noxy91 122 Napisano Mart 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo silver wing o koji sam pomenuo..drugar je postavio oglas pa cu ga ja prekopirati SW 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Mart 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sad sam usao u kucu dosada sam sklapao motor i sto je najgore nisam zavrsio ima jos garaza hladna smrzo sam se ko p..........a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Mart 16, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neke slike radova, opise I tako to u xciting temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Mart 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ noxy91: Imaš temu MAXI oglasnik i njoj oglasi svoj motor. Naravno nemoj linkovati oglas sa drugog sajta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan okej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan imam jedno pitanje... sad listao oglase burgmana 650, i vidim da prodavci navode da ima tip tronik menjac, na koju je foru to izvedeno? zar on nema varijatorski prenos, koji kako mu dajes gas tako se otvara i ubrzava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sad sam usao u kucu dosada sam sklapao motor i sto je najgore nisam zavrsio ima jos garaza hladna smrzo sam se ko p..........a znaci izvadio si plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, treba mi vas savet u vezi ove jakne. Da li je ovakav primerak prikladan za skuter i za temperature oko 15-20 stepeni? Ne znam da li uzeti kozu ili neku tekstilnu, mesh letnju jaknu sa uloskom? A i ne bih da izlgedam kao neki ljuti bajker i nisam neki ljubitelj koznjaka, ali je povoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Mart 17, 2013 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za textilnu, meni lično se tek poneka kožna svidi... opet zavisi šta hoćeš i za koliko para... U stvari ti si sićušan kao i ja , svrati kad si u prolazu da probaš moju jaknu pa ćeš lakše odabrati šta ti je oku zgodno. Promenio Mart 17, 2013 član Djuxy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, treba mi vas savet u vezi ove jakne. Da li je ovakav primerak prikladan za skuter i za temperature oko 15-20 stepeni? Ne znam da li uzeti kozu ili neku tekstilnu, mesh letnju jaknu sa uloskom? A i ne bih da izlgedam kao neki ljuti bajker i nisam neki ljubitelj koznjaka, ali je povoljna. Za zastitu koza je ok,ali nekako mi ne ide uz skuter . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sicusan nego sta, zato i gledam ovu, odgovaraju mi dimenzije, a cena 60e, ovde na oglasima. Idemo na sajam pa cu tamo nesto naci, a i LuckyVladano ima jednu sto mi se svidZa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Mart 17, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel zna neko gde moze da se nadje nosac za gps, metalni koji ide na volan. Gde to moze da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam Bubanj potok, ja bio juce imas kakve oces 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16186 Napisano Mart 17, 2013 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan zajko jakna je skroz OK Sta znam, meni uz skuter vala sve se nekako uklapa po gradu na skuteru se moze videti od majstor molera sa sve kapom od jutarnjih novina do gos'n djentlmena u odelcetu, sto se tice koznjaka ( po meni ) i te kako dobro ide uz Beva cruiser. Jedino sto model sa slike tesko da ces moci koristiti kad zahladni jer je kratka dok npr. kod textilne jakne pored duzine imas ulozak koji skines-stavis po potrebi ili ti mozes je koristit cele sezone. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Mart 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan e bando bando, nema me dva meseca i vi vec pravite sranja cc cccc... Eto me na sajmu da se vidim sa drugarima, ali cu preci u onu drugu temu da nebi radila metla... Braco srećan povratak, Alex lak i kratak oporavak, Pope dobro si setio da se vratis :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Djuxy i Satelis, uzecu tekstilnu. _che, dobro da si nas se setio, kako vocke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Mart 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan krenula je linija uzlaznom putanjom i planiram da odrzavam trend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako drugari prodajem moj majesty zbog toga sto moram da zavrsim auto koji sam poceo da restauriram pre dve godine i sad mi ostale neke sitnice koje su skupe pa zelim sto pre da ga dovrsim. Inace ne napustam maxi klub vec samo ostajem privremeno bez motora jer cu svakako ove godine kupiti nov al bukvalno neki od 250 ccm. Al otom potom pitacu vas za savete vec... Imao sam Cast da upoznam Alexa( dok smo cekali da se skuva kafa 14 sati) i njegovog drugara al da me ubijete ne mogu da se setim kako se potpisuje na formu. Uglavnom luda zajebancija je bila i svatio sam sta sam pogresio, zapravo zezao sam ljude koje nepoznajem (kad nekog ne znas onda naravno i neznas kakav humor ima) al sad ipak druga prica, bitno je da znam gde sam pogresio. Naravno on mi ne zamera pa tako molim i druge da ne stvaraju sluku o meni losu jer se trudim da nebudem... Pa tako inace ako nekog imate da hoce motorce moze i na rate za drugare sa foruma. Eto pa tako inace stalno sam na forumu i pratim sta pricate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Mart 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ja ti oprastam sve, a to sto pratis sve sto pricamo i nije bas pohvalno posto si drug plavi da ne bude posle "DRUZE PLAVI NEMOJ PO GLAVI" ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan a ne u tom fazonu Volim da citam komentare i obicno se oraspolozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max3000 14 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Osijek/Hrvatska Motocikl: 本地駕駛 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako drugari prodajem moj majesty zbog toga sto moram da zavrsim auto koji sam poceo da restauriram pre dve godine i sad mi ostale neke sitnice koje su skupe pa zelim sto pre da ga dovrsim. Inace ne napustam maxi klub vec samo ostajem privremeno bez motora jer cu svakako ove godine kupiti nov al bukvalno neki od 250 ccm. Al otom potom pitacu vas za savete vec... Imao sam Cast da upoznam Alexa( dok smo cekali da se skuva kafa 14 sati) i njegovog drugara al da me ubijete ne mogu da se setim kako se potpisuje na formu. Uglavnom luda zajebancija je bila i svatio sam sta sam pogresio, zapravo zezao sam ljude koje nepoznajem (kad nekog ne znas onda naravno i neznas kakav humor ima) al sad ipak druga prica, bitno je da znam gde sam pogresio. Naravno on mi ne zamera pa tako molim i druge da ne stvaraju sluku o meni losu jer se trudim da nebudem... Pa tako inace ako nekog imate da hoce motorce moze i na rate za drugare sa foruma. Eto pa tako inace stalno sam na forumu i pratim sta pricate ne bih bilo loše da s nama na forumu podjeliš i i to restauriranje siguran sam da nisam jedini koji uz skutere voli vidjeti i dobra auta :takoje:sretno s prodajom i kakve su šanse da opet padne yamaha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan velike su sanse, sto imas neku ideju , pa ako se slazu forumasi mogu da objasnim sta sam sve radio kao i da umetnem neke slike al opet ovo je bajkerski sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Mart 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Obavite prepisku na PP ili mail Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max3000 14 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Osijek/Hrvatska Motocikl: 本地駕駛 Prijavi odgovor kao problematičan velike su sanse, sto imas neku ideju , pa ako se slazu forumasi mogu da objasnim sta sam sve radio kao i da umetnem neke slike al opet ovo je bajkerski sajt Rade otvori temu u Opšte teme tamo navedeno nije off topic a biti će javno da svi mogu pogledati,ako se predsjednik slaže samo da javiš ovdje kada navedeno okačiš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno, al nemam mnogo slika al imam mnogo za napisati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...