MaRRe 986 Napisano Septembar 13, 2012 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Alex..ja ako te vidim podlecem pod tockove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Septembar 13, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga videh pre neki dan na Adi, masem, skacem, zvizdim ( bio sam na bajsu ), Alex samo turira ma ni da trepne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 13, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A BRE LJUDI MA MI SMO NJEMU PREVISE NISKO ON OD OBLAKA NE VIDI NISTA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11601 Napisano Septembar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan He, he, i ja sam juče bio na trotoaru pa me nisi registrovao! Ali zato smo se mi ostali siti namahali... Znam, ja nisam registrovao ali mi devojka rece posto ste se izmahali medjusobno. Čovek vozi najbolji skuter u gradu....ne vidi ...ne cuje Najbolji bre, bez ulaganja! Alex..ja ako te vidim podlecem pod tockove Marre, tebe vidjam po gradu ali si toliko brz da ne mogu da te stignem da ti se javim. Ja ga videh pre neki dan na Adi, masem, skacem, zvizdim ( bio sam na bajsu ), Alex samo turira ma ni da trepne Hahaha, moguce, na Adi pogotovo ne gledam face i ne registrujem nista, samo gledam da nekoga ne pokupim, iako sporo uvek idem, ljudi ne gledaju i pravo na mene - e onda moram da turiram pomalo. Izvin'te ljudi, stvarno ne obracam paznju ni na koga, sve dok ne vozite nesto na dva tocka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Septembar 13, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan He, he, i ja sam juče bio na trotoaru pa me nisi registrovao! Ali zato smo se mi ostali siti namahali... Znam, ja nisam registrovao ali mi devojka rece posto ste se izmahali medjusobno. Čovek vozi najbolji skuter u gradu....ne vidi ...ne cuje Najbolji bre, bez ulaganja! Alex..ja ako te vidim podlecem pod tockove Marre, tebe vidjam po gradu ali si toliko brz da ne mogu da te stignem da ti se javim. Ja ga videh pre neki dan na Adi, masem, skacem, zvizdim ( bio sam na bajsu ), Alex samo turira ma ni da trepne Hahaha, moguce, na Adi pogotovo ne gledam face i ne registrujem nista, samo gledam da nekoga ne pokupim, iako sporo uvek idem, ljudi ne gledaju i pravo na mene - e onda moram da turiram pomalo. Izvin'te ljudi, stvarno ne obracam paznju ni na koga, sve dok ne vozite nesto na dva tocka. Od izvini nemamo nista , gajba rogonje bi dobro dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 13, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan He, he, i ja sam juče bio na trotoaru pa me nisi registrovao! Ali zato smo se mi ostali siti namahali... Znam, ja nisam registrovao ali mi devojka rece posto ste se izmahali medjusobno. Čovek vozi najbolji skuter u gradu....ne vidi ...ne cuje Najbolji bre, bez ulaganja! Alex..ja ako te vidim podlecem pod tockove Marre, tebe vidjam po gradu ali si toliko brz da ne mogu da te stignem da ti se javim. Ja ga videh pre neki dan na Adi, masem, skacem, zvizdim ( bio sam na bajsu ), Alex samo turira ma ni da trepne Hahaha, moguce, na Adi pogotovo ne gledam face i ne registrujem nista, samo gledam da nekoga ne pokupim, iako sporo uvek idem, ljudi ne gledaju i pravo na mene - e onda moram da turiram pomalo. Izvin'te ljudi, stvarno ne obracam paznju ni na koga, sve dok ne vozite nesto na dva tocka. Samo se ti zajebavaj.....sledovaće kletva sa dvanaestomesečnom pretplatom na pružne prelaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Septembar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ala se iscitiraste, za sve pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11601 Napisano Septembar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To oni mene citiraju, plagijatori jedni!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale kum 0 Napisano Septembar 14, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-Max 250 Prijavi odgovor kao problematičan Narode, da li zna neko gde mogu da nađem sledeće: klip 47 mm, bolcna 12 mm, rastojanje od bolcne do čela klipa 19mm Treba mom mlađem bratu za neki Pežoov skuter na kome je urađen kit od 80cm3. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Septembar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovde http://shop.motobike.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Septembar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan that's the spirit!!! http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=zWY67PRLGSA 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 14, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim i da potvrdim da su sve dobre ribe još uvek na moru Cudan ti je ukus Djuksi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Septembar 14, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @bugiman pa gde nadje ovog malog paklenog, klinac je car Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Septembar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene da se javim.. Od posla ne stizem ni da spavam a kamoli ovde da vidim sta ima.. Nazalost ono sto je nas vodja rekao je istina.. Moram za sad da se odreknem Xcitinga iako me dusa boli.. Vecina zna sta sam na njemu uradio i u kakvom je stanju.. ali ce se neko ko ga kupi slatko navozati kad vec ja nisam.. @Big Rider - cena Xcitinga je 2700e, ako je drugaru interesantno neka se javi ili me ti kontaktiraj na PP. @SuperPOP MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Septembar 14, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan to je jedan od najlepsih skutera u nasem klubu..pri cemu svi znamo da je Šipi lud za sredjivanje istog, tako da znam da je savrsen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11601 Napisano Septembar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste stvarno mnogo lep, meni se generalno Xciting uopste ne svidja, ali ovaj primerak, u toj boji, mi je stvarno mnogo lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Septembar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan @bugiman pa gde nadje ovog malog paklenog, klinac je car nemam pojma slucajno sam pustio clip....mali je legenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 14, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma slucajno sam pustio clip....mali je legenda neverovatan je...gledao još ranije taj snimak s kumom...smejali smo se do suza!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Septembar 15, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Little Night Cold Drive Dorcol menhetn kad tamo dugonoogi seta "kucu" ( kolku glavu ima ) Kosutnjak ne moze Culle bez McDonaldsa nikako 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11601 Napisano Septembar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima veliku glavu, dugonogi ili kuca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 15, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prenesem utiske sa moto gulasijade iako nisam probao gulas!!! Druzenje je bilo fantasticno ovi iz transalp sekte su ludi skoro kao i mi msc!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 15, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege kao što ste svi primetili ... Zaladnelo je , mislim da je krajnje vreme došlo da se provozamo malo ili da sačemo da još malo ZaguDi ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11601 Napisano Septembar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, nasem NeCi-ju rodjendan, rodjendan, rodjedan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Septembar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Opa NeCke da si nam živ i zdrav i neka ti se sve želje ostvare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Septembar 16, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, nasem NeCi-ju rodjendan, rodjendan, rodjedan!!! ... ziveo, ziveo i srecan nam biooooo ziveo, ziveooo i srecan nam bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...