Šipi 222 Napisano Jul 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan bilo na vodi ili tlu....skuter je uvek tu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jul 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja ne znam sta je ovo,cini mi se da moj motor trosi malo vise goriva 7,2l na 100km Pri kojoj brzini ti je trošio toliko ? Gradska vožnja, ili otvoren put ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 29, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja ne znam sta je ovo,cini mi se da moj motor trosi malo vise goriva 7,2l na 100km Pri kojoj brzini ti je trošio toliko ? Gradska vožnja, ili otvoren put ? sve da je išao i 150kmh non-stop, to je previše.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 29, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Taj klimko 500 trosi lagano 7 lit po Bg-u...pricao sam sa covekom koji ga vozi jedno vec 3 sezone.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E pa red bi bio i ja da se javim. Borisa mi je organizovao majstore, i hvala mu mnogo na tome! Juce sam ostavio Atlantica u Sremskoj Mitrovici, kod majstora, pa sad cekam rezultat..trebalo bi da bude gotovo za desetak dana..ali neka, kad bude - bice, samo da bude kao pre. Na moje jos vece iznenadjenje nasao sam ORIGINAL retrovizore, doduse polovne za 30evra (oba), i cekam da mi ih covek donese, sa njegovog Altantica su..zasto ih prodaje, nisam ni pitao. Uglavnom sve kockice ce se sklopiti, nadam se, sto pre! Javljam se kad preuzmem AA..tada kad vec bude gotov, da ne baksuziram sa terminima. Nego, javno se zahvaljujem svim kolegama koje su se interesovale za moje i stanje Atlantica, sto preko foruma, sto preko poruka, sto pozivima, sto licno. :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Taj klimko 500 trosi lagano 7 lit po Bg-u...pricao sam sa covekom koji ga vozi jedno vec 3 sezone.. Verovatno karburator nije naštelovan, odnosno raštelovan je!! Ja sam vozio Xciting 500 (2009.god karburator) dve sezone, i trošio mi je na auto putu pri konstantnih 120 km/h nešto ispod 5 lit! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto kalpak 4 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 55 postova Lokacija: vrbas Motocikl: AA 500 Prijavi odgovor kao problematičan E pa red bi bio i ja da se javim. Borisa mi je organizovao majstore, i hvala mu mnogo na tome! Juce sam ostavio Atlantica u Sremskoj Mitrovici, kod majstora, pa sad cekam rezultat..trebalo bi da bude gotovo za desetak dana..ali neka, kad bude - bice, samo da bude kao pre. Na moje jos vece iznenadjenje nasao sam ORIGINAL retrovizore, doduse polovne za 30evra (oba), i cekam da mi ih covek donese, sa njegovog Altantica su..zasto ih prodaje, nisam ni pitao. Uglavnom sve kockice ce se sklopiti, nadam se, sto pre! Javljam se kad preuzmem AA..tada kad vec bude gotov, da ne baksuziram sa terminima. Nego, javno se zahvaljujem svim kolegama koje su se interesovale za moje i stanje Atlantica, sto preko foruma, sto preko poruka, sto pozivima, sto licno. :) NISAM SMEO DA SLJEM MEDOVAČU !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Jul 29, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan Taj klimko 500 trosi lagano 7 lit po Bg-u...pricao sam sa covekom koji ga vozi jedno vec 3 sezone.. Verovatno karburator nije naštelovan, odnosno raštelovan je!! Ja sam vozio Xciting 500 (2009.god karburator) dve sezone, i trošio mi je na auto putu pri konstantnih 120 km/h nešto ispod 5 lit! atlantic 500 tu bije jedno 3,5 a mozda i manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha..nisam pio medovacu danima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa vazno da tebi nije nista a skuter ces da doteras da bude lepsi i stariji nego sto je bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan meni x9 kombinovana voznja trosi 3.4L, ja prezadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Taj klimko 500 trosi lagano 7 lit po Bg-u...pricao sam sa covekom koji ga vozi jedno vec 3 sezone.. Verovatno karburator nije naštelovan, odnosno raštelovan je!! Ja sam vozio Xciting 500 (2009.god karburator) dve sezone, i trošio mi je na auto putu pri konstantnih 120 km/h nešto ispod 5 lit! atlantic 500 tu bije jedno 3,5 a mozda i manje Pa zato mi i jeste malo cudno mislim znam i sam da je motor 500 i da je to mozda normalna potrosnja,ali citajuci ovde videh da nikome ne trosi toliko motor! Sto kaze kolega Corta mislim da je do karba jer sam danas bio na nekoj voznji i oseca se benzin bas mislim da je tu neki problem posto navodno kad je bio na servisu majsor je nesto menjao kao nije bilo dobro!provericu jos to,ako nista pici plincuga u njega opusteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 29, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan meni kad ga ganjam potroši oko 4.5lit a opuštencija vožnja ravno 4! Nešto tu kod tebe ne štima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Skuter vredi za sve pare,3 soma nabavke stalo u njih bez da se gura . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Jul 29, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Skuter vredi za sve pare,3 soma nabavke stalo u njih bez da se gura . i prasence i prasence Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Big rider jesmo li se sreli danas u centru Indjije? Cini mi se da si bio u drustvu sa nekim ko vozi Nexus!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Taj klimko 500 trosi lagano 7 lit po Bg-u...pricao sam sa covekom koji ga vozi jedno vec 3 sezone.. Verovatno karburator nije naštelovan, odnosno raštelovan je!! Ja sam vozio Xciting 500 (2009.god karburator) dve sezone, i trošio mi je na auto putu pri konstantnih 120 km/h nešto ispod 5 lit! atlantic 500 tu bije jedno 3,5 a mozda i manje Koleza Brankoxm. na koliko se AA 500 vrti obrtaja na 120 km/h kad tako malo troši?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 29, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @beverly Da ja sam bio 2x u Indjiji danas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Taj klimko 500 trosi lagano 7 lit po Bg-u...pricao sam sa covekom koji ga vozi jedno vec 3 sezone.. Verovatno karburator nije naštelovan, odnosno raštelovan je!! Ja sam vozio Xciting 500 (2009.god karburator) dve sezone, i trošio mi je na auto putu pri konstantnih 120 km/h nešto ispod 5 lit! atlantic 500 tu bije jedno 3,5 a mozda i manje Koleza Brankoxm. na koliko se AA 500 vrti obrtaja na 120 km/h kad tako malo troši?? Moj AA na 120kmh vrti na oko 5200rpm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan OK, onda je i logično da manje troši! XC 500 (naštelovan) se vrti na tačno 6000 rpm na 120 km/h ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na 6500rpm idem 140kmh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 140 km/h sa XC 500 je tačno 7000 obrataja !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto dalje implicira da je AA daleko ekonomicniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jul 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 29, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel ces da kupis oba retrovizora.....??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...