Boriša 241 Napisano Januar 30, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Majore kakvo je ovo cudo sunce ti zarko?...ne vidim na telefonu dobro.....eto sad posto ti Burgman ne treba ja se javljam za dizivotno usvajanje doticne naprave....dacu ti i da se provozas povremeno....VFR ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 30, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Jeste VFR 1200 DCT. Evo za sve koji ne znaju: Burgmana ti cuvam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Januar 30, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Booooooooooooooooooooooooolessssssssssss' 1200cc skukerčić ,jaoooooooo nije mi dobro.....svaka čast i čestitam obavezno da se pojaviš na sledećem okupljanju sa ovim strojem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Januar 30, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan AU!!!!! UF.... HMMMmmmmm........ da.... dakle, ostao sam bez reci. mada mi je transmisija poznata...video sam na Honda DN01. opasna masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 30, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A sad deo za članove MSC-a sa jeftinijim ulaznicama... Malko se skupilo para, ostatak će na omiljenu nam kreditnu karticu pa sledi nedoumica....Jakna ili kaciga, ja se nosim mišlju da prvo kupim jaknu, jel to uopšte nemam a kacige imam 2 bar nekakve....A kaciga kad bude bila biće Scorpion Exo ... Nisam pametan oko odabira jakne a ova mi je zapala za oko i ako je malko šarena za moj ukus ali ... 10 tisuća je ... Held Maddox se zove Predlozi, pohvale, sugestije, prozivke, dobro došle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 30, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan sarena je ok.....ima ove refektujuce povrsine..joj i ja imam jednu da stavim na prodaju.....ixs..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 30, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan IXS je definitivno bolji od Held-a, pogledajte da li možete naći dogovor međusobno, ako mora held, onda odva donja, ne treba ti stelth jakna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Madox je extra.. To je cena na popustu.. Regularno je oko 13500-14000din.. Materijal 600D postava se skida, ima unutrasnji preklop za snir.. Neces pogresiti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 31, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Naš Šipi ministar za opremu u vladi urednika Alexanta .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Rekao je urednik da će da ti u subotu puste krv duplo , ako ne budeš dobar i budeš još dirao Zekana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Naš Šipi ministar za opremu u vladi urednika Alexanta .... Radio sa tim pa se "pomalo" razumem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 31, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A sad deo za članove MSC-a sa jeftinijim ulaznicama... Malko se skupilo para, ostatak će na omiljenu nam kreditnu karticu pa sledi nedoumica....Jakna ili kaciga, ja se nosim mišlju da prvo kupim jaknu, jel to uopšte nemam a kacige imam 2 bar nekakve....A kaciga kad bude bila biće Scorpion Exo ... Nisam pametan oko odabira jakne a ova mi je zapala za oko i ako je malko šarena za moj ukus ali ... 10 tisuća je ... Held Maddox se zove Predlozi, pohvale, sugestije, prozivke, dobro došle... Ja imam ovu prvu jaknu vec 2 sezone. Ok je, ima refketujuce delove, postavu koja se skida, protektore (isprobani su i rade)...malo se pohabala. IXS je svakako za klasu bolji, ali ni Held nije los Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Januar 31, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... ja poruchio ovu gornju .. stize sredinom marta .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Januar 31, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje da li je neko sa foruma vozio gp800 i da li ga neko ima kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan jesam ja, što... mnogo brz, mnogo težak, ne pliva u krivinama nego se borite, mnogo skup i nikako ladja za uživanje! guli malo i uživaj u tom što imaš, posle pucaj na veliko (mada ti je bolje da malo sačekaš major soula, pa da uzmeš njegovog VFR-a ako bude na prodaju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Februar 1, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Za sada samo Burgman na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 1, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan jesam ja, što... mnogo brz, mnogo težak, ne pliva u krivinama nego se borite, mnogo skup i nikako ladja za uživanje! guli malo i uživaj u tom što imaš, posle pucaj na veliko (mada ti je bolje da malo sačekaš major soula, pa da uzmeš njegovog VFR-a ako bude na prodaju) ma ne trzam ja na nedostizno...jako velika cifra za mene ...jako!!! cisto me interesuje koliko je zastupljen kod nas... nisam video jos nijednog kod nas. a i ni na forumu da ga ima...jedino sto je cedomir jovanovic kupio nekom njegovom... i video sam jednog kod komnenovica BG. mozda je to bas taj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan vidjao sam i ja jednu, cesto, banjicom se muva proleti ko metak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 1, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan vidjao sam i ja jednu, cesto, banjicom se muva proleti ko metak. CRNA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan nije, crvena je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 1, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan nije, crvena je. ja vido crnu... znaci ima ih... lepo lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 1, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Otišla đunta kod majstor Joce ..... biće sutra ili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Februar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Aj' malo pojasni za nas mentalno ograničene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 1, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Aj' malo pojasni za nas mentalno ograničene... Aj ne zajebaj .... ograničen a predsednik, gde to ima Danas sam nabacio motorče na prikolicu i istovario ga na karaburmi kod gore pomenutog na sistematski pregled. Uz redovan servis, zamolio sam da mi proveri opšte stanje motora i mašine. Tako da u najboljem slučaju biće ulje, filteri to ti je , ili uz to kaiš, rolnice, kvačilo, ventili, čuda koje-kakva pa kad me ošajdari po ušima e to ti je . pošto ću morati da spavam na krparici ispred vrata dok mi se žena ne odobrovolji , svi znate kako je ona strašna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...