Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• Zainteresovan, 627 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600E

Iskopiraću post ižvrljan u KLE sekciji i odo se okupati dosta mi za danas

....Xexe...preživeo prvu vožnju po gradu, tresle mi se noge a oo se skupila nema ih nigde, bio do majstora da ispravimo ručicu kvačila, naravno pukla 0ljut2.gif (govnjivi špialter)..otkinu se okrugli završetak ko da je od stakla, nema veze nabaviću novu....samo kad sam stigo čitav nazad. Namestio kofer i isprobao tank torbe...totalno druga priča u odnosu na maxi scooter, ne sviđa mi se što je visooook ovako,plašim ga se dok ne krenem 1lol.gif, a dok krećeem prva čupa ruke, posle je lako....navežbaću. Kanim se sutra upustiti u vožnju do Ns a...mada mi svi kažu da je rano i da švrćkam po gradu za početak dok ne steknem osećaj. Ćale mi mazno foto aparat pa sam uslik'o telefonom posle pranja malo

ma nema šta da se plašiš, samo teraj, svoju punu vrednost će ti dati na otvorenom putu. DvoJednocilindraš, malo se češće šaltuje, ali je neuporedivo udobniji za duže puteve. Inače trebaće malo vremena da premuntaš u glavi sa skuter stila na moto stil, a posle toga nema granice.

Sretno i samo peglaj

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Данас, дан створен за мало вожње до града и ту и тамо,лепо се спремио понео опрему и силазим до моје љубимице и имам шта да видим0ljut2.gif3gaa.gifrat3.gifrat2.gif неко ми је баш лепо изрезбарио пластике на пар места.Али не онако прошао и повукао него се баш потрудио да га упропасти.Не би ми било жао да га нисам пре 2-3 недеље нисам узео са фарбања и сређивања.Мораће опет на фарбање, а ја реко биће лепа за отварање сезоне.

После мало шуњања по крајуph34r.gif и распитивања сазнао сам да су ми љубимицу уствари господа из најраспрострањеније мањине у Београду мало чачкали.Не знам шта су хтели али су успели да га оборе(информација од очеви(д)ца) и да га одмах брже боље подигну.

Морам под обавезно да мењам место паркирања љубимице и неки аларм код чика Дарета да уградим

• BJB Maxi Scooter Club, 380 postova
  • Motocikl: Vstrom 650

Strasno... stavrno vise nisi siguran ni da ga okujes lancima i katancima1hmm.gif Dolazim u Bg u petak i prosto me frka hvata da ostavim motor ispred zgrade jer mi cura zivi na slaviji, moram mu naci neki dobar stekk1neznam.gif

• МК Братство, 1943 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

стаи га у јавну гаражу или ако неко од колега има ту близу да живи ...па нека се понуди!!!

• Svrati ponekad, 167 postova
  • Motocikl: Piaggio x9 500cc

Ajde reko da sredim auspuh danas . . .odem u farbaru kupim bodi sprej otporan na temperaturu,zatim sledi zuljanje,smirglanje ali bas onako u fulu . . .ofarbam,namontiram nakon par sati provozam se i imam sta da vidim kad sam stao.krenula da se ljusti farba na delu od same selne nekih 10 cm .gde sam pogresio?da nisam naneo debelo farbu?uopste mi nije jasno . . .

• Svrati ponekad, 258 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500

Ja sam bas imao srece. Taman sam hteo da ugradim alarm i na dan kad je pocelo lepo vreme i konacno pocela sezona nadjem garazu u komsiluku. Tako da cu biti miran preko noci.

• BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Strasno... stavrno vise nisi siguran ni da ga okujes lancima i katancima1hmm.gif Dolazim u Bg u petak i prosto me frka hvata da ostavim motor ispred zgrade jer mi cura zivi na slaviji, moram mu naci neki dobar stekk1neznam.gif

Ма на Славији би га оставио на сред улице толико камера има а господа плавци су нон стоп ту да нема шта да бринеш.

Више брини ако га остављаш у некој малој уличици или дворишту пошто тога има колико оћеш на Славији и ту по крају.

