alexanto 4769 Napisano Octobar 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Diskutabilno za neđelju......Će da vidimo, pa javljamo...... lepo lepo, javljamo se do nedelje Nemo' vas dvojica da zeznete za nedelju, ja vas u temi o godišnjici Maxi Scooter Cluba nahvalio kao redovne... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 27, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Diskutabilno za neđelju......Će da vidimo, pa javljamo...... lepo lepo, javljamo se do nedelje Nemo' vas dvojica da zeznete za nedelju, ja vas u temi o godišnjici Maxi Scooter Cluba nahvalio kao redovne... malo da pojacamo prtisak demokratskim metodama( ) na redovne..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Octobar 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan pa ja dovdde mogu i mrtav pijan da dodjem ,ja dolazim ako se odlucite za ovu destinaciju,cekam vas u ravnom gaju kada se izadje iz kg pa posle 10 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4769 Napisano Octobar 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spisak sa najnovijim informacijama... 1. Zeka Peka 2. Boriša 3. alexanto 4. sasha 5. cobe 6. motor_che ? 7. Djuxy ? 8. 9. Bilo bi korektno prema nama iz provincije (vukojebine) da se do subote popodne utvrdimo da li idemo i koliko nas ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Octobar 28, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se prijavim 1. Zeka Peka 2. Boriša 3. alexanto 4. sasha 5. cobe 6. motor_che ? 7. Djuxy ? 8. Dača i Filip (verovatno) 9. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Octobar 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan uh bre nadam se da cu uspeti da se organizujem za nedelju, stavljam se na spisak ali sanse su 70+ % u svakom slucaju imate moj broj pa me zovite kad stignete u kg da se vidimo.... 1. Zeka Peka 2. Boriša 3. alexanto 4. sasha 5. cobe 6. motor_che ? 7. Djuxy ? 8. Dača i Filip (verovatno) 9. NeCi 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 28, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Cao, drustvo. Sasha mi rece da planirate ovaj izlet i da nemate nista protiv da se vasem "maxi" drustvu pridruzi i poneko sa "mini" BMW-om, "mini"-Varaderom itd. Salu na stranu, nisam uspeo veceras da kontaktiram Sashu. Ima nas nekoliko zainteresovanih i zbog planiranja drugih obaveza nas zanima jos detalja: Kada i odakle se krece, hoce li biti neke organizovane klope... mozda rostilja ? Pozz. svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4769 Napisano Octobar 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za "motorašku" ekipu! I na Maxi susretu i na sve tri Maxi vožnje su bili prisutni i "pravi" motori pored naših sokoćala tako da nema prepreke da isto bude i u nedelju. Do sada je uvek skup bio na Jugopetrol pumpi kod Autokomande (kružni tok). Vreme sastajanja je od 8 i 30 do 9h. Treba napomenuti da se u noći subota na nedelju vreme pomera, pa da ne bude dolaska po starom vremenu tj kašnjenja. Što se tiče klope do sad smo uvek okupirali neko kafanče, poručimo sve na gomilu (uglavnom roštilj) i podelimo ceh. Ako ima još pitanja - tu smo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 28, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za "motorašku" ekipu! I na Maxi susretu i na sve tri Maxi vožnje su bili prisutni i "pravi" motori pored naših sokoćala tako da nema prepreke da isto bude i u nedelju. Do sada je uvek skup bio na Jugopetrol pumpi kod Autokomande (kružni tok). Vreme sastajanja je od 8 i 30 do 9h. Treba napomenuti da se u noći subota na nedelju vreme pomera, pa da ne bude dolaska po starom vremenu tj kašnjenja. Što se tiče klope do sad smo uvek okupirali neko kafanče, poručimo sve na gomilu (uglavnom roštilj) i podelimo ceh. Ako ima još pitanja - tu smo! Hvala, prosledio sam drugarima. Bicemo u kontaktu. Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 28, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za "motorašku" ekipu! I na Maxi susretu i na sve tri Maxi vožnje su bili prisutni i "pravi" motori pored naših sokoćala tako da nema prepreke da isto bude i u nedelju. Do sada je uvek skup bio na Jugopetrol pumpi kod Autokomande (kružni tok). Vreme sastajanja je od 8 i 30 do 9h. Treba napomenuti da se u noći subota na nedelju vreme pomera, pa da ne bude dolaska po starom vremenu tj kašnjenja. Što se tiče klope do sad smo uvek okupirali neko kafanče, poručimo sve na gomilu (uglavnom roštilj) i podelimo ceh. Ako ima još pitanja - tu smo! Hvala, prosledio sam drugarima. Bicemo u kontaktu. Pozz. Unas prosledio, ja sta cu, moram da prihvatim protiv svoje volje . Koliko mogu da povezem, bice ovo lepa ekipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4769 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ažuriranog spiska sa zadnjim "prijavama"... 