BigRider 1659 Napisano Decembar 31, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan takodje se pridruzujem cestitkama svima nama... Da budemo zdravi veseli i slozni!!! da smo zivi i zdravi i da nam stoje pravi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Decembar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan zivi zdravi bili MAXI drugari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sve najbolje drugari,neka vam se sve zelje ostvare u ovoj novoj... a zajednicki kilometri neka se uvecaju bar 30% u odnosu na proslu godinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 1, 2013 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno vam bilo Novo leto skuteraši I da konačno dođete do pravih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Januar 1, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Želim da vas dobro služe motori, da na njima provedete veći deo nove godine, da imate više posla nego vremena....... Srecna Nova godina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Januar 1, 2013 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Srecnu i uspesnu Novu godinu MAXI ekipi zele Sasha i Vesna. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 1, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje u novoj godini prijatelji. Voli vas vaš skuter deka . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 1, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan A ja tebi zelim svaku srecu, i da pored Zundapp-a konacno kupis skuter da se vozis SVAKI dan a ne samo nedeljom po suncanom danu, kao svaki ponosni vlasnik oldtimer-a Srećno vam bilo Novo leto skuteraši I da konačno dođete do pravih motora 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Januar 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova godinu puno srece bezbednih kilometara I ljubavi of rohirima I snake. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Januar 1, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova drugari nek vam se sve zelje ostvare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan maxi drugari sve najbolje.. pa da se ove godine malo vise druzimo i uvecamo )) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Srecna novo godina ,da smo zivi i zdravi i da predjemo jos dosta sigurnih km zajedno u 2013 ..... sve naj naj naj i da vam se sve lepe zelje ostvare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sve najlepse u novoj 2013 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Januar 1, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Srecna Nova Godina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano Januar 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan pridruzujem se cestitkama i ja...srecna nova godina, sve najbolje i mnogo sigurnih kilometara u 2013... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 1, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E pa moram da vam se pohvalim dolaskom na deda mrazeve upoznao sam neke fantasticne maxi drugare ovako mislim vrlo specificne Neko mi je na forumu ranije rekao upoznaces nas al nemoj posle da se zalis e pa mogu vam reci da se ponosim. Taj dan sam uz njih proveo tako da sam se smejao kao nikad Gospode koji kapacitet izvala,prozivka.. Strumfova I Na kraju delio kobasicu sa njima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 1, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan drugari, pre svega zdravlje da vas sluzi, da se druzimo sto vise, da predjemo sto vise lepih kilometara, da obidjemo neka lepa mesta i da nam se druzina uveca...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 2, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan A ja tebi zelim svaku srecu, i da pored Zundapp-a konacno kupis skuter da se vozis SVAKI dan a ne samo nedeljom po suncanom danu, kao svaki ponosni vlasnik oldtimer-a Srećno vam bilo Novo leto skuteraši I da konačno dođete do pravih motora hahaha E nek si mu reko pižone majstore 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 2, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorili na bum da provozamo Fanky i ja, pokupili Kuleta i malo djirali po gradu... neplanirano potpuno, a i ispalo ok skroz obzirom na zimocu i na ozbiljnost organizacije danasnje kratke voznje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 2, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorili na bum da provozamo Fanky i ja, pokupili Kuleta i malo djirali po gradu... neplanirano potpuno, a i ispalo ok skroz obzirom na zimocu i na ozbiljnost organizacije danasnje kratke voznje Zovite i meneeeee sledeci put stalno sam motorom po gradu 0603737358 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 2, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan a i da se druuuzimooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 2, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Druze, potpuno neplanirano... ja i Fanky smo blizu, a Kule nam je usput... obicno javimo kome stignemo, ili postavimo na forum. Dogovorili za 2 minuta, ja namontirao ogledala i kreci, kratak je dan u Januaru!!!!Jbg-a Dogovorili na bum da provozamo Fanky i ja, pokupili Kuleta i malo djirali po gradu... neplanirano potpuno, a i ispalo ok skroz obzirom na zimocu i na ozbiljnost organizacije danasnje kratke voznje Zovite i meneeeee sledeci put stalno sam motorom po gradu 0603737358 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 2, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Memorisan br Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 3, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan drugari prodajem moj skuter moram jaci naci. ako cujete da neko hoce eto 750 eur a i nije fix. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 3, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan drugari prodajem moj skuter moram jaci naci. ako cujete da neko hoce eto 750 eur a i nije fix. Culle, gde je Culle di se sakriJo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...