matori351 284 Napisano Octobar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan pošto je Alexa u pitanju morao sam i ja da se upisAEm ... ako slučajno bude u subotu pa ne budem mogao da idem gledaću da doturim jednu potkapu ... nekorišćena je a ja je nit koristim niti ću je koristiti jer ima samo one otvore za oči a meni to ne odgovara zbog naočara ... Nemanji mož bit da znači i taj deo opreme nešto ... ok ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 20, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nemam nista vuska od opreme u prolece cu da obnovim opremu ionda cu mu dati sve sto mogu to jest da je u ok stanju za njega :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dođi da se družimo makar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 21, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju sam Slobodan kako sad stvari stoje. Veoma rado :-) imam maketu kawasaki ninje dobio za rodjendan i rado bih mu to prosledio. Sta mislite da nije neozbiljno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nije neozbiljno, naprotiv super poklon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 22, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Ondak je reseno :-) :-) :-) :-) :-) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Octobar 24, 2015 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju sam Slobodan kako sad stvari stoje. Veoma rado :-) imam maketu kawasaki ninje dobio za rodjendan i rado bih mu to prosledio. Sta mislite da nije neozbiljno?Ima li lepseg poklona decaku koji voli motore. I ja sa 5 banki cesto zastanem da pogledam one Burago makete. Btw. svaka cast na ideji da posetite klinca, plemenito - nema sta! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 75 Napisano Octobar 24, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ih , sta stanes i pogledas ih? Pa ja isto imam skoro kaoi Ti godina, pa jos uvek kad udjem u deciju sobu, uzmem ih po malo u ruke , (kao fol da obrisem prasinu sa njih ) a u stvari samo da ih malo jos pogledam ili bolje receno poigram na kratko. Otvorim tako sva vrata, malo haubu, zavrtim tockice , i to je to... Ma bas me briga , meni lepo oko srca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 25, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Sve je proslo kako se I ocekivalo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 75 Napisano Octobar 25, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i svaka cast! Bog Vam dao zdravlja za ovaj gest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Octobar 25, 2015 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas neke skuterase ispred Mladenovca :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Octobar 25, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Momci jel znate mozda gde bih mogao da kupim levi migavac za Madisona 2001 god?? Pazario sam jedan pre koji dan, nije lose stanje ali fali mu taj migavac... Kod nas je tesko izgleda.... Meda 2001 god, 150cc, onako fino stanje ali potrebno malo sredjivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan To je deo ekipe isao na jagu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Octobar 25, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Momci jel znate mozda gde bih mogao da kupim levi migavac za Madisona 2001 god?? Pazario sam jedan pre koji dan, nije lose stanje ali fali mu taj migavac... Kod nas je tesko izgleda.... Meda 2001 god, 150cc, onako fino stanje ali potrebno malo sredjivanja. 884833802514c999d63c656e0070ffdb74581ba82815e91cd6c57ce65b467979.jpg mozes naci to kod micka, moto klinika 064 425 20 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 25, 2015 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas neke skuterase ispred Mladenovca :-) To je deo ekipe isao na jagu Utepasmo se ki macici..... vruca od sljive, tel. corbica pa kolaci od mesa imag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 25, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Sto nerece da ce te ici na te ``Kolace`` sao bih sigurno VOLIM slatko :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mojoj veoma prisnoj MSC ekipi na podrsci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Octobar 27, 2015 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Momci jel znate mozda gde bih mogao da kupim levi migavac za Madisona 2001 god?? Pazario sam jedan pre koji dan, nije lose stanje ali fali mu taj migavac... Kod nas je tesko izgleda.... Meda 2001 god, 150cc, onako fino stanje ali potrebno malo sredjivanja. 884833802514c999d63c656e0070ffdb74581ba82815e91cd6c57ce65b467979.jpg mozes naci to kod micka, moto klinika 064 425 20 15 Ako ne nadjes, kao sto ja svojevremeno nisam mogao da nadjem plast. poklopac prednjeg zmigavca za mog Medu3 250(dodje sa zadnje strane, omogucava pristup sijalici), ostaje ti opcija narucivanja sa Malagutijevog sajta ali moze da te kosta "k'o Sv. Petra kajgana". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Octobar 28, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam moto kliniku, nema, jurim malo kod nas po oglasina ove sto prodaju u delovima, za sada nista, jedino van da potrazim nesto polovno.. Sent from my GT-I9300I using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Octobar 28, 2015 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ćeš proći kao i ja, kako je krenulo... Zvao sve unaokolo ali džabe, čak našao neki motootpad u Bugarskoj ali je lik već prodao Medu 3 za delove, ali u kompletu. Evo ti moje iskustvo, ako te ne mrzi da čitaš: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/78501-malaguti-madison/page-13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Octobar 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ма обичан БМБ95 @ Срећко, мени је најближа преко пута "Ђелмаша" у Маршала Толбухина,а требала би да се отвори ових дана још једна на Ади код Темпа. Па поређења ради у граду ми је мотор трошио 5 или мало јаче,у зависности колико га заврћем Два пута сам сипао пун и једном ми је трошио(причам само градска вожња)3,7 ,а други пут још мање 3,5Л(уплашио сам се да ми није цркао показивач горива) Ово ми се дешавало само(да тако мало потроши) само на отвореном путу. Поређења ради на последњем путу на 2400км у просеку је трошио 3,8Л/100км.Притом је гориво сипано у Мађарској,Аустрији,Чешкој и Хрватској и ретко сам прелазио 130км/х ..ja probao na toj pumpi ...natočio do čepa . . . I prešao jedno 200 km ... potrošnja 4.9...isto kao I kod drugih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas neke skuterase ispred Mladenovca :-) To je deo ekipe isao na jagu Utepasmo se ki macici..... vruca od sljive, tel. corbica pa kolaci od mesaimag 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Octobar 29, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ćeš proći kao i ja, kako je krenulo... Zvao sve unaokolo ali džabe, čak našao neki motootpad u Bugarskoj ali je lik već prodao Medu 3 za delove, ali u kompletu. Evo ti moje iskustvo, ako te ne mrzi da čitaš: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/78501-malaguti-madison/page-13 http://shop.malaguti.com/01906400-2 Hehehe, stvarno ima na Malagutijevom sajtu, imam poznanika u Italiji, videcu sta i kako cu... U svakom slujcaju nije hitno, do proleca ima vremena. Inace, nasao sam kod nas za 2000 din desni, polovan, a meni treba levi, maler... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 30, 2015 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dal bi neko sutra isao da da krv, svrbi me vena nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 30, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Mene isto al me j**e prehlada, plašim se da će me odbiti... Ne znam da li da pokušavam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...