Satelis 16203 Napisano Jun 6, 2012 Integrisan, 9355 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim, usred tunela na obilaznici sam ostao bez svetala, pa ... živ sam, i dobro ugruvan. Sad više nema dilemu, meda će ići na farbanje. ostalo je sve ok Auuu koleziii pa sta te jos nece snaci, nek se na tome i zavrsi...bemti prestupnu godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jun 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan @black adder Pa kako zaboga?rupa?sta? @zeka peka i drugari Hvala vi na informacijama iz prve ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 6, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Malopre čuo za udes Blacky...pa ne mogu prosto da verujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Jun 6, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim željama za brz oporavak, još se čiča ne da ma dobro sam prošao. oderano koleno, veliki hematom na levoj butini sa leđne strane, bolno rame. Momci, kao što reče jedan moj drugar, đavo ne čeka godinu dana, on za čas uzme svoje. Da ne imadoh kacigu (oderana desna strana do nosa), jaknu sa protektorima i rukavice (oderana zaštita na spoljnim stranama šaka) ne verujem da bih bio u stanju da vam sad prenesem utiske i stanje. A motor, pa ponosni vlasnik Mede mož' da javi da je sokoćalo upalilo, izgubio sam zadnju kočnicu ali sam to sredio odmah kod drugara, pre tri dana je dobio novu zadnju, u garaži mi je nova prednja, zamenjeni i zadnji amortizeri, uz pomoć drugara, nabavljeni semerinzi za prednju vilu. Da li će do Žablja biti tip top ili samo top u estetskom smislu manje je vazno, mnogo je bitnije da je ostao funkcionalan jer me auto ali ič ne zanima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Jun 7, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si se ti razbio, ali proci ce to brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jun 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Bogami nije bila mala brzina.... ,a za koleno moze da se maže flogocid mast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Jun 7, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sreca da si nosio zastitnu opremu,moglo je biti bas bas gadno.Nego sta je bio uzrok pada nakon gubitka svetla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jun 7, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan @black adder....drz se generacijo,bitno da kosti nisu polomljene i glava polupana,ostalo ce da se sredi i zaraste.Znas kako kazu ,,vozaci motora se dele na dve kategorije,oni koji su pali i oni koji ce tek da padnu,,brz oporavak ti zelim. (a i jesi maler pazi u sred tunele ti nestane svetlo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Jun 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma nešto si ti tu pogrešio, verovatno si naglo prikočio ili cimnuo upravljač kada je nestalo svetlo Često ovih dana vozim sa spuštenim tamnim vizirom i desi mi se da uletim u neosvetljeni tunel - sa onim tamnim vizirom kao i da nisam upalio svetla Bitno je održati mirnoću, možda nežno prikočiti (podići tamni vizir ), dva - tri puta snažno zatvoriti i otvoriti očne kapke da se oko što pre navikne na mrak i, što je najvažnije - uvek prilagoditi brzinu uslovima saobraćaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nešto si ti tu pogrešio, verovatno si naglo prikočio ili cimnuo upravljač kada je nestalo svetlo Često ovih dana vozim sa spuštenim tamnim vizirom i desi mi se da uletim u neosvetljeni tunel - sa onim tamnim vizirom kao i da nisam upalio svetla Bitno je održati mirnoću, možda nežno prikočiti (podići tamni vizir ), dva - tri puta snažno zatvoriti i otvoriti očne kapke da se oko što pre navikne na mrak i, što je najvažnije - uvek prilagoditi brzinu uslovima saobraćaja Dok ti zatvoris i otvoris oci snazno 2, 3 puta moze da se desi svasta pri nekoj normalnoj brzini 50,60km/h, jer ne znam ko jos ulazi u tunel sa 20 na sat pa da moze zmureci da vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 730 Napisano Jun 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Culle taj gp800 ti nista ne valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Često ovih dana vozim sa spuštenim tamnim vizirom i desi mi se da uletim u neosvetljeni tunel - sa onim tamnim vizirom kao i da nisam upalio svetla Bitno je održati mirnoću, možda nežno prikočiti (podići tamni vizir ), dva - tri puta snažno zatvoriti i otvoriti očne kapke da se oko što pre navikne na mrak i, što je najvažnije - uvek prilagoditi brzinu uslovima saobraćaja Vrlo sličnu tehniku imam i ja, malo usporim, podignem vizir par sekundi pred ulazak (i škiljim dok to radim, da mi se oči ne privikavaju na jako svetlo) i kada uđem u tunel trepnem par puta. Po mom iskustvu, tako se oči najbrže naviknu. Veći problem tokom leta (bar meni) je kada vozim ulicom koja je prošarana debelom hladovinom od drveća i jakim svetlom tamo gde nije hlad, pa se to smenjuje dok vozim. Ako spustim tamni vizir - slep sam za te hladovine (i ono što možda kriju - rupe, bare...), ako ga podignem - zaslepi me sunce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Jun 7, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam vozač od 1984. sve ove tehnike su mi poznate, ali šta se u stvari zaista dogodilo. Pri nestanku svetla, pustio sam gas i čekao da se smanji brzina pa polako, pipajući da izađem. Međutim osetio sam da točak talasa preko katadiptera koji su postavljeni na srednjoj duploj beloj liniji, u toj situaciji za mene, kad je točak na beloj liniji nema kočenja, bežim blago desno jer nema teorije da me neko izbegne ako zalutam i pređem na suprotnu stranu. Ali! i bela desna linija ima postavljene katadioptere i ja sam se na njoj nalazio, moje "bežanje! me je samo dovelo na ivičnjak i epilog je poznat a što se brzine tiče, pa prilagođena, na magistralnoj obilaznici oko beograda, prvi tunel na potezu od Orlovače, nije bilo više od 80-90 na ulasku u tunel Ma imao sam više sreće nego pameti ili nisam bio još dovoljno dobar za onog odozgo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Jun 7, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..al si ti davno polozio...iste godine kad i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je na kraju proslo. Sta je bilo bilo je, to se reaguje instiktivno, a tehnika daj boze da moze da se iskoristi i da bude od pomoci u datoj sekundi kada se desava neki karambol... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jun 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Culle taj gp800 ti nista ne valja Zapalio bi mu gume :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Jun 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan drugari bijem glavu od kad sam poceo da vozim skuter ove sezone sa variranjem ler gasa koji me prati jos od kraja prosle sezone...danas je taj problem napokon resen, kad sam zadnji put cistio karburator nisam lepo vratio sauh i vukao je fals vazduh...sad radi kao nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas pojurih jednog crnog Kymca, sa crnim koferom, retrovizori na volanu reko da nije onaj kradeni, medjutim kada se priblizih videh nalepnicu 250cc sa strane... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jun 8, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ma taj se nece voziti nazalost... taj ce zavrsitii u "kobasici" ako vec nije ili ce otici negde dalje od BG-a MAJKU IM JEBEM LOPOVSKU, ruke im treba poseci Danas pojurih jednog crnog Kymca, sa crnim koferom, retrovizori na volanu reko da nije onaj kradeni, medjutim kada se priblizih videh nalepnicu 250cc sa strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jun 8, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan jos jace treba kada se uhvate na delu!!! Lisice stegnuti da prokrvari!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nista me ne bi cudilo od takvih indijanaca, pa reko da proverim... A ovi iz interventne su ih lepo nalupali i ako su, pa sledeci put neka im padne na pamet da ukradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja malo da se pohvalim.. Cucete i videti u nedelju.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 730 Napisano Jun 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jun 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan jel neko ima iskustva sa narucivanjem delova sa ovog sajta. posto me muce prednji stapovi razmisljam se da porucim pa me interesuje da li neko ima neke informacije. http://skuterdelovi.com/index.php?link=polovnidelovi&delovi=kocniceviljuske&page=6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 8, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja malo da se pohvalim.. Cucete i videti u nedelju.. Lele bato!!! Ja bi isto tako voleo na moju krmacu da stavim!!! Ako mi se svidi kako se cuje kod tebe cu da turim i ja!!! ima sve da grmi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...