Djuxy 1758 Napisano Septembar 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Bevkica, pa nexus...ti baš 'oćeš da mi nastavimo da te zezamo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Septembar 23, 2014 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Budi dobar Djuro!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Septembar 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Лепа зверка,ај у здравље да се возиш . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Septembar 23, 2014 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Braco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Septembar 23, 2014 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas leglo koferce i nosac tablice, da kompletiramo masinicu! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 28, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Boze, kakav dan za nama .... Na cajgeru 650km okruglo, ali vece od toga je samo moje srce Veliki pozdrav jednodnevnevnima Marku (mrxfon) i Braci (nadam se da je preziveo noc ), drugari sa vama bilo kad i bilo gde 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Septembar 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ноћ сам преживео на крилима јучерашње вожње са правим људима од самог почетка до краја. Хвала Попу и Марку(драго ми је што сам те упознао и возио са тобом) на феноменалном дану Последице јучерашњих 630+ км тек сад осећам али и даље је срце пуно ,али ко о томе размишља, Велики поздрав остатку екипе и надам се да ће вам данашњи повратак бити упола леп као нама Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Septembar 28, 2014 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim drugari i da vas pozdravim i uz to da vas obavestim da sam postao ponosni cale jedne devojcice :-) Zelim vam jos beskonacno mnogo kilometra na svojim vozilima do duboke starosti Svima!!! Znam da sam imao neke ispade ranije i zbog toga su mi neki mozda zamerili al ovom prilikom bih zeleo da se izvinim jer ipak cu se vratiti jednog dana na skuter i rado bih se vozao sa vama! Nadam se da je to ok! Valjda kad ti se izdesavaju neke stvari u zivotu svatis koliko si samo godinu ili dve ranije bio nezreliji, u svakom slucaju htedoh vas pitati jesam li dobrodosao ili...? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Septembar 28, 2014 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I samo jos nesto molim vas da ovo nesvatite kao cepljenje ili bilo kako drugacije osim da ima tu par momaka koje sam upoznao i koji su mi ostavili fenomenalan utisak a voleo bih i ostatak da upoznam a nekog i malo bolje, dakle jedini razlog je druzenje sa vama, niste jedini izbor ali ste svakako posebni i meni licno dragi-malo gej pu pu pu al istinito ! INACE KUPLJEN JE NEVIDJENI SKUTER OD 800CCM I 4 TOCKA I ZOVE SE SMART :-) Jedina razlika sa skuterombje sto nekisnem i imam klimu :-) ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Septembar 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan eve malo da se hvalim... 21.02. bese 'vol'ko a 28.09. bese 'vol'ko Jes da je hondica malo stuckala po kisi al i dalje se drzi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Octobar 4, 2014 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Novosadski ogranak MSC-a! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Off Glinara 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano Octobar 21, 2014 Drug član, 1094 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Sta ste bre ovo radili!? :O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Octobar 21, 2014 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mora da je Kuletova ideja, precica mml-kumodraz Carevi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Octobar 21, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zrelo za enduro.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Octobar 21, 2014 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da biH ste voleli da ste normalni...kao mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16197 Napisano Novembar 3, 2014 Integrisan, 9351 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sad nesto sedim i razmisljam...... - ustao sam jutros, skinuo pizamu pa obukao moto opremu - otisao na posao, skinuo moto opremu pa obuka radno odelo - skinuo radno odelo pa obukao moto opremu, vratio se domu svome - skinuo moto opremu pa obukao radno odelo - skinuo radno odelo, obukao kucnu varijantu i vecerao - skinuo kucnu varijantu, tusiranje i evo opet me ceka pizama Bog te mazo, kad bi nedeljno ovolko sex-a imao kolko se presvlacim.....sve drugo bi batalio 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 3, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bože budale .... Deder mali reci ti nama jel te to promaja opičila u garaži ili ti onako brljaviš ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Novembar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Zato ja po kući šetam go... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Novembar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Videli smo dragu pa smo se uverili da si non - stop go - golcat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 3, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Pošto više ne izlazi nema smisla ni da se oblači 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Novembar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ма излази он ал не са нама Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ima li koga bre.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Novembar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ima... dobri stari Sale,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...