Skittles 4220 Napisano Maj 19, 2012 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zakasnio si Pastrmko, mi već krenuli. Evo sada pravimo pauzu na pumpi vidimo se uskoro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Maj 19, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pridruzim cestitkama! Srecan rodjendan i da se malo smiris sa sredjivanjem motora, trosi pare samo na gorivo Nego, jeste to stvarno otisli u Zabalj, ili upravo idete, ili ce se tek ici??? Nisam u toku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 19, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Sale srecan rodjendan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vi dakle niste normalni... Sin mi reče da je bilo 12 ludaka u Žablju... Vidimo se u ponedeljak iii utorak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 19, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Sale srećan rođendan i sve najbolje od Bandoleraša!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 19, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja stigao kuci....ekipo, bilo je sjajno....nas dvanaestoro.........malo smo kasnili cekajucu ljude koji su kasno videli dogovor, ali kad celjad nije besna, kuca nije tesna.......steta sto sef nije bio tu, ali napravili smo krug po zablju pa u onu cardu Debeli lad...bilo je sjajno....klopa izvrsna......neka stavlja slike ko stigne...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto srecan rodjendan! Inace moram da se pohvalim da sam zamenio sokocalo. X Max ode pre neki dan za Novi Sad, a danas je kaparisan MP3. U ponedeljak ga uzimam, a tada ce i slike biti samo da vreme to dozvoli. Meni se on mnogo svidjao i ranije, a danas kada sam ga jos provozao odluka je pala bez razmisljanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan X9 ka se lepo pokazala po vojvodjanskoj ravnici nazalost nismo uspeli da udjemo u trag predsedniku ali je zato debeli lad odradio posao! :takoje: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4220 Napisano Maj 19, 2012 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja stigao taman na ligu šampiona Prvi put sam se vozio ovako malo dalje sa maksašima, i hvala što ste me pustili sa mojim CBRom. Kačim fotke kad razvijem film 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo makar smo se navozali. Narode hocemo u utorak na tortu kod Gazde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4220 Napisano Maj 19, 2012 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, mislim da je bezveze malo što ga nismo videli kad smo već bili, ali razumem, rođendan, gužva ovo ono. Vožnja Beograd - Žabljak 22.5.2012. 1. Skittles Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam umesto voljenog nam i obožavanog vođe ljubio njegovu kapiju. Al daj šta daš....Zeko zaboravih da te pitam di je snajka ? @XMax ti si ga "ugasio" kad te prvi put vidimo sa MP3-om....Svi će hteti da probaju tu spravicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhhh i ja se dovukoh sa mojih 125ccm,posle ove voznje definitivno menjam za jace,vi sa 500-kama pri zaobilazenju odradite to za 1 sec dok ja nišanim pravac od 300m da zaobidjem . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pametno pitanje vezano za predstojeći tradicionalni Teniski turnir - Teniski skuter promašaji - Žabalj 2012 Oći li reketi da nam budu obezbeđeni ili da donosimo ove naše tek španovane ? I da prva nagrada bude kožno prsluče ko Popovićevo .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam umesto voljenog nam i obožavanog vođe ljubio njegovu kapiju. Al daj šta daš....Zeko zaboravih da te pitam di je snajka ? @XMax ti si ga "ugasio" kad te prvi put vidimo sa MP3-om....Svi će hteti da probaju tu spravicu Hahaha Nisam drugacije ni mislio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan bese lepa voznja steta sto nenadjosmo presednika kuci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 19, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je sto sam te upoznao druze Burgman 75, i radujem se nasim buducim voznjama! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhhh i ja se dovukoh sa mojih 125ccm,posle ove voznje definitivno menjam za jace,vi sa 500-kama pri zaobilazenju odradite to za 1 sec dok ja nišanim pravac od 300m da zaobidjem . Jos se smejem ovom postu!!! Samo mala ispravka, nije Zabljak nego Zabalj! 1. Skittles 2. AlexaBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan sranje sranje i sranje.....ajde sto smo poljubili kapiju i sto sam se smrzo nego de bas u Krusevcu da me uhvati radar i to pored skole....ode dozvola ode sve u k....jbm ti sve zivo....a lepo mi rekli da prespavam kod nekog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je sto sam te upoznao druze Burgman 75, i radujem se nasim buducim voznjama! naravno zeko vidimo se ps.blokiro mi telefon pa nemogu da prebacim sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan sranje sranje i sranje.....ajde sto smo poljubili kapiju i sto sam se smrzo nego de bas u Krusevcu da me uhvati radar i to pored skole....ode dozvola ode sve u k....jbm ti sve zivo....a lepo mi rekli da prespavam kod nekog... lepo sam ti reko da neides a ti zapeo eto ti sad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Narode kacite se na spisak za utorak, da nam i to ne propadne bzvz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto,srecan rodjendan ,sve najlepse i milion kilometara presao sa Maxi druzinom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan @Bugiman Stvarno!!!???Kako ćemo sad na moto skup na Garaško jezero :( ? p.s. Ja ne mogu u utorak,moram u čkolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Maj 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan @Bugiman,nemoj da se mnogo brines oko voznje,evo ja sam dobio resenje o zabrani tek posle skoro dve godine od napravljenog prekrsaaj,azurni su nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...