BigRider 1659 Napisano Decembar 30, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan PST Ajd' sad TISINA i razlaz SVI da vas ne bih POJEO!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Decembar 30, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan PST Ajd' sad TISINA i razlaz SVI da vas ne bih POJEO!!! hahahahahahah Masino!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11575 Napisano Decembar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan U Garazi mi kazu da verovatno ima u Guevari ali da oni rade do 15h, uspem da stignem u 14:57h, kupim neki LANDPORT (4.700din) akumulator za koji nikada pre nisam cuo - ali nije moglo da se bira, Yuase nigde nema. Po treci put povratak u Garazu - ali oni zatvorili. Taj kamulator sam ja hteo da uzNem....ali kako ne pasuje? Imam YUASA ali je gotov..... Taj LandPort pasuje, imas ga u Guevari po toj ceni od 4.700 din sa citavih 6 meseci garancije, pretrgli se do mojega - ali sta je tu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11575 Napisano Decembar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa narode, gde cete za Novu Godinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 30, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kuci sa devojkom mmm bice vrlo zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 30, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas isao skuterom u Asanju 40km od Beograda od Zeleznika 50 km, nema predaje kad sam isao bilo lepo vreme a kad sam se vracao oko 21h koja zimoca Al krmacica samo grokce i polako 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas isao skuterom u Asanju 40km od Beograda od Zeleznika 50 km, nema predaje kad sam isao bilo lepo vreme a kad sam se vracao oko 21h koja zimoca Al krmacica samo grokce i polako Boj ne bije svetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka! Svaka cast za nocnu voznju po ovoj zimoci :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Decembar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Posto ce me veceras verovatno svi pri izlasku iz kafane gaziti po rukama i necu biti u stanju da vam pisem, da sada iskoristim priliku i svima pozelim sve najbolje u sledecoj godini.. Da budemo zivi, zdravi i mnogo lepih kilometara proputujemo.. Maxi pozdrav iz Budve 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Decembar 31, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto ,tebi i tvojim Maxi Scooter-asima cestitam Novu 2013g.Od srca Seba. www.crashbars.rs. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna vam svima nova godina, i da u njoj sto vise uzivate na dva tocka ps: pozelite meni da u novoj godini nadjem dobar AA500cc , i naravno jeftin 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bagro, da je Vama, meni jako dragim ljudima Srecna Nova Godina, da ostanemo jedinstveni, posebni i slozni, da drum delimo jos bezbroj sigurnih kilometara, da pazimo jedni na druge, da se ispomazemo, da zajedno vikende provodimo dva tocka . . . da ste mi srecni i zdravi i da vam motori veliki porasli Sto isto zelim i celoj BJB Zajednici 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Decembar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari i sabraćo, neka Vam se sve želje ispune u 2013. godini i da naumite što ostvarite! Da ste mi živi i zdravi i da se toliko navozamo sledeće godine da dojadimo jedni drugima! Ponavljam ovu foto čestitku od lani jer prosto bolja još nije izmišljena. Evo i vatrometa... a evo i elana za dogodine, da nam svi pejzaži budu ovako bogati. SREĆNA VAM NOVA 2013. GODINA!!! MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Decembar 31, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Iju direktore nećemo se ljutiti zbog sličica naopako .....srećna nova godina svima i vidimo se na drumovima u 2013 toj ...veliki pozdrav za MSC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 31, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji, pre svega, prijatelji od srca Vam želimo da vam sve od ruke ide , da ničeg ne fali i da svega pretekne ..... Srećna ova nova Popovići 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Decembar 31, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova 2013 svima Vama, puno puno puno zdravlja, para i veselja.... ZIVELIIIIIIIIiiiiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 31, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova godina svima vama i vasim porodicama da u zdravlju provedete sve sledece godine uz svoje bliznje i zdravo da vozite motore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Decembar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Sve najlepse drugari, pa da se sledece godine vozimo i druzimo jos vise nego ove... :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vam samo zelim jos vise zajednickih voznji, jos bezbednije kilometre i puno zdravlja u novoj! Pozdrav prijatelji! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Decembar 31, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Придружујем се честиткама и лепим жељама. Нека нам буде боље и нека останемо сложни и добронамерни, какви смо били и до сад. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Decembar 31, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Bratijo, srecna nova vasim porodicama i vama i sve najbolje u novoj godini, POZDRAV!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da opletem po čestitkama... Pošto ste svi sve najlepše što nam treba poželeli jedni drugima, ja nam želim svima u novoj 2013-toj bar jednu scooter devojku... Jedini smo bre bez ženskog čeljadeta na vascijelom forumu kukala nam majka ... Sve najbolje drugari 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Decembar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan J.bo ih engleski, da ih j.bo, da je po Vuku, bilo bi ih bar još 3 kom. više. Maxi bandi, da u sledećoj budemo još "ludji" nego što smo, i da nas zdravlje posluži, a sve ostalo će već doći. SREĆNA VAM NOVA ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan To bre Đurkane , pa to nam treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, sve najbojle u Novoj Godini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 31, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Maxi skuter bagro :D ,da dupliramo kilometre u sledecoj godini,da se druzimo jos vise i jos bolje (ako je to postoji ) i da budemo jos srećniji i lepši (ako je to moguće ) .Uzdravlje !!!!!!! :D Promenio Januar 1, 2013 član Culle 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...