MichaBGD 22 Napisano Mart 12, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Ostrovo na sred Ibarske!? Po meni nije normalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Mart 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan cesto kad covek hoce da bude zanimljiv drugima o on cesto (rade) zeli ispadne bas suprotno. vec neko vreme vidim da se covek odomacio u bockanju ljudi a da nije sa nama provozao ni jedan metar. moj drugarski savet prvo se druzi,provozaj i oseti atmosferu MSC-a pa ces se i lakse uklopiti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 12, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ao rade covece 99% ljudi odavde te nije ni upoznalo a ti si promenio osecanja prema MSC-u sto puta do sada....prvo si bio neutralan, pa nisi mogao bez MSC-a, pa si otisao, pa dosao pa sad *ebes stare clanove...ajde se sto kaze Leica saberi pa razmisli sta zapravo hoces.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MichaBGD 22 Napisano Mart 12, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Eagle Prijavi odgovor kao problematičan cesto kad covek hoce da bude zanimljiv drugima o on cesto (rade) zeli ispadne bas suprotno. vec neko vreme vidim da se covek odomacio u bockanju ljudi a da nije sa nama provozao ni jedan metar. moj drugarski savet prvo se druzi,provozaj i oseti atmosferu MSC-a pa ces se i lakse uklopiti. Podrzavam u potpunosti ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 12, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bogami kolega bio sa nama Rade i to na Deda mrazovima, šteta što nisi bio da ti , Culle i Rade merite čiji je veći ... .............. mislim biceps Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 246 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da predjemo na lepse teme, Koji dan cemo na sajam? Najbolje bi bilo 23. (subota) ili jos bolje, kada verovatno vecini odgovara nedelja 24. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu verovatno I subotu I nedelju. Da utvrdim gradivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 907 Napisano Mart 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2090 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Данас ишао да преузмем скутер од мајстора,(о мајстору ћу у теми о њему).Преузео скутер и испробао уједно кишно одело.Одрадило посао а сутра правац СМ да средимо и остатак,па онда полако . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 12, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Idemoooo Braccccooooooooooo :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5392 Napisano Mart 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Braca's on the road again :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11691 Napisano Mart 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mačko ideš u SM, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 907 Napisano Mart 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2090 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Хвала другари на подршци Шта ћу кад ниси хтео да идемо заједно као спор сам за тебе и твој мултивар. Ал можда се врнемо заједно па ћеш да видиш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11691 Napisano Mart 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha zezaj zezaj, ja sam se opasno opametio posle ovog krljanja. Ima sporije od Zeke da vozim od sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 12, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Срећан повратак на писту Браћала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Mart 12, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citam ovaj komentar gore, i nemam reci... Zar na takav nacin rugati se jednom kolegi i padu sa motora? Pomorandza? Decko kako te nije sramota, svi grese! Pa cak i da se salis i zezas, glupa ti je fora! Razumem Alexantov odgovor, ali ovo je zaista lose... Kao motorista se gadim na takve glupe sale! Ne razumem kako uopste mislis decko da se vozis i druzis sa nama??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nije zlonamerno, ako ikom zelim lose nek se meni vrati ! Samo obozavam da se zezam i meni ne smeta kad me neko zeza Alex mislio sam da se neces ljutiti danas kad smo se culi zezali smo se za to a i mi srbi smo valjda takvi da kad prodje opasnost posle se o tome zbija sala. Na kraj pameti mi nije da te uvredim ili povredim. Izvini stvarno!!! Nisam takav covek da nekome zelim lose 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Alex moze da se ljuti,molim te izvini Aleks jos jednom stvarno mi nije bilo na kraj pameti da te uvredim vec da napravim salu od toga. Da se meni to desilo prvi bih pravio salu o tome. Tebi karlito nista nisam rekao i ne satanizuj jednu salu,mozda glupu al ljudi smo pa gresimo a isto tako sam se i izvinio. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I nebockam, nikog nisam, koliko znam nikog ovde nisam provocirao a i ako jesam ( ne namerno) neka mi oproste !!! Eto drugari pa tako hvala vam sto me iznapusavaste za zajebanciju... I jos me pita lik kako mislim da se vozikam sa vama pa vrlo lagano jer znam da bi za svakog od vas ovde u pola noci dosao gde treba! A to gde sam isao i da li sam gotivio ili ne nije istina jer i kad sam na kratko promenio motor rekao sam da bi sa vama uvek voleo na voznju. Izvinite jos jednom svi sto sam vas smarao ovde na forumu, necu vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 12, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan opusteno narode..... od svega je najvaznije da je Alex ok...koza zaraste, i sredi se....., motor ce se popraviti.... ja sam zaista Radetov post video kao jednu salu, i to na srpski nacin.... ebes sve, vazno je da se mi druzimo i da smo zivi i zdravi.......i da je djurin veliki, a bigijev mali, a da je pop nestao negde(moguce da je u rimu na konklavi)....a da se alexu i satelisu mrda(taj projektor). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Mart 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan al je vama dosadno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 907 Napisano Mart 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2090 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha zezaj zezaj, ja sam se opasno opametio posle ovog krljanja. Ima sporije od Zeke da vozim od sada. Зар је то могуће Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan samo malo smirite strasti,jeste malo skakljiva tema pad sa motora ali fala bogu da je lepo prosao u istom. mislim da nije bas ukusna sala ali ako je alex prihvatio neznam cemu problem. Carlito,druzice se on sa nama neboj se i verovatno cemo se svi saliti na slicne fore UZIVO jer su slova i tekstovi puni dvosmislenosti. tako da opusteno bre koji vam je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 12, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha zezaj zezaj, ja sam se opasno opametio posle ovog krljanja. Ima sporije od Zeke da vozim od sada. Зар је то могуће ja nigde ne zurim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...