alexanto 5058 Napisano Avgust 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama deluje više nego pristojno. Koliko se sećam Atlantic 500 classic se pravio u nebo plavoj, teget, crvenoj, crnoj, trula višnja, srebrno sivoj i tamno sivoj boji... Beli su počeli da se prave tek sa pojavom modela 500 Sprint... Opet i ako je farban, ne mora da znači da nije kvalitetna jedinka, samo da nije bio ukršen pa ispravljan... Vidim u ponudi da su mu i ostali skuteri dosta povoljni. Čovek je uvoznik očigledno, moguće da radi sa malom maržom zbog bržeg obrta. Jbg tuga je svuda za lovu, svi nude samo trange - frange a para na kašikicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 12, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ko od vas u Suboticu. Ima onaj neki sto prodaje skutere, pa bih da mi neko baci pogled na jedan atlantic. Nekako mi nerealno jeftin. Ulaganja tipa gume, plocice, ulje i filteri me ne zanimaju. Samo da nije onako neka lomotina. Malo bih se vratio u maxi ekipu http://www.polovniau...a_atlantic_500/ Eve odmah ce ti kazem!!! Moj drugar je prosle nedelje bio kod njega i kupio je takav isti samo sivi !!! Taj je Farban i zamenjen mu je sat cela tabla!!! Solidan je kaze drugar za te pare pogotovo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Avgust 12, 2012 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam odmah da je farban, ali ja se ne opterecujem sa tim. Samo da nije kriv, farbu i onako prilagodis svom ukusu kad ti se prohte. Cena je takva da ima lufta da se komplet pretrese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 13, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Eto dodje i taj dan da i ja padnem malo sa motora poale dugih 6 godina i to tak glupo(pa svi padovi su glupi) skoro stao i bio klizav asfalt od pitaj qrca cega i na levu str kao i nas Alexa!!! Motor malo izgreban samo ali nistsa posebno ja sa par oderotina i nabijenim levim ramenom(nadam se da nije nista slomljeno posto sam sam sebi uradio pregled msm ipak sam ja neki fizioterapeut) malo je poplaelo i boli malo ali imamsve pokrete i ...ma proci ce!!! Eto toliko!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Avgust 13, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Eto baksuza:-)) ...cudo je taj Atlantic....daj te plastike da sredimo dok sam u formi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Avgust 13, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eto dodje i taj dan da i ja padnem malo sa motora poale dugih 6 godina i to tak glupo(pa svi padovi su glupi) skoro stao i bio klizav asfalt od pitaj qrca cega i na levu str kao i nas Alexa!!! Motor malo izgreban samo ali nistsa posebno ja sa par oderotina i nabijenim levim ramenom(nadam se da nije nista slomljeno posto sam sam sebi uradio pregled msm ipak sam ja neki fizioterapeut) malo je poplaelo i boli malo ali imamsve pokrete i ...ma proci ce!!! Eto toliko!!! Ti malo ugruvan, motor malo ogreban.... dobro je sad da nadjes plavusu za previjanje oderotina, crnku za masazu ramena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Avgust 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako ko stavi sportski izduv na Atlantica - opamprči na livadu. Dobro je da nisi povređen a sokoćalo će se srediti i biće lepši nego što je bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 13, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @satelisPlavusu vec imam a sad za crnku cu se snadjem vec nekako!!! @borisa Necu nista da popravljam ne pada mi napamet!!! Par ogrebotina nista strasno!!! @alexanto Bem ti izduv sav sam srecan sto ga nisam sjebo!!!Ali ima nesto u tome sto padne svako kad stavi izduv??? MISLITE O TOME!!! Mada rame me boli i to pri odredjenim pokretima !!! Ipak cu ujutru kad odem na posao da odem kod nekog ortopeda da me pogleda i da snimim RTG za svaki slucaj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 13, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A EVO I PAR SLIKA DANASNJEG NEMILOG DOGADJAJA!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11599 Napisano Avgust 13, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike, da se tesim A ti, tebi nista ne fali, imas prirodan air bag Salim se, dobro si prosao, mada mi nije jasno kako si se nasadio na rame..ja sam pao direkt na dupe Edit: Preduhutrio si me sa slikama, nego ona crna plastika ti je pukla na potpuno istom mestu kao i meni, s tim sto je meni pukla i lajsna Promenio Avgust 13, 2012 član AlexaBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 13, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan NEVEROVATNO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Avgust 13, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ...samo nek' si ti OK :zdravo: ,a ja ziv ne diram izduv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Avgust 13, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja daj da krpimo dok je vruce....Atlantic pada samo na levu stranu:-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Avgust 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...može i na desnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 13, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan hehehe svestran je to motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Avgust 13, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Direktor sme i na desnu da zalegne....pu pu ne ponovilo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Avgust 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Samo da tebi bude sve ok a motorce ce da se vozi i takvo pa na zimu sredjivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Avgust 15, 2012 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Vas dvojica ste imali izgleda iste rane na skuterima... bitno je da ste vas dvojica o.k. a motori se uvek srede... Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 17, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan e bigi pa ne mogu da verujem da si opleo po asfaltu...sitne su to ogrebotine i sredićeš ti to, ili ni nećeš...nego samo da nije ozbiljnija povreda...!!! Mora biti da si se sav zaneo od grmljavine auspuha pa ne gledaš di teraš..?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 17, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan e bigi pa ne mogu da verujem da si opleo po asfaltu...sitne su to ogrebotine i sredićeš ti to, ili ni nećeš...nego samo da nije ozbiljnija povreda...!!! Mora biti da si se sav zaneo od grmljavine auspuha pa ne gledaš di teraš..?! Zezaj ti zezaj... ma dobro sam!!! Mako rame boli ali proci ce!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Avgust 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Zeko jesi li stucao sinoc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Avgust 18, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Beeeerrrrr fest sa koLezi Fanky 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Avgust 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dare u dilemi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Avgust 18, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dare u dilemi Zato cu onda'k ispraviti situaciju veceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan da li je pored ovog bugija ispod bilborda bio i moj silkan??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...