Satelis 16182 Napisano Mart 14, 2013 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kao predlog izneo sam restoran "Trpeza", takodje mozemo kod kolege Daki-a u restoranu "Nasa Marina"... nesto vise o tome KLIK OVDE, stvar dogovora i ako neko pak ima druge zelje il sugestije nek slobodno kaze, gde vecina kaze tam idemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo i u '' Nasa Marina '' po meni jos bolji predlog zato sto je pokraj vode a i atmosfera mi se cini nekako drugacija a u '' Trpezu '' mozemo nekom drugom prilikom npr. na otvaranju sezone ili ce se vec naci neki razlog da odemo skupa, to nam ne predstavlja neki problem ZAR NE, tako da moj glas ide Marini 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Mart 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako i mi "gosti" možemo da glasamo, moj glas ide Marini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Mart 14, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Marinu sam ja predlozio Satelisu tako da ostajem pri tom.Trpeza je svakako u opticaju za neku sledecu klopu.Tako da moj glas ide Marini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 14, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Друштво, где се вама иде. Мени је свеједно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Mart 14, 2013 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da ću stići da vam se pridružim na sajmu ali u MARINU stižem 100%. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 14, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Не сумњам у избор!!! Марина и то наша!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6141 Napisano Mart 14, 2013 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16182 Napisano Mart 14, 2013 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Matrina cura fina pada u nas zagrljaaa ..... ovaj zalogajjjj Sale, gde da pocnemo sa spiskom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Za cika Rajka pravi melem za kozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 14, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Да Рајко, баш та Марина....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Mart 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari tema je otvorena u MAXI druženjima i vožnjama pa sve dogovore vezane za posetu sajmu i druženje prebacite tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan OVO BELLLOOO GO..O OPET PADA! Ne znam za vas ali ja ga ne volim ni na kalendaru,a bogami ni na razglednici. Joj,kad ce lepo vreme da malo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Nesto razmisljam,pa me zanima jel imamo na forumu temu koja je vezana za TEHNIKU KOCENJA SKUTEROM? Znaci kad i kako koristimo kocinice,kocenje u krivini,pred krivinom,kad naidjemo na sljaku,makadam,ulje na putu . . . Da li obe od jednom,ili samo prednjom,integrala . . .Razna iskustva na drumu . . . Ako nema,ne bi bilo lose otvoriti jednu ovakvu temu.Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno pitanje, evo i ja cekam odgovor ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Mart 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево теме са доста занимљивих савета па прочитајте Савети и искуства 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16182 Napisano Mart 15, 2013 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 11h sretoh i zacudih se, bati ili ciki svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da je coveku do voznje? Krvavo taj lebac zaradjuje. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16182 Napisano Mart 15, 2013 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nije rec da li mu je do voznje ili kako za leba zaradjuje nego respect coveku koji je na ovakvom vremenu seo na 2 tocka. Koliko se secam Arsa je ove sezone presao 3.000km pa treba misli biti usmerene na to dal mu je do voznje ili lebca svojega ima jedna recenica..... " ne sudi coveku po izgledu" 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Necu da sudim coveku po izgledu, ali je ocigledno da je covek kurir. Voznja motorom treba da predstavlja zadovoljstvo. A da li njemu godi voznja na -2 ili ga je muka naterala da vozi po snegu je diskutabilno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16182 Napisano Mart 16, 2013 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zajko druze evo ti jedan primer, kod mene u komsiluku ima(ju) slicno motorce koje lici na kurirsku sluzbu, da ne kazem da je identicno ali u koferce umesto hrane il pica su spkovani razni paketici za narkici. I tako sedis u automobilu, lepo ti jos i toplo pa vidis ovako nesto na ulici i pomislis tj u neku ruku sazalis se nad covekom kad ono medjutim totalno druga prica i namena.... zato kazem i ponavljam " ne sudi coveku po izgledu" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 16, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena??jesi pitao??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16182 Napisano Mart 16, 2013 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ahhaa piTo jesam, ima 2 kila - komad ko Zec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 16, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan ko zajec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Mart 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ja ne dolazim na sajam jer sam sprecen iz nekih porodicnih razloga ali mi se ni malo ne svidja sto u zadnje vreme malo malo pa neke carke ,prozivke ,napusavanja i ostalo .......mislim da bi trebali da imamo vise strpljenja,tolerancije i uvazavanja jedni prema drugima i da do ovakvih stvari ne dolazi ...... lep provod na sajmu i prijatno na rucku ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...