• Integrisan, 9342 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Ajde reko da sredim auspuh danas . . .odem u farbaru kupim bodi sprej otporan na temperaturu,zatim sledi zuljanje,smirglanje ali bas onako u fulu . . .ofarbam,namontiram nakon par sati provozam se i imam sta da vidim kad sam stao.krenula da se ljusti farba na delu od same selne nekih 10 cm .gde sam pogresio?da nisam naneo debelo farbu?uopste mi nije jasno . . .

pre ce biti da si kupio pogresan sprej, vidi sa Pizonom koji je koristio kad je njegov lonac farbao

• Svrati ponekad, 292 postova
  • Motocikl: Yamaha Super Tenere

pre ce biti da si kupio pogresan sprej, vidi sa Pizonom koji je koristio kad je njegov lonac farbao

Ima farbarama boja bas za lonac, ja Sam sa tom radio I odlicno je

• BJB Maxi Scooter Club, 380 postova
  • Motocikl: Vstrom 650

Ima farbarama boja bas za lonac, ja Sam sa tom radio I odlicno je

Ja sam prosle godine farbao i sve drzi i dalje extra. Prvo sam ispeskario sve delove koji su korodirali, presmirglao, i dobro oprao nitrom i preprskao dva puta! Otislo mi je otprilike 1,5 sprej, e sad postoji mogucnost da nisi dobro pripremio lonac dobro oprao nitrom, ili je mozda neki los sprej pa se odma ljusti ali mislim da je pre ovo prvo nzm1neznam.gif

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

Vitezovi okruglog stola sInoc na Dunavu u Vinci, neplanirano i neorganizovano al ipak kao i uvek sjajno druzenje :moto3:

• BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova
  • Motocikl: Versys buljavi

I donesene neke važne odluke u vezi lakih opijata i plan za početak bune protiv dahija :zvizduk:.

I radi Culleta Vinčanski smoki za sve pare :lol:

• Zainteresovan, 786 postova
I donesene neke važne odluke u vezi lakih opijata i plan za početak bune protiv dahija :zvizduk:.

I radi Culleta Vinčanski smoki za sve pare :lol:

Ili je ona cigara....istripovao se opasno ...:lol:

al sija bugi za sve pare...ovi ko resto ko bateriske lampe 1jezik.gif:lol:

@ Bugiman.....Pop je namerno udario duga da ispadne kao da svetli dobro :nanana:

A ustvari je on baterijska lampa :lol:

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 953 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro

Danas odem da registrujem bugija.....pitam me zena iz agencije da li hocete da ulatite sve kod nas.....ja kazem moze da se ne bih cimao sad idi uplati u banku cekaj red itd.....kaze 7650din....ja u neverici gledam....reko a sta jos posle treba da uplatim....ona kaze nista.....sa 11000din na 7650din....uh kez do usiju bice za gorivo :D.....izlazim ja stajem na semafor kad udara me neko od pozadi u aushpuh....ja gledam ne verujm prvo zumiram dal me neki drug tripuje sta li je.....kad ladno cica me udara sto sam stao ispred njega i dere se nesto....ja gledam ne verujem...pa pocnem da mu udaram sve zivo jednom rukom drzim skuter drugom bijem...upali zeleno i on pobeze....stao sam i jos u soku silazim gledam auspuh dobro je nije mu nista.....jbm ti kakvi sve pacijenta ima....jos me boli ruka tvrd lim i staklo....jbm ga u glavu...0ljut2.gif0ljut2.gif0ljut2.gif

• Podržavam 2

• R A M P A Š, 987 postova
  • Motocikl: I opet... Suzuki :)

@ Laki

Duga :nanana: , to je zemljače pozicija :P

@ Bugi

To ti je zato što si stavio onoliki čunak , pa ne moŽ čoEk da omaši , a ti se iživljvaš na jadnom dedi, sad će ovi žabari reći da smo mi neki siledžije i barabe ,a mi finiiii ::)

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 953 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro

@ Laki

Duga :nanana: , to je zemljače pozicija :P

@ Bugi

To ti je zato što si stavio onoliki čunak , pa ne moŽ čoEk da omaši , a ti se iživljvaš na jadnom dedi, sad će ovi žabari reći da smo mi neki siledžije i barabe ,a mi finiiii ::)

sa njim je bio neki decko nije bio sam.....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja