Djuxy 1752 Napisano Jun 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan jel neko ima iskustva sa narucivanjem delova sa ovog sajta. posto me muce prednji stapovi razmisljam se da porucim pa me interesuje da li neko ima neke informacije. http://skuterdelovi....viljuske&page=6 Ja naručio deo...stigao kad je rečeno lepo upakovan i označen....Meni deluju kao korektni i poslovni...Lik koji šalje je daleko od rečitog preko mejla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15569 Napisano Jun 8, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja malo da se pohvalim.. Cucete i videti u nedelju.. Tooooo koleziiiii lepo izgleda nema sta, AlexBGD ako ne stavis Racu na AA nista nisi uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15569 Napisano Jun 8, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi mala pomoc tj vise komsiji nego meni. Imam drugara iz pelena sto bi se reklo i odlucio je da se pridruzi Maxi bandi ali nema skuter, pazario bi u vrednosti oko 1500,1600e agregat 200/250ccm, ako ima neko neku preporuku bilo bi od pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi mala pomoc tj vise komsiji nego meni. Imam drugara iz pelena sto bi se reklo i odlucio je da se pridruzi Maxi bandi ali nema skuter, pazario bi u vrednosti oko 1500,1600e agregat 200/250ccm, ako ima neko neku preporuku bilo bi od pomoci. Malaguti Madison RS250, X9 250 ili Xciting 250. Otvorite oglase, pare u dzep i put pod noge.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano Jun 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja malo da se pohvalim.. Cucete i videti u nedelju.. Tooooo koleziiiii lepo izgleda nema sta, AlexBGD ako ne stavis Racu na AA nista nisi uradio Evo citam i razmisljam, Robert kazu da ne radi trenutno? Kakav je Dragon, da idem tamo? Ovaj moj auspuh je kao serpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi mala pomoc tj vise komsiji nego meni. Imam drugara iz pelena sto bi se reklo i odlucio je da se pridruzi Maxi bandi ali nema skuter, pazario bi u vrednosti oko 1500,1600e agregat 200/250ccm, ako ima neko neku preporuku bilo bi od pomoci. Nemojte dalje da trazite. OVO je motor o kome ne treba da se razmislja. Vrlo malo ulaganje u sminku i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15569 Napisano Jun 9, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi mala pomoc tj vise komsiji nego meni. Imam drugara iz pelena sto bi se reklo i odlucio je da se pridruzi Maxi bandi ali nema skuter, pazario bi u vrednosti oko 1500,1600e agregat 200/250ccm, ako ima neko neku preporuku bilo bi od pomoci. Nemojte dalje da trazite. OVO je motor o kome ne treba da se razmislja. Vrlo malo ulaganje u sminku i to je to. dobar dobar juce smo gledali X9 evolution 2003 ....extra, super, ide ko blesav, prav ko strela bla bla bla (reci prodavca) ja reko daj da probam i krenem da ga skinem sa stendera kad ono kao da je zakovan za beton ( kriv stender samo tako ali i to negira prodavac, kaze znas mnogo je on tezak 250ccm aahhhaaa da ) ali nema veze idemo dalje, da bi isao pravo volan moras drzati u desno, pri brzini od 60km/h krece sav da se trese, kocnice skripe, curi ulje na glavi,cilindru iliti raspao se na sve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za preporuku, momci! Moj X9 nije bez mane, ali je zdrav komad, koga zanimaju informacije iz druge ruke može da se čuje sa Kostom jer ga kod njega servisiram. Imao sam problem sa hladnim startom, što nije ni čudno - Kosta je izvadio vodu i štroku iz karburatora. Tu sam ja kriv jer sipam redovno evro bmb na Jugopetrolu na Autokomandi, a nisam znao da nikada ne čiste rezervoare Al dobro, živ čovek se uči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jun 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko od drugara iz MSC resi da navrati u indjiju petak ili subotu 15-16 moto skup javite se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jun 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o Modeka tekstilnim jaknama i da li biste imali da preporučite neki model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 12, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ako neko od drugara iz MSC resi da navrati u indjiju petak ili subotu 15-16 moto skup javite se 99% cu da dodjem ja!!! Javim se jos!!! MAXI pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jun 12, 2012 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooo drugari ja sam prso...nesto sam se zapalio za Gileru GP800...potrosnja od 5-6lit. delovi i odrzavanje kao za beverly500...ali zato cena 6000e polovan...nesto sam u gadnom tripu da dignem kredu i uzmem azdahu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jun 12, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan 6000 .... kukuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 12, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan marre, ako on trosi 5-6 litara, ja sam onda ne zeka vec meda.....pre ce biti da trosi 8-9...... dodji sutra na ushce, da popijemo sokic, i da ti izbijem to iz glave.... PS i ja sam razmisljao na isti nacin o hondi integri, pa sam rekao sebi.....: e moj miljane, koji ce ti to k....c, kad nemas garazu,kad ga vozis 90% kuca-posao-kuca-posao,kad moras da ga vozis u ovlashceni servis na dranje,i kad koferi sa nosacima kostaju oko 1000e.....odma sam sebi to izbio iz glave....... ali burgman 650 mi je lepa solucija, posto trosi 6-7 lit, a to dodje isto ko moja aprilija..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooo drugari ja sam prso... Ti si prso kad si uzeo TA Ti sad možeš jedino da pređeš na TDM, kakva Gilera.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leica 52 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Borča Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Danas primetih veoma čudnu stvar. Obično gorivo sipam na Nisovim pumpama a danas se odlučih za OMV na Zrenjanincu i gle čuda posle nekoliko kilometara primetim da je broj obrtaja mog beverlija na leru umesto dosadašnjih 1600 kad je zagrejan skočio na 1900.Odma mi se motala po glavi misao kakvo gorivo sipamo pa me zanima da li je još neko imao slična iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano Jun 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dok sam jos vozio Beverlija ista stvar mi se desila, mislim problem sa gorivom, nisu skocili obrtaji nego mi se vec zagrejan (vruc motor) gasio 5x do kuce i sve dok nisam sipao novo gorivo desavalo mi se da mi zasvetli ona zuta lampica, pa onda gasim motor, skidam kontakt, pa palim ispocetka i onda se tek gasila. Svako ima svoje misljenje, ali ja na OMV pumpi samo perem motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jun 12, 2012 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan marre, ako on trosi 5-6 litara, ja sam onda ne zeka vec meda.....pre ce biti da trosi 8-9...... dodji sutra na ushce, da popijemo sokic, i da ti izbijem to iz glave.... PS i ja sam razmisljao na isti nacin o hondi integri, pa sam rekao sebi.....: e moj miljane, koji ce ti to k....c, kad nemas garazu,kad ga vozis 90% kuca-posao-kuca-posao,kad moras da ga vozis u ovlashceni servis na dranje,i kad koferi sa nosacima kostaju oko 1000e.....odma sam sebi to izbio iz glave....... ali burgman 650 mi je lepa solucija, posto trosi 6-7 lit, a to dodje isto ko moja aprilija..... Ma bre sreo sam coveka kod delta citija na jednom lepom primerku on kaze trosi u gradu 6lit na otvorenom 5...po gradu nema tu velikog gasa...na malom gasu to ubrzava bolesno. Neces me nagovoriti ovo se mora imati... Za usce ti javljam veceras.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jun 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan nesto mi se neuklapa ta potrosnja 5-6 meni bugi 650 po gradu i laganoj voznji trosi 6-7 a u drugoj varijanti ide i do 9-10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jun 12, 2012 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo iskustvo komsije... http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=101001.225 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Jun 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Placem!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam svakoga leta u Hrvatskoj (kolima) već pet godina unazad, odlazim sa našim a vraćam se sa njihovim gorivom (kao i BiH gorivom). Stojim iza toga da je potrošnja manja pola litre do litar u magistralnoj vožnji (mereno na bordu). U odlasku, sa gorivom iz Srbije 6-6,5L, u povratku 5,5-6L. Odokativno bih rekao da je u regionu najbolje mađarsko, pa hrvatsko, pa BiH gorivo. Sve ovo kažem jer taj zagrebčanin na forumu pominje potrošnju 5-6L njihovog goriva, što možda nije preterivanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Jun 13, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Koje za vožnju i kupanje u subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan bas sam bio zainteresovan za takvo desavanje ali u subotu idem na lumperaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...