početak budu neke vožnjice od 4-5 maxija,pa ćemo to lepo prezentovati sa textom i fotkama, pa možda posle toga bude i više učesnika... Činjenica da je teško okupiti veću grupu motora i od ljudi koji se međusobno poznaju a kamoli forumaša... Sa moje strane će biti inicijative pa kako bude-bude... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 4, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan treba napraviti skup maxija, mada ne treba strikno se drzati maxija... mislim mogli bi da se prikljucujemo i nekim drugim desavanjima... tj. drugim voznjama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4825 Napisano Novembar 4, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan treba napraviti skup maxija, mada ne treba strikno se drzati maxija... mislim mogli bi da se prikljucujemo i nekim drugim desavanjima... tj. drugim voznjama To se podrazumeva...Ideja nije de se separatišemo-nego da se družimo. Ako ignorišemo ostale-onda smo sektaši... A moja je želja da svi budemo-motoraši ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 4, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan znam, samo kazem... zamislite neka bjb voznja 15 motora a 5 maxija, pa da vidite kako bi gledali drugim ocima na nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 4, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na dosta voznji bio, dogovarali smo se na BJB, nemojte se opterecivati vise oko stvari skuter vs motor. Svako vozi ono sta hoce i sta mu je gust... Ukoliko novci dozvole. Niko me nije sikanirao niti odbacio, a ukoliko neko ne zeli da se vozi sa mnom... ne mora. Sve je stanje uma... Neko ga ima, a neko i ne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 4, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zajednička vožnja lepo funcioniše kada se vozi normalnim brzinama, bez trkanja... Evo jedne moje ture sa dva drugara na mnogo jačim motorima, gde smo uživali u lepoj vožnji - bez trkanja ili sujete. Vidimo se na nekom sledećem izletu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 4, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zajednička vožnja lepo funcioniše kada se vozi normalnim brzinama, bez trkanja... Evo jedne moje ture sa dva drugara na mnogo jačim motorima, gde smo uživali u lepoj vožnji - bez trkanja ili sujete. Vidimo se na nekom sledećem izletu! Nema jurcanja kada grupa ide, bar ja ne idem sa takvim grupama, necu da pazim ko je iza mene, ja se vozim sa ljudima za koje sam siguran da mi cuvaju ledja, a oni isto mogu ocekivati od mene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 4, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za...mozda bude prilika za deda mraz akciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 4, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan I meni je sad konacno stigao motor tako da mozemo da se negde vozikamo od sledece nedelje tj kad nam vreme dozvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Novembar 4, 2010 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Moram da kazem da na prosloj akciji Deda Mraz nisam ni jednog momenta osetio prezir od drugih da kazem velikih motorista, cak stavise dosta njih je komentarisalo pozitivno moj Maxi Scooter..inace ko nije ucestvovao u ovoj akciji ne zna sta je imati puno srce, ako ne pre vidimo se u decembru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 4, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ma niko i ne govori o nekom preziru a za akciju deda mraz si u pravu... deca (koja su napustena) bas se obraduju i u NS se organizuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 5, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Moram da kazem da na prosloj akciji Deda Mraz nisam ni jednog momenta osetio prezir od drugih da kazem velikih motorista, cak stavise dosta njih je komentarisalo pozitivno moj Maxi Scooter..inace ko nije ucestvovao u ovoj akciji ne zna sta je imati puno srce, ako ne pre vidimo se u decembru Moram da sredim skuter,da ne usporavam kolonu na putu ka Sremcici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Novembar 5, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan e jel vozio ko skuter na ada huji, ovi t max-ovi lepo peglaju, mogli bi mi sa nasim apriliama da probamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 5, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan e jel vozio ko skuter na ada huji, ovi t max-ovi lepo peglaju, mogli bi mi sa nasim apriliama da probamo! Ja bih isao na Adu huju, ali ne po zimoci, klizaju gume lepo sada, secekace to prolece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...