Crni. 448 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan A stiglo i ovo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16170 Napisano Februar 6, 2013 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cika Crni sviDZaju mi se, bas su dobre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Februar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Црни, баш су добре .Колико парица? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 6, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ZELIM OVIM PUTEM DA SE ZAHVALIM CIKA CRNOM I NJEGOVOJ GOSPODJI SLAVICI NA LEPOM POKLONU KOJI JE BIO ZA MOJU ZENU SONJU !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Februar 6, 2013 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ja da se pohvalim.. Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Braca@ danas bio u Moto landu(kupio crash bar i filter vazduha za ovaj moj tenk) video iste 26000 din a ima i ovde http://www.ebay.de/i...#ht_1906wt_1263 Bigi@ nema na cemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Februar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čika Crni, a gde je pečat? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan kreće lepo vreme... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 7, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Čika Crni, a gde je pečat? 'bo te pecaat!!! tebe jos drma temperatura izgleda!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 7, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan kreće lepo vreme... :moto3: Da da da!!! Ja hteo danas da ga izvadim ali vididanas samo 5 stepeni!!! Ali za vikend mislim da ce biti maaaalo bolje moje misljenje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Februar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Bigi kažu stariji da ne valja da se vadi samo vikendom? Sent from Tadžikistan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Februar 7, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Bigi kažu stariji da ne valja da se vadi samo vikendom? Sent from Tadžikistan Потврђујем! Мислим, као старији. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 7, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem ovo za pecat ali kome treba evo ga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Pa postoji fora na youtubu , neki radnici u mom gradu strajkovali , a onda prisao cica i nesto slicno rekao , trenutno je to kao hit pod nazivom a gde je pecat. Nislije su cudo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Februar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije slično, nego baš to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 7, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije slično, nego baš to. Samo sam te cek'o!!! HAHHAHAHAHAHA E nek' si ti njemu objasnio!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ja se trudim da coveku dam odgovor a vi tako, stvarno niste O.K. A mozda je to zato sto nemam DVE voznje sa vama ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 7, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Rođeni, kako si krenuo nećeš ni imati .... Moj ti je drugarski savet da malo spustiš loptu i prestaneš da komentarišeš kao uvređena tinejdžerka, nas 95% se ovde lično poznaje , druži i takav vid konverzacije i komunikacije( čitaj zajebavanja na 100 načina u svakoj situaciji) nam je sasvim prirodan, ako ti ne paše ... Šta da ti kažem, pokušaj sa R-ašima 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan sad na prvom kanalu je bilo a gde je pecat, pokidao sam se ahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Februar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Rade ako budeš dobar u školici ove nedelje vodiću te za vikend kod štrumfova ! Sent from Tadžikistan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Februar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti kažem, pokušaj sa R-ašima Pope ljubim te u tu tvoju ćelu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Rade ako budeš dobar u školici ove nedelje vodiću te za vikend kod štrumfova ! Sent from Tadžikistan spreman a ako me slazes imaces posla sa Gargamelom :lol: I zato prestao sam cackat uho,grlo,nos da zajebavam profesore i u skoli hodam bos,pre i posle jela krenuo sam ruke prati a bez da me na to opominje Djuxyyyyyy aman ces uzvik na skuterima :lol: :lol: Sve u stihu sve u prozi sedi na MAXi pa se voziiiii :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi se vuk na motoru , kad naidje crvenkapa i poce vikati: -Vuce,vuce...... Tad ce vuk: - Ma kur*c vuce,vidis da trokira!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Rođeni, kako si krenuo nećeš ni imati .... Moj ti je drugarski savet da malo spustiš loptu i prestaneš da komentarišeš kao uvređena tinejdžerka, nas 95% se ovde lično poznaje , druži i takav vid konverzacije i komunikacije( čitaj zajebavanja na 100 načina u svakoj situaciji) nam je sasvim prirodan, ako ti ne paše ... Šta da ti kažem, pokušaj sa R-ašima Druze hvala ti na objasnjenju , kao prvo mozda sam se i ja zajebavao, kao drugo to sto se poznajete je lepo a ja ne znam kako sam to ja krenuo i zbog cega te iritira moj komentar , apsolutno nije imao svrhu bilo koga da iritira, samo sam iskoristio ONU konverzaciju i sada je to pomenuto u totalnoj zajebanciji. Ne moras da gledas iz negativnog konteksta , nema potrebe za tim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 7, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga opet se vredja tinejdzerka!!! Brate,zemljace ili kako vec da te nazovem malo si se kochoperio i sad si svima upao u oci i jako su nadrazeni kad si ti u pitanju!!! Tako da malo se uzdrzi od komentara i ne upadaj u interne sale,jer si smesan,a ne znas o cemu je rec!!! Ja cak vidim da ti i ne kapiras gde gresis u komunikaciji sa nama... Sve u svemu mi bi jako voleli jos jednog clana da se vozi sa nama ali mora da bude malo prizemniji!!! Uostalom kakvi smo i svi mi!!! MAXI Pozdrav !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...