1. Zeka Peka 2. Boriša 3. alexanto 4. sasha 5. cobe 6. motor_che ? 7. Djuxy ? 8. Dača i Filip (verovatno) 9. NeCi 10.unas 11.mimi vinca 13. 14. Da ne budem dosadan...Vreme se noćas pomera pa molim koleZe da obrate pažnju na taj podatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 29, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dodajem Usamljenog jahaca, javio mi da dolazi Evo ažuriranog spiska sa zadnjim "prijavama"... 1. Zeka Peka 2. Boriša 3. alexanto 4. sasha 5. cobe 6. motor_che ? 7. Djuxy ? 8. Dača i Filip (verovatno) 9. NeCi 10.unas 11.mimi vinca 13.Usamljeni jahac 14. Da ne budem dosadan...Vreme se noćas pomera pa molim koleZe da obrate pažnju na taj podatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se ne razumem u ovaj vas forum, elem ovde AlexBGD ili Kesa sto bi Motorche rekao, uglavnom sa Piaggio foruma sam, neki me i znaju. Elem, da ne davim, okacite me na spisak, idem 80% (Djuro hvala za pozajmicu naloga! ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4769 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo "okačen" si... 1. Zeka Peka 2. Boriša 3. alexanto 4. sasha 5. cobe 6. motor_che ? 7. Djuxy ? 8. Dača i Filip (verovatno) 9. NeCi 10. unas 11. mimi vinca 12. Usamljeni jahac 14. AlexBGD 15. 16. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-kragujevac/eta/1/1929968/1/3h sasvim pristojna temperatura za ovo doba godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 29, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan kad se nismo smzli pre 2 nedelje, sutra ce biti extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Octobar 29, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno bas steta sto cemo Ja (Dača) i Filip morati da otkazemo dolazak .. lanac mi se odtegao, a i star je vec, majstor ne moze da nadje spojnicu i jbg vidimo se drugi put.. lepo putovanje zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4769 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo najsvežijeg spiska... 1. Zeka Peka 2. Boriša 3. alexanto 4. sasha 5. cobe 6. motor_che - male su šanse-slava u ponedeljak 7. Djuxy ? 8. NeCi 9. unas 10. mimi vinca 11. Usamljeni jahac 12. AlexBGD sa devojkom 14. Drakula 15. ako ima još zaintersovanih - dobrodošli su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A ko ti je rekao da je ovo najsvežiji spisak.... skinuo ? . 1. Zeka Peka 2. Boriša 3. alexanto 4. sasha 5. cobe 6. motor_che - male su šanse-slava u ponedeljak 7. Djuxy 8. NeCi 9. unas 10. mimi vinca 11. Usamljeni jahac 12. AlexBGD sa devojkom 14. Drakula 15. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4769 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy - MEGA maxi skuteraš... :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Vodite devojke, da moja ne bude usamljena tamo (AlexBGD) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kolege samo da vam pozelim srecan put i sigurnu voznu ovog puta preskacem voznju! pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan 13. ste pojeli 1. Zeka Peka 2. Boriša 3. alexanto 4. sasha 5. cobe 6. motor_che - male su šanse-slava u ponedeljak 7. Djuxy ? 8. NeCi 9. unas 10. mimi vinca 11. Usamljeni jahac 12. AlexBGD sa devojkom 13. Drakula 14. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 29, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan 13. ste pojeli 1. Zeka Peka 2. Boriša 3. alexanto 4. sasha 5. cobe 6. motor_che - male su šanse-slava u ponedeljak 7. Djuxy ? 8. NeCi 9. unas 10. mimi vinca 11. Usamljeni jahac 12. AlexBGD sa devojkom 13. Drakula 14. Uff, ne valja ni ovo "Drakula" na 13. !!! Sreca da jos nije i petak. Bilo bi krvi do kolena!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 13. ste pojeli 1. Zeka Peka 2. Boriša 3. alexanto 4. sasha 5. cobe 6. motor_che - male su šanse-slava u ponedeljak 7. Djuxy ? 8. NeCi 9. unas 10. mimi vinca 11. Usamljeni jahac 12. AlexBGD sa devojkom 13. Drakula 14.Panta_kg 15. stavljam se jer cu izgleda moci da se iskombinujem... :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...