noxy91 122 Napisano Jun 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis posto ides sa malim detetom moj ti je predlog Radovici - Plavi horizonti.. lepa pescana plaza, u vodi takodje pesak, mirno mesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Realno, septembar u CG je svuda bez guzve. Ako hoces bleju bez guzve Krasici su skroz ok, Ali neznam koliko ti je to za malo dete. Rafailovici su ok. Iskreno, moj savet ti je Grcka. Cene iste, more mnogo toplije a ima I dosta onih plitkih plaza gde mozes da pustis dete da se igra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jun 25, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis posto ides sa malim detetom moj ti je predlog Radovici - Plavi horizonti.. lepa pescana plaza, u vodi takodje pesak, mirno mesto.. Jao deca i pesak nikako u kombinaciji bar dok je bas malen jer mu ulazi u oci , ma da mozda i nisam upravu jer je to moje misljenje jer mrzim pesak i jao imam osecaj da mi i u guz,,,,cu udje nista bez sljunka a i tako sljunak utice na pravilan razvoj stopala deteta koji se kasnije odrazava na kicmu i drzanje ledja, Dakle sljunak-sitni kamencici je prava stvar za decu Cemu sad ovo ne znam al cim ne skodi znaci da koristi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Jun 26, 2013 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam utefterio, vidim da ce doci do komplikacija... sto vise ponuda vise glava boli noxy-ev i Popovicev predlog su za sada u razmatranju, hvala jos jedared Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jun 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Operacija dovođenja mačora za mačku u toku....slike kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jun 26, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas zamalo da poljubim asvalt, IZBEGAVAJTE BAR U NEKOM NAREDNOM PERIODU MOST KOJI IDE OD VIDIKOVCA PREMA RAKOVICI kad se prodje pored meka na Vidikovcu i spusti nizbrdo dolazi se do njega. Idem danas mopedom i preteknem bus sa leve strane kad odjednom jedno 100metara puta pokriveno uljem skroz, sreca isao oko 60-70km/h poceo da mi proklizava zadnji tocak pogledam auto pored mene bocno pici, znaci kao nikad sam se uplasio u jednom momentu pocnem da padam udarim stopalom od asvalt i ispravim motor i kad sam sisao sa ulja jedva ukocih felne masne skroz. Prodjoh samo sa blagom povredom leve noge, posle nezgode svratih odmah kod brata satelisa jer mi je bio usput i da malo sednem i nije me bolelo a kako prolazi vreme sve je gore sad trenutno jedva stanem na nju sabio sam je skroz, mozete misliti koji udarac kad sam zaustavio padanje motora nogom pri brzini od 60km mislio sam da mi je noga pukla stanem sa strane gledam pipama sve ok, bol sve manji a sad sve veci mogu misliti sta me ceka ujutru Da sam bio sa mojim bivsim majjesty-em nema sanse da bih ga ispravio mali tockovi... Kod mene sad 16 pa nekako uspeh. Cista pomoc BOGA je bila ne moguce da bih uspeo sam nemogu ja vama da docaram sta je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Jun 26, 2013 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rade Rade jak si ti deckonja, ce da prodje bol...samo nek snajka masira 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 26, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Кренусмо данас мој мајстор Неша и ја да гледамо неки пијађо икс9 у Црвенку...мотор боже сачувај и још неће да спусти испод 1000евра..попиздим ја и кажем да кад смо већ ту скокнемо до СУ до гавре межутим он није имао ништа у нашем домену и ту ти се ја накачим на нет и нађем исто у СУ код извесног Тихомира Пијађо икс8 2004...пун гас тамо и у пар речи се договорише и око цене и око транспорта...мотор као нов цена права ситница 1150 евра!!! полазак после танкања у Алфу фурију!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ново грло у МСЦ ергели!!! Uploaded with ImageShack.us 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jun 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Daću ti ja novo grlo... Sent from Tadžikistan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jun 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Nek' u zdravlje sluze nova grla :D .Je l' ovo Nesa uz'o 250-icu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 26, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan jok!!! 200 ццм карбуратор. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jun 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan De se u'vati za taj najskuplji .salim se ja malo,po meni jedina mana tog skutera je potorsnja od 4 litra,mislim da je to za tu kubikazu previse,od prednosti isticem veliki gepek i prostran nacin sedenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano Jun 26, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Vozikam X8 kad-kad po gradu i sedenje je extra na njemu. Ali ne odise mi bas nekom lepotom. Zamerka je definitivno tih 200 ccm. Malo je. Ovaj drugarov je 250 i sqt prosto kuka za jos kojim kubikom. Menije pobegao prosle godine jedan od 400ccm i sada hocu mooda da pojedem. Mislim da mu je to prava mera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Jun 27, 2013 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rastemo rastemo, polako al sigurno Popovicu i Nesi srecno s novim konjicima, da se slatko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jun 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo prepravljenog putopisa od noćas...Malo me Tapatalk zeza zbog radi slika I tako juče posle podne...dvomotorna ali četvoročlana ekipa za brzu dostavu motora u sastavu : Djuxy, AlexBGD, MichaBGD i SuperPOP (vlasnik i ljubitelj Aprilije) ode put Niša Do Niša smo videli čak i malo sunca i proslavili smo mali Sprintov jubilej - 22.000Km (ili se bar nadamo da je tako) i konačno dođosmo do Niša tu nas je dočekala jedna slatka kuca i jedna slatka kelnerica a onda smo sevnuli neki keš a onda je došao naš novi (stari) drugar Paun sa svojim Exekjutivom Još jednom se zahvaljujemo Paunu koji nas je ugostio kao da nas poznaje ceo život .. I onda smo krenuli nazad za BG, ali smo zaboravili kako je ladno noću na 12C ...brrr... pa stadosmo na čaj i nakon laganog povratka kući, Aprilia ne bi bila Aprilia kad ne bi ispitivala granice besa svog novog vlasnika i htela odmah da preleži dečje bolesti Mladi Popović u 03:30 još ima volje i nade ali ne i živaca ... i maleni neposlušni Scarabeo biva vezan do jutra Novom vlasniku želimo brzu i jeftinu popravku i puno novih i bezbednih km... A ono što je u nastupu besa pričao o Aprilijama i Silverima ćemo da zaboravimo 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5141 Napisano Jun 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6048 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo sam rekao na skupu u Žablju da je kupio Apriliju samo da može mirne duše da pljuje po njoj A za dva - tri meseca će da 'vata za gušu ako mu neko kaže nešto protiv Scarabea 500GT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jun 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A da si ga video kako je radosno odvrtao gas i sav ponosan objašnjavao razliku u ubrzanju između Bugija 400 i A.S. 500 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jun 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan shvatice kad tad da je japan zakon 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jun 27, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Xexe....vec je skonto da se zajebo:-) a djecacima svaka cast za akciju i moralnu podrsku, dobra raja skroz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jun 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Italijani me oduvek oduševljavaju po pitanju elektrike...počevši od poludelog svickanja lampica na Bevkici kad odeš u rezervu do 11 nekih testova na Scarabeu.. Svaku kazaljku odvrće do kraja i vraća nazad posebno..pali i gasi neke lampice...11 puta...napiše test OK...ti ga upališ a on se čim pustiš kočnicu ugasi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem na kafu do usca. Ko zeli da se pridruzi dobro je dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Jun 27, 2013 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan - Aprilie - Burgmandzije - Malagutijevci - Silveri ... sta ja da kazem sa mojim Francuzom pod guzzcom, dodjem ko 13-to prase i to vec trecu sezonu za redom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Jun 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dođeš al tvoj Francuz treću sezonu već radi bez kvarova..što se za nas ne može reći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Znas sta Dare, rado bih bio to 13-to prase, onomad u Veranu si mi pustio crva za Satelisa i sve sam sigurniji da ce jednog dana biti i pod mojom guzicom, tako da cuti i budi ponosno 13-to prase i da te Francuz nosi jos tri sezone, jer opremnjeniji i sredjeniji skuter ja nisam video 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Jun 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па и да узмеш други био би 13-то прасе,узео би исто али 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...