Alexa90 11568 Napisano Jul 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Satelise, slican je zvuk kao kod tebe samo mnogo dublji, i..ma cuces nekom prilikom, posto sutra nazalost ne mogu sa vama. Motorche, isao bih ja zadnji ali ne mogu Zeki da otmem to mesto, nemam potrebne kvalifikacije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Jul 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari iz dalekog Vladivostoka. Alexa, jedva cekam da cujem zvuk uzivo, pa da opet vratim isti izduh na mog Atlantica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11568 Napisano Jul 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dadinho, promeni "lokaciju" Kad se vracas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Jul 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugarima sa Vrdnika od Maxi ekipe. 16 motora u koloni i lepo druženje. Upravo se pune stomaci pa na kupanjac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Jul 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Promenio.. Za dva meseca dolazim, pocetkom Septembra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Jul 9, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Citam "Crnu Hroniku" i ne verujem sta se desava, zlo i naopako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jul 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, sad sam otvorio, čitam i ne verujem. Sve horor priče, jedna za drugom :( Preporuka svim drugarima sa foruma - iz najbolje namere - prelistajte ovu sekciju i potsetite se koliko se lako strada. Vozite bezbedno i pametno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan ...nista specijalno nisam primetio sem da malo brze dostize maksimalnu brzinu (testirao u povratku na E-75), start je mnogo laksi, ne trese vise toliko. Sad nesto razmisljam, meni nesto struze, zveci, zvecka i sviruce u fabrickom topu a u voznji po FG sam na uzbrdicama bio daleko inefrioran u odnosu na sve ostale... I Scoot mi jako trese! Moguce je da se nesto tu 'uzhebalo', zapusilo ili otkacilo pa ne moze da dise punim plucima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Jul 10, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti al ne mora da znaci skines auspuh, dobro ga protreses i videces (citaj cuces) u kakvom je s'tanju, slican problem ima Fanky na Medi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 11, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan E sad malo cu da off-ujem ali moram ovo da podelim sa vama: moj Renault Megane Sedan 1.5dci/85ks je presao 1200km sa 55l goriva pri prosecnoj brzini od 100km/h,sto znaci da trosi 4,6l/100km... Nikad ga nisam vozio ovako lagano pa sam se iznenadio koliko mi para ostade koje su bile namenjene za gorivo!!! E a da ugradim ja taj motor u Atlantica taman staje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Jul 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da mi je znati kad si uspeo kolima da pređeš 1200km kad ne silaziš sa atlantika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 11, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan hahaha vozio zenu i decu na more... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jul 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E sad malo cu da off-ujem ali moram ovo da podelim sa vama: moj Renault Megane Sedan 1.5dci/85ks je presao 1200km sa 55l goriva pri prosecnoj brzini od 100km/h,sto znaci da trosi 4,6l/100km... Nikad ga nisam vozio ovako lagano pa sam se iznenadio koliko mi para ostade koje su bile namenjene za gorivo!!! E a da ugradim ja taj motor u Atlantica taman staje!!! Moj burazer vozi isti agregat, samo karavan verziju, uvek se čudim kako malo troši. Odličan auto za tu lovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Jul 11, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ...jes,dok ne okruni pumpu i shebe injektore(daleko bilo),pa ode hiljadarka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 11, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ...jes,dok ne okruni pumpu i shebe injektore(daleko bilo),pa ode hiljadarka... PU PU PU DALEKO BILO!!! Pomeri se s mesta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ...jes,dok ne okruni pumpu i shebe injektore(daleko bilo),pa ode hiljadarka... PU PU PU DALEKO BILO!!! Pomeri se s mesta!!! posle nekih nemilih dogadjaja sa francuskim vozilima u buducnosti mogu samo da kupim francusku sobaricu .....a auto uvek nemacki ili japanski .....:zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Jul 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ... mislim da je isključivo japanski u igri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 11, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Dobitna kombinacija Japanski motor,Nemacki autonego ode ja da doteram moju zverku,trebao sam u petak i taman mislio da organizujem nesto kao kad se islo po Zekin u Vrsac kad ispade da moram sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Jul 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šta? Šta? Šta? :hej: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jul 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan leo vince izbacio novi model auspuha.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ih pa ne može Čika Crni bez CBR-a ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 11, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari stigoh oko 20-30 opeglah 55 km sa masinom do Beograda,i to bez tablica(pa kad je mogao sin Djuxi 450 km neregistrovan mogu ija 55 km bez tablice hahhaha)posto je svajcarac ,uvezen,ocarinjen itd sad ce ide pravo na moje ime i bg table....Sin je bio dobar prolazimo pored pandura na motoru prica tip sa nekim kako snimio mene gleda me ja reko sad kad vidi bez tablica odma ce da me pojuri,medjutim posto je i Pedja snimio situaciju a bio iza mene sa audijem dao mu odma levi mig kao obilazi me medjutim samo mi pokrio zadnji kraj dok ne prodjosmo pandura i vratio se posle nazad iza...hahahahah tatin sin...evo jedna slicka ko provali koji je motor od MSC-a ima pice na sledecoj voznji 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Jul 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan lici mi na v strom...prelep motor, video jedan na moto skupu u sokobanji i odusevio se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jul 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari stigoh oko 20-30 opeglah 55 km sa masinom do Beograda,i to bez tablica(pa kad je mogao sin Djuxi 450 km neregistrovan mogu ija 55 km bez tablice hahhaha)posto je svajcarac ,uvezen,ocarinjen itd sad ce ide pravo na moje ime i bg table....Sin je bio dobar prolazimo pored pandura na motoru prica tip sa nekim kako snimio mene gleda me ja reko sad kad vidi bez tablica odma ce da me pojuri,medjutim posto je i Pedja snimio situaciju a bio iza mene sa audijem dao mu odma levi mig kao obilazi me medjutim samo mi pokrio zadnji kraj dok ne prodjosmo pandura i vratio se posle nazad iza...hahahahah tatin sin...evo jedna slicka ko provali koji je motor od MSC-a ima pice na sledecoj voznji ja mislim da je Varadero 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 11, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan crni, ne znam zasto al` meni lici na Kaponorda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...