Laganica ) 36 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom komso . Bas sam ga sada gledao na Polov. Auto. i razmisljao ko li ga je kupio covece . Extra masina . Udjem na forum kad ono evo i ko je novi vlasnik i nove slike . Super . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2244 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 985 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobar skuter Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom kolegaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Auh...svaka cast. Gledali smo tu Integru. Fantastican je. Ako se ne varam, ona je sa ful opremom, jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Maj 25, 2016 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi! Jeste sa ful opremom. Najbitnije mi je bilo da je sa servisnom, a i vlasnike poznajem tako da sam znao kako je odrzavana. Jako malo je vozena, jer imaju dve iste. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Da, da...to je ta iz Čačka. Srećno bilo. Mislim da si napravio mnogo dobar izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7297 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 3037 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ..to samo liči na skuter. Čestitam, da se voza u zdravlju i veselju sa osmehom. Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Maj 25, 2016 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Honda Integra......nek je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drustvo! Natovareni su i bocni koferi, sutra se putuje u Cg. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuu integra je ko duša...sedeo na njoj i sećam se da je kao nova....uzdravlju je vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzi1 7 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dje ces biti u CG? Ako ces na primorje javi se da pijemo kafu/pivo/rakiju. Da se malo druzimo Послато са SM-N9002 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuu integra je ko duša...sedeo na njoj i sećam se da je kao nova....uzdravlju je vozio. Otkad si ti seo na nju, vise nije bila kao nova. Covek odma posle tebe oborio cenu 500€. Nego onoj stipsi i to bilo mnogo tada...a i sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Maj 26, 2016 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Uf... Boban uvek top skuter ubode U zdravlju ga vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan dzi1: do Bjelog polja, idem na svadbu. Icice se i do primorja ove god... javicu se sigurno da pijemo kafu. Ljudi hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzi1 7 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan dzi1: do Bjelog polja, idem na svadbu. Icice se i do primorja ove god... javicu se sigurno da pijemo kafu. Ljudi hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hogar 48 Napisano Jun 16, 2016 U prolazu, 34 postova Lokacija: Borča - Beograd Motocikl: piaggio free, yamaha XJ900R, kawasaki er6n, kymco downtown 300, suzuki v strom 650 xt. Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja pohvalim, stigao nov beli downtown 300i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Jun 16, 2016 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom kolega, daj koju sliku novoga ata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
comax 3 Napisano Jun 23, 2016 U prolazu, 20 postova Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovog snimka vredi razmisliti o drzanju veceg rastojanja... Au brate najezih se ,ja sam imao slicnu situaciju u decembru sa lovackim psom,srecom preso je put pa sam kraickom oka video lovca i pretpostavio da ce da ga pozove da se vrati,sto se i dogodilo usporio sam vec bio tako da sam malte ne stao kad je proleteo nazad i promasim ga bukvalno za deset cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Jun 27, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koliko ulja ide u stapove vila od nexusa 250ccm i koje gustine? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Obicno ima na louis-u ili motul sajtovima. Za Nexus nema. Gustina 99% W10. Poslato sa neke čudne sprave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Jun 27, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Jul 3, 2016 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Izmislise nesto za nas koji vozimo dvotockase, pa rekao bi da nema nikakvu bitnu svrhu, kratak klip.....klik OVDE. Dok mi je ovo na primer fenomenalna stvar....kilik OVDE automatsko zaustavljanje cetvorotockasa, da se nesto pitam, ovo bi bilo kao obavezna oprema svakog prevoznog sredstva u javnom saobracaju koji poseduje preko tri tocka. Mnogo ima saobracajki u poslednje vreme, trenutak ne paznje i nema te, generalno i mnogo se brzo vozi, kako ljudi za volanom tako i ljudi za kormanom. Navescu 2 primera...... Primer 1. Vracam se sa kolegom, probna voznja jednog automobila, on vozac dok sam ja suvozac, spustamo se niz V. Stepe, levi migavac, ulazi kolega u suprotnu traku i tu se zaustavlja, stao covek skroz, nije mi jasno sto ne ulazi u krug firme??? Gledam ispred, svetle farovi, pa blicaju farovi, ide nam automobil u bliski susret, pogledam kolegu i vidim da ne vidi ic nista.....samo sam viknuo JBT UDARICE NAS, momentalno se trznuo, dao gas i pukom srecom automatik je iscupao iz sranja. Kolega odgovara sam........ jbt pa ja njega uopste nisam video, toliki automobil nisam registrovao.... Sve se to desava u sred bela dana, da je kojim slucajem bio bajk (+ sto svi vole da ga bas tu od semafora razvuku uz V. Stepe) kolega bi ga ubio ko zeca. Primer 2. Skoro sam krenuo za SD, pre par nedelja, picim Smederevcem i na semaforu kod Boleca naletim na dva momka na motorima. Ja kao skuteras, rekoh sebi "ajd vozicu istim tempom kao i oni pa dokle stignem, daj bas da vidim kako ceraju motorasi". Vizir dole, zeleno se otvara i gasss.....bogme, pegla se muski, ne prija mi ali drzim tempo, hocu da vidim........i sta sam video, sta sam novo saznao, pa mogu reci nista, kaki adrenalin, kake pi*ke materine. Cak sta vise, bilo je preticanja gde nikad u zivotu ne bi preticao (poznajem put ko dlan), pri brzini od 80-100km/h, jest da je pravac, jest da je isprekidana linija, svi uslovi ispunjeni.....ali bato, ako cika za volanom iz nekog razloga skrene levo, ma nema teoretske sanse da se zaustavis tj izbegnes nevolju, eto belaja, eto kako ginemo. Nek ide mas u propas, sami se moramo cuvati i nema nam druge. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braana 6 Napisano Jul 10, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha xmax 400 i kymco agility city 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://i.imgur.com/nthJjI3.jpg http://i.imgur.com/Q1t0oRD.jpg http://i.imgur.com/APG8QMt.jpg Evo konacno i par slika moje djunte 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Jul 10, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan dobar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 31, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege dvotockasi, da li ima neko na Silver Wing-u bocne nosace kofera? Planiram da stavim bocne kofere pa mi se cini da je problem kacenje levog nosaca. Ja imam neku ideju kako to odraditi ali bi voleo da vidim jos neku ideju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...