Kypck 188 Napisano Novembar 30, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Stigla felna iz Germanije, namontirana, motor ne trese ide k'o puška tako da nam je Drakula vrlo happy ovih dana... :jee: Koliko parica na kraju ispade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4776 Napisano Novembar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spram nove od 580 eura ili u FR 476 čini mi se, prava sitnica - 160 eura. Obzirom da je samo felna stradala nije ni strašno kako se činilo u prvi mah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 30, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan samo za Alexa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4776 Napisano Novembar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ta deviza ne važi - trećina mladenaca mi se razišla... Dobra stvar je da sam nekima i drugi put radio svadbe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 30, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Spram nove od 580 eura ili u FR 476 čini mi se, prava sitnica - 160 eura. Obzirom da je samo felna stradala nije ni strašno kako se činilo u prvi mah... Ok cena. Kineske su po 70...Suzuki kais 100...tako da je ovo skroz ok Vidimo se naredne voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Decembar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Za par dana će da se pojavi tema u Caffe-u o MAXI osvajanju Transfagarašana. Verovatno tokom jula ili prvih dana avgusta. jupi jupi jupi jupi jupi jupi ....... jedva cekam da se organizujemo i da idemo da se vozikamo ..... naravno pod uslovm da me pusti gospodja .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Decembar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan LEpo ste se sve dogovorili. NA konto Rumunije: Zamislite kad se Drakule suoče... Ovaj naš ima da ga "pocepa"... ma ako se bude spavalo u dvorcu, onaj original ce da se ukakalinja i da spava u gostinskoj kucici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Decembar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se bojim transormacije po dolasku tamo: 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4776 Napisano Decembar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan nole care! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ha Ha Ha Hi Hi Hi i od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 1, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan nole care! Nole zmajuuu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 2, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4776 Napisano Decembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mali deo Maxi Scooter Cluba u ludnici Pionira na utakmici Evrolige Partizan - Maccabi 74 : 71 :jee: alexanto, Drakula i motor_che...Hvala bratu Motor_che-u što nam nabavi karte. :care: Naravno da je i alexanto junior prisustvovao počašćen ulaznicom od motor_che-a. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dr. A. Cula sa naočarima.... Neprocenjivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4776 Napisano Decembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ga jedva pozn'o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ga jedva pozn'o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Decembar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan nosi ih kad je utakmica jer sam ja prezauzet urlanjem i ne mogu stalno da mu pričam koji je koji igrač i šta je uradio ... Nole slika je extra, samo nisam siguran da li je ovo drakula ili neki bankar krvopija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Decembar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je drakula definitivno, prikrada se ljudima sa leđa, i srče im benzin iz rezervoara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Decembar 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ljudi dobre volje i srca ujedinite se, pocela je DEDA MRAZ AKCIJA i skupljanje donacija pa predlazem da se nekako organizujemo ( BRZINSKI kako to samo mi znamo) i skupimo neki dinarcic za one klince i klinceze kojima je pored nase ljubavi to i preko potrebno... AKO IMATE NEKI BRZINSKI PREDLOG PISITE PA DA POMOGNEMO KAKO I KOLIKO MOZEMO!!! MAXI pozdrav uspavanoj ekipi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Decembar 7, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan jednostavno treba da se okupimo i odemo do Labosa da predamo donacije.. svi zajedno ili kako god.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4776 Napisano Decembar 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se sećam, BJB-AMS ima žiro račun pa se koristi i za ove stvari. Nisam siguran ali mislim da sam za prošlu Deda Mraz akciju uplatio preko računa a za Moto Zeku sam dao lovu lično u labosu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Predlog 1: Da uplatimo parice (koliko se dogovorimo ili po Arakis-ovom predlogu ) na nečiji t.r. i onda odnesemo keš sledeće nedelje u ime našeg malenog kluba na neku od lokacija ... A može i neki pametniji predlog. Pitanje 1 : Bate imaš neku sliku sa tamićem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5945 Napisano Decembar 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dođite na BJB Žurku u petak, tamo možete dati donaciju i preuzeti Deda Mraz odelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Decembar 9, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan na zalost na Kosovu sam,pa nisam mogao da dodjem..zenama recite neku dobru rec o meni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Decembar 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je ovo tisin a celih 15 dana ,nije valjda da niko nema nista pametno da napise ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...