Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250

zahladnilo kolege i na primorju...verujte mi cim sunce zadje nije nimalo naivno za voznju...mora puna oprema...mada opet se uhvati po neki krug...maxi pozzz

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: piaggio beverly 500

Pozdrav drugari, kao što sam i rekao u temi o predstavljanju da ću se javiti u odgovarajući deo foruma kada budem nabavio motor, pa nabavio sam.

Jednog malog beverly-a 500, tako da se priključujem taboru maxi scooteraša, kao veliki ljubitelj ovih dvotočkaša. Imaću malo pitanja o modelu, ali to u odgovarajućoj temi, da ne spamujemo ovde. Još jednom veliki pozdrav i družimo se ;)

Izabrao si odlican motor, po meni. Koje ti je godiste beverly?

• Integrisan, 9331 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Sinoc oko pola 2, vise dremam nego sto spavam kad odjednom tras, zvuk kao da je neko pao sa stolice, na spratu iznad ili u podrumu....nemogu oceniti. Gleda me Maja i pita sta to bi? Sledi skakanje iz kreveta, duks pa trenerka i lampa u ruci, trk po i oko kuce.

Gledam, svetlim tamte vamte, nigde nista sve Ok , vratih se u kucu tj krevet ali san nece na oci.

Jutros dosao na posao, kolega tj komsija koji je na 5min od mene, rece mi da su lopovi upali u kucu koja je prekoputa njegove, vlasnici nista nisu culi ni primetili.....bem ti lopove da ti bem.

• BJB Maxi Scooter Club, 337 postova
  • Motocikl: HONDA CTX700 DCT

Mislim da do marta nema voznje izdrzacemo nekako ta tri meseca :)

a neki smo svaki dan pa i jutros išli na posao na magarencetu ... i nameravam tako sve dok ne padne sneg a onda ću da vidim koliki je pa da možda pauziram dan dva ... zimski veš , pojas , rukavice a kad padne ispod nule i ćebence i to je to - sezona traje li traje ;)

• Svrati ponekad, 294 postova
  • Motocikl: Yamaha MT09

Svaka cast na volji iskreno mrzelo bi me da sve to navlacim na sebe od opreme za par kilometara voznje zbog posla a i jutros je bilo dosta poledice nar u ns..meni sve ispod 10tak stepeni nije prijatno na motoru

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: piaggio beverly 500

Sinoc oko pola 2, vise dremam nego sto spavam kad odjednom tras, zvuk kao da je neko pao sa stolice, na spratu iznad ili u podrumu....nemogu oceniti. Gleda me Maja i pita sta to bi? Sledi skakanje iz kreveta, duks pa trenerka i lampa u ruci, trk po i oko kuce.

Gledam, svetlim tamte vamte, nigde nista sve Ok , vratih se u kucu tj krevet ali san nece na oci.

Jutros dosao na posao, kolega tj komsija koji je na 5min od mene, rece mi da su lopovi upali u kucu koja je prekoputa njegove, vlasnici nista nisu culi ni primetili.....bem ti lopove da ti bem.

Da li su lopovi nesto odneli? Jos ako su osigurani, eto njima lepe zaradice. :D

Bravo. Neka je sa srecom. Nadam se da ces biti zadovoljan.

Hvala, nadam se da će hoću...

A za lopove, samo pu pu daleko bilo....

Samo ata na sigurno , i nema brige.

Svaka cast na volji iskreno mrzelo bi me da sve to navlacim na sebe od opreme za par kilometara voznje zbog posla a i jutros je bilo dosta poledice nar u ns..meni sve ispod 10tak stepeni nije prijatno na motoru

Ma gde da navlacim koje kakve stvari na mene. I ovo sto oblacim na sebe mi je muka kad moram da idem napolje. 

• Svrati ponekad, 294 postova
  • Motocikl: Yamaha MT09

Drugari koliko se secam vi ste prosle godine isli na sajam koji to datum bese?Kupujem kacigu pa sam u tripu da cu tamo jeftinije proci sajamski popust i to hmmm sta mislite?

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500

Sajam je bio negde krajem marta i ima neki popust ali nzm tacno koliko se krece sve msm 10% mada i zimi vijaj ima dosta po radnjama

• You tube / Drandigo .., 619 postova
  • Motocikl: Yamaha Fz6S

Ja i dalje vozim po sluzbenoj duznosti.... Radim kao kurir i predjem dnevno od 5 do 10km

Idem i kolima ali ne vredi, i onako mala plata ode na benzin, skut je jedini spas, teracu do snega..

Vec u par navrata sam nailazio na poledicu, ujutru ide do -5, vrlo mi lepo pali skuter s obzirom da ga cesto ostavim napolju da prenoci..

Od opreme sve :) I da, mrzi me da navlacim sve stalno ali mnogo je hladno pa moram.. Bez rukavica ni minut ne mogu..

Par fotkica od pre desetak dana, vikend voznjica da se iskoriste slobodni dani..

post-22142-0-60636800-1450211086.jpgpost-22142-0-98291600-1450211128.jpgpost-22142-0-88107300-1450211140.jpg

